Den thailändska filmindustrin, kallad “Thailands biograf”, är kanske inte lika populär som sina asiatiska motsvarigheter som Indien, Korea eller Japan. Men när det gäller att göra kvalitetsfilmer som fick global uppmärksamhet är industrin fortfarande en underdog. Från action till komedi, romantik till epos och komedi, thailändska filmer sprids ut i olika nischer för att underhålla sin publik. Förutom intressanta tomter och väl genomförda sekvenser är skönheten hos thailändska skådespelerskor en av de främsta anledningarna till att cine-älskare tränger i teatrarna.

Även om de inte är lika välkända för omvärlden anses thailändska skådespelerskor vara symboler för glamour och oklanderlig sartorial känsla.

Här är detaljerna om Topp 15 unga thailändska skådespelerskor som långsamt får uppmärksamhet även i internationella forum!

Topp 15 hetaste skådespelerskan i Bangkok, Thailand 2021:

Dags att träffa dessa underbara thailändska divor och lära känna några intressanta bitar om dem:

1. Yaya Urasayya:

UrsayyaSperbund, populärt kallat ‘Yaya’ är en av de mest populära skådespelerskorna i Thailand. Divan är av halv thailändsk och halv norsk härkomst med en ultimat kombination av skönhet och skådespelerskunskaper. Yaya är den första thailändska kändisen som presenterades i den amerikanska Vogue -tidningen, även känd som “Queen of Presenters” för att ha medverkat i mer än 30 reklamfilmer.

Yaya Urasayya

Yaya debuterade 2008 när hon knappt talade thailändskt språk. Men 2010 blev hon en nationell sensation för sin roll “Jeed” i Duang Jai Akkanee. Med hjälp av en handledare behärskade hon det thailändska språket som tjänade hennes fanbase ännu mer.

2. Mai Davika:

Mai Devika Hoorne, även känd som Mai, är en annan populär thailändsk skådespelerska som kickstartade sin skådespelarresa 2010 genom att spela huvudrollen i tv -dramer. Efter att ha smakat framgångar i småskärmsindustrin var Mai en del av superhitfilmer som “Heart attack” och “Suddenly Twenty”.

Mai Davika

Den halva belgiska och halva thailändska skådespelerskan stödde många lyxiga internationella märken som L’Oreal, Michael Kors, Dolce och Gabbana et cetera. Hon vann många utmärkelser och utmärkelser för sina övertygande framträdanden och sitt glamorösa utseende.

3. Bella Ranee:

Bella Ranee eller Ranee Campbell är en halv thailändsk halv brittisk skådespelerska som blev modell som debuterade 2011. Efter att ha tecknat ett kontrakt med Channel 3 fick Ranee huvudrollen i Porn Prom Onlaweng. Detta tv -drama hade det femte högsta betyget bland alla andra dramer i kanalen 2013. Samma år spelade Bella rollen som en elegant dam i den populära perioden Drama ‘Look Tard’.

Bella Ranee

Hennes förmåga att enkelt passa in i karaktärer, särskilt i perioddrama, gjorde henne till en av de mest eftertraktade skådespelerskorna i landet. Bella vann flera utmärkelser som “Populär kvinnlig skådespelerska”, “Kvinnlig stigande stjärna”, “Enastående kvinnlig skådespelerska” och så vidare

4. Baifern Pimchanok:

PimchanokLuevisadpaibu, även känd som Baifern är en av de mest kända thailändska skådespelerskorna som debuterade 2010. Hon tecknade ett kontrakt som kanal 7 från 2010 till 2016. Under denna tidsperiod medverkade hon i många serier som, ”Wai Puan Guan Lah Fun “,” Arsoon Noy NaiTakieng Kaew “,” Banlang Hong “etc..

Baifern Pimchanok

Från 2017 gick Baifern in på Freelancing för att utforska en mängd olika genrer för att finslipa hennes skådespelarkunskaper. Hon vann Nataraja -priset två gånger 2017 och 2020 för sina roller i “Lhong Fai” och “Fallen Leaves”.

5. Mookda Narinrak:

Med en oemotståndlig kombination av läcker kropp och slätt glas som hud, är MookdaNarirank hjärtat för många människor i Thailand. Mookda, det tidigare misslaget Thailand, gick in i underhållningsindustrin år 2016. Som en utmärkt dans vann Mookda den berömda danstävlingen ‘To Be Number One Idol’ 2012.

Mookda Narinrak

Hennes resa inom filmindustrin började 2016 efter att ha tecknat ett kontrakt med Channel 7. Hon fick mycket vurm för sin roll i “Mussaya”, varefter hennes filmkarriär tog ett stort steg. År 2020 förlängde Mookda sitt kontrakt med CH7 med ytterligare 5 år.

6. Patcharapa Chaichua:

Trots att hon är i 40 -talet regerar PatcharapaChaichua fortfarande som en av de hetaste skådespelerskorna i Thailand. Patcharapa föddes i Bangkok och kom in i skönhets- och underhållningsindustrin 1997. Hon fick omedelbar berömmelse efter att ha vunnit en tävling som heter HACKS. År 2003 spelade Patcharapa huvudrollen i “So Sanae Ha”, för vilken hon vann 2003 års TOP Award för bästa huvudroll..

Patcharapa Chaichua

Smeknamnet Aum, Patcharapa röstades också som FHM Sexiest Woman i tre år i rad (2004-2007). Förutom att agera har hon också en entreprenörsanda och gick in i näringslivet. Hon driver för närvarande en restaurang och ett parfymmärke som är Thailands första kändisägda märke som tillverkas i Frankrike.

7. Araya A.Hargate:

Araya Alberta Hargate är en populär ung thailändsk skådespelerska, modell och TV -personlighet. Smeknamnet Chompoo, Araya är av thailändsk, Lao och brittisk härkomst. Hon fick andan 1998 efter att ha vunnit skönhetsvården “Miss Motor Show Contest”. Hennes roll i Channel 7: s framgångsrika såpoper “PlengPrai” gjorde henne till ett känt namn i landet.

Araya A. Hargate

Araya är en blandning av skönhet och talang. Hennes mjölkvita hud och bräckliga fysik gav henne många modelleringsuppdrag parallellt med hennes skådespelarprojekt. Hon hyllas som “Fashionista” och “High Fashion Queen” för sina sorgliga val och mördande utseende!

8. Aom Sushar:

SusharManaying, populärt kallat ‘AomSushar’ är en av de mest kända unga generationens thailändska skådespelerskor. Tillsammans med att erövra toppositionerna i sitt hemland gjorde Sushar det också stort i andra asiatiska länder, särskilt i Kina. Hennes kinesiska härkomst är en av de främsta orsakerna till hennes acceptans utanför sitt eget rike.

Aom Sushar

Sushar debuterade 2008 och hennes roll som “paj” i en thailändsk lesbisk film som heter “Yes or No” fick hennes omedelbara berömmelse och erkännande. Hon behövde inte kämpa mycket för att få bra roller och hennes anmärkningsvärda filmer inkluderar “Full House”, “Haunted Road 2”, “Hashima Project” etc..

9. Kao Supassara:

SupassaraThanachart eller Kao Supassara är en av de vackraste thailändska modell-cum-skådespelerskorna som debuterade 2011. Hennes uppträdande i “Luang Ta Mahachon” fick hennes omedelbara uppmärksamhet från både fans och kanaloperatörer. 2016 tecknade hon ett kontrakt med en av Thailands ledande kanal “Channel 6” för att hålla sin karriärgraf stabil.

Kao Supassara

Kaos roll som “Suam” i filmen “Khao Waan Hai Noo Pen Sai Lub” förbättrade hennes betyg som skådespelerska och öppnade goda möjligheter. Förutom filmer medverkade Kao också i populära tv -program som “Frozen Hormones” och “Hormones: Next Gen” som förde henne ännu närmare sin publik.

10. Mew Nittha:

NitthaJirayungyurn, i folkmun kallad “Mew” är en annan berömd thailändsk skådespelerska under ett kontrakt med Channel 3. Hon dök först upp i ett drama som heter “Khun Chai Pawornruj” som direkt köpte hennes berömmelse och uppmärksamhet. Hon spelade i cirka 7 dramer, vilket gjorde henne till ett av de mest eftertraktade ansiktena i Thailand.

Mew Nittha

Denna Bangkok-födda skönhet dök upp i flera filmer och musikvideor tillsammans med många kommersiella annonsfilmer. År 2020 gifte hon sig med TharaphutKuhapremkit, en guldhandlare och affärsman.

11. Woranuch Bhirombhakdi:

WoranuchBhirombhakdi, smeknamnet ‘Nune’ är en populär thailändsk skådespelerska som medverkade i flera filmer och thailändska tvåloperaer. Hennes första roll i en “Pob Pee Fa” i en Lakorn (tv -serie) anses vara en av hennes karriärs läskigaste roller. Damen började sin skådespelarresa 1995 och medverkade i cirka 40 dramer och 2 långfilmer.

Woranuch Bhirombhakdi

Tillsammans med att hon fick stort namn och berömmelse för sitt skådespeleri vann Nune också flera nomineringar och till och med utmärkelser. 2004 vann hon “Bästa kvinnliga huvudrollen” för “Mae Ai SaeEun”.

12. Natapohn Tameeruks:

NatapohnTameeruks, även känd som ‘Taew’ är av thailändsk-kinesisk härkomst. Hon blev framträdande efter att ha medverkat i en reklamfilm för en kinesisk mejeriproducent. Hennes fantastiskt vackra utseende och charmiga personlighet gjorde henne till en omedelbar publikglädje. Hon skrev ett kontrakt med Channel 3 och var en del av många bäst rankade tv-program och filmer.

Natapohn Tameeruks

Natapohn vann priset “Female Rising Star” 2008 och fick många fler utmärkelser och nomineringar genom sin karriär. År 2020 vann hon och JirayuTangarisuk “Thai Crazy Awards Best Couple Award”.

13. Ann Thongprasom:

Anne Thongprasom är en av de ledande thailändska skådespelerskorna som är en oemotståndlig kombination av skönhet och skådespelerskan. Denna tv-skådespelerska-med-värdinna i Bangkok hade en svår barndom på grund av hennes fars oväntade bortgång. Efter avslutade studier i journalistik gick Anne in i underhållningsindustrin och gjorde det ganska stort!

Ann Thongprasom

År 2004 gav Annes roll i superhit thailändska melodrama “The Letter: Jod Mai Rak” henne en enorm 50 miljoner Baht -ersättning och många utmärkelser också. Hon är en mångsidig skådespelerska som snabbt kan glida in i vilken roll som helst och spela den vackert.

14. Patricia Thanchanok Bra:

Patricia Thanchanok Good eller Pat är en välkänd skådespelerska i Thailand som kommer med en halv thai-halv engelsk härkomst. Hon gick in i underhållningsbranschen i en ung ålder av 14 på grund av sin mammas kontakter i branschen. Efter att ha märkt hennes imponerande prestationer bjöd Channel 3 in henne att skriva ett kontrakt som påskyndade hennes karriär.

Patricia Thanchanok Bra

Trots en ödmjuk början som deltidsmodell lyckades Pat tjäna sin position på listan över “ledande thailändska skådespelerskor”. Hon medverkade i flera dramer och tv -program, tillsammans med kommersiella annonsfilmer.

15. Pinkploy Paparwadee Chansamorn:

PaparwadeeChansamon, smeknamnet ‘Pinkploy’ är en av de hetaste skådespelerskorna i Thailand. Paparwadee föddes 1997 och vann topp 10 -positionen i ‘Thailand Supermodel 2015 -tävlingen. Under högskoledagarna vann hon tävlingen “Freshy Star” och representerade till och med hennes universitet som “Campusstjärna”.

Pinkploy Paparwadee Chansamorn

Hon gjorde sitt cameo -uppträdande 2017 i ‘ParagitRuk Series’. Senare spelade hon många köttiga roller i många dramer och långfilmer. Hon utsågs till “Årets tonåring (kvinna)” vid Kazz Awards 2020.

Det är de 15 vackraste thailändska skådespelerskorna som fick global uppmärksamhet trots att de kom från en relativt okänd underhållningsindustri. Med en kombination av glamour och feminin charm har dessa damer lagt nya vägar för sina efterträdare att följa. Tittar du på thailändska filmer också?