Sexpack! 6 -packstrenden är närvarande i modevärlden väldigt länge, och den stod fortfarande tidstestet. Vi har ofta observerat våra favoritkändisar som flaxar sexpack abs utan ansträngning, och vi fans följer dessa heta utseende dag och natt. Och gissa vad – vi kan fortfarande inte komma över dem! Dessa heta manliga blickar talar verkligen om modestaden från föregående årtionde och framåt, och idag ser vi inte bara våra manliga skådespelare utan även andra sport- och affärskändisar som skryter och försöker abs.

Indian Celebrities Man Six Pack Body

Precis som du älskar vi också 6 -pack abs -trenden. Så vi har bestämt varför inte behandla våra ögon med dessa heta och fräsande blickar?

Topp 40 indiska kändisar med 6 -pack kroppsbilder 2021:

Vi har sammanställt våra favoriter, och alla tiders trendiga 6-pack abs body ser ut som du inte kan missa! Medan vi alla är medvetna om den berömda sexpack abs -trenden och personligheter som omger oss, blir det här utseendet aldrig av stil eller trend. Här är varför!

Vår favorit Six Pack Abs i Bollywood:

Tja, sex -pack eller 6 -pack kroppsmusklerna verkar vara det ultimata målet eller destinationen för varje skådespelare där ute. Varje manlig kändis tenderar att anamma denna trend och ser från de gamla favoriterna till de nya stjärnorna. Som ett resultat har de flesta av våra skådespelare dessa magmuskler med sig.

De ser också super-heta och fräsande ut, utan tvekan. Tröjan utan tröja blev utan tvekan så känd, nu förstår du också varför! Här är några av de mest kända sexpack -herrkändisarna i Bollywood med abs. Det varma utseendet är verkligen en behandling för fläktens ögon som alltid!

Dessa Bollywood-skådespelare har ganska spikat sexpackstrenden.

1. Shah Rukh Khan Six Pack Abs-

Shah Rukh Khan Six Pack Abs

2. Hrithik Roshan Six Pack Abs-

Hrithik Roshan six Pack Abs

3. Salman Khan Six Pack Abs-

Salman Khan Six Pack Abs

4. Ranveer Singh Six Pack Abs-

Ranveer Singh six Pack Abs

5. Shahid Kapoor Six Pack Abs-

Shahid Kapoor sex Pack Abs

6. Ayushmann Khurana Six Pack Abs-

Ayushmann Khurana six Pack Abs

7. Tiger Shroff Six Pack Abs-

Tiger Shroff sex Pack Abs

Tollywood Six Pack Body och Abs Special:

Vad sägs om den populära Tollywood -trenden nuförtiden? Vi ser till och med Telugu -filmindustrin flaunta ut det rika abs -utseendet och kroppen i dessa dagar. Den manliga sex pack abs av våra Tollywood skådespelare och manliga kändisar är verkligen heta och populära. Även om listan över sex pack kändisar aldrig tenderar att ta slut, har vi också nya poster i listan.

Här är våra favoritutseenden i filmindustrins skådespelare. Det bästa av utseendet och den tonade kroppen skryter av alla och det ser ut som om den internationella trenden har nått Tollywood. Vad tycker du om dessa Telugu hero sex pack -stil?

1. Sudheer Babu Six Pack-

Sudheer Babu Six Pack

2. Ram Charan Six Pack-

Ram Charan Six Pack

3. Jr NTR Six Pack-

Jr Ntr Six Pack

4. Sundeep Kishan Six Pack-

Sundeep Kishan Six Pack

5. Kartikeya Six Pack-

Kartikeya Six Pack

6. Naga Shaurya Six Pack-

Naga Shaurya Six Pack

Kollywood Actors Six Pack:

Nu, bli inte chockad. Liksom de indiska skådespelarna och Tollywood -skådespelarna har vi till och med de populära Kollywood -skådespelarna med sexiga sexiga utseende. De flesta kommersiella filmskådespelare verkar anamma trenden och bär dem också helt bra. Från de erfarna skådespelarna som Suriya och Ajith till de nya posterna och de yngre, ser den tamilska hjälten och skådespelaren sexpaket het och perfekt ut.

Här är några av de populära åsiktsfavoriterna från tamilska skådespelare 6 pack.

1. Suriya 6 -pack-

Suriya 6 -pack

2. Soori Muthuchamy 6 -pack-

Soori Muthuchamy 6 -pack

3. Vikram 6 Pack-Vikram 6 -pack

4. Vishnu Vishal 6 -pack-

Vishnu Vishal 6 -pack

5. Dhanush 6 Pack-

Dhanush 6 Pack

6. Arun Vijay 6 Pack-

Arun Vijay 6 Pack

Sandal Wood Six Pack Abs Looks and Body:

Nu har vi Kannada regionala filmindustrin. Sandelträ- eller Kannadiga -filmerna, som de kallar, har också det senaste och bästa av sex pack abs -utseende och stilar från skådespelarna. Vi har till och med den mest populära och berömda Arjun Sarja i 6 -pack -ligan. Kan du tro det! Förutom honom har några yngre skådespelare också kommit in i detta område.

Vi kan inte vänta med att visa dig deras senaste heta och fräsande fashionabla utseende. Du kommer att bli glad!

1.Arjun Sarja-

Arjun Sarja 6 Pack

2. Puneeth Rajkumar-

Puneeth Rajkumar 6 Pack Abs

3. Duniya Vijay-

Duniya Vijay 6 Pack Abs

4. Chetan Chandra-

Chetan Chandra 6 Pack Abs

Mollywood Actors i Six Pack Abs:

Filmerna från delstaten Kerala uppskattas ofta som en av de mest förnuftiga och meningsfulla med en blandning av konst och samhälleliga bekymmer. Men du kommer inte att tro de kommersiella elementstilarna också inom dem! Vi har Mollywood-skådespelarna i en sexpackad kropp också. Dessa hjältar bär perfekt tonen och kroppen, och vi är glada precis som du.

Från de trendiga Dulquer Salman och Prithviraj till mässhjältar och nykomlingar har vi ett annorlunda utseende än dem. Kolla in dem också!

1. Prithviraj Six Pack Body-

Prithviraj Six Pack Body

2. Riyaz Khan Six Pack Body-

Riyaz Khan Abs

3. Unni Mukundan Six Pack Body-

Unni Mukundan Six Pack Body

4. Rajeev Pillai Six Pack Body-

Rajeev Pillai Six Pack Body

Sportkändisar och personligheter i Six Pack Abs:

Om du tror att sex-packstilarna och modeutseendet är begränsat till filmindustrins skådespelare och kändisar själva, har du fel! Vet du att även sportpersonligheterna i Indien har börjat pröva denna trend? Och även de spikar dem helt i rätt ton.

Från kaptenen Virat Kohli till de andra populära männen Hardik och Rahul, alla våra kändisar på detta område testade också 6 -pack kropp. Du kan själv se bilderna och bestämma vem som har spikat rätt.

1. Jasprit Bumrah-

Jasprit Bumrah 6 Pack

2. Hardik-

Hardik Pandya med 6 -pack

3. Virat Kohli-

Virat Kohli 6 Pack

4. Deepak Chahar-

Deepak Chahar 6 Pack

5. Navdeep Saini-

Navdeep Saini 6 Pack

TV -kändisar i Six Pack:

Silverskärmens hjältar och skådespelare har också börjat följa trenden med sex pack. Naturligtvis är modevärlden precis densamma överallt; en trend når alla platser oavsett område, och vi har kändisarna på den lilla skärmen och manliga skådespelare som gör det helt hett.

De populära tv -favoriterna Gautham Rode och Jay Bhanushali, liksom nykomlingarna och spirande artister, alla gick in i trenden.

1. Eijaz khan-

Eijaz Khan Hot Six Pack

2. Gautham Rode-

Gautham Rode Hot Six Pack

3. Karan Wahi-

Karan Wahi Hot Six Pack

4. Mohit Raina-

Mohit Raina Hot Six Pack

5. Mrunal Jain-

Mrunal Jain Hot Six Pack

6. Terrence Lewis-

Terrence Lewis Hot Six Pack

7. Ruslan Mumtaz-

Ruslan Mumtaz Hot Six Pack

Sex-pack abs och kändisers utseende! 6 -pack -kroppen är inte begränsad till skådespelare eller kändisar på bara ett område, men sprids nu som eld i alla regioner och riken. Självklart varför inte! Sexpack-kroppen har verkligen blivit ett ultimat dröm- och destinationsmål att nå för många. Vi hoppas att du gillade att utforska och titta på de senaste trenderna i abs -kroppen från våra favoritkändisar och skådespelare. Vems abs kropp är din mest favorit? Berätta dina tankar; vi älskar att höra från dig!