Vi har alla en vän eller kan ha haft en vän som vi i hemlighet var förälskade i, eller kanske har drömt om att bli kär i? I dag säger folk att det är bättre att vara vänner och starka på det än att vara kär, men det är inte så sant som det verkar vara. Ja, det är svårt att omvandla vänskapsbandet till kärlek, men inte omöjligt. Kemin måste vara helt rätt; annars skulle det inte vara möjligt att få ben i förhållandet att vara. Här är alltså tio tips om hur man får en vän att bli kär i dig.

Hur man får en vän att bli kär i dig

Ditt utseende spelar roll:

Arbeta med hur du klär dig, går, pratar och tittar offentligt. Låt oss erkänna det; vi är alla också intresserade av det yttre utseendet, oavsett vad vi säger om inre skönhet. De flesta skulle inte ens vilja dejta dig om du inte passar räkningen, grooming klokt. Håll håret på plats, tänderna ska vara rena, så även naglarna och huden. Ett utseende som talar spic och clean talar mycket om dig som person att bli kär i.

Finslipa dina mellanmänskliga färdigheter:

Folk älskar dem som vet hur man kommunicerar bra. Detta bör vara medfött eller inlärt, sedan dess skulle du veta hur du hanterar vem i vilken situation. Det skulle också få dig att förstå färdigheterna för att få honom eller henne att känna sig magiskt viktig när du är med dig. Konflikter bör alltid undvikas, att inte skämma någon annan och inte spela skulden när du pratar om dina tidigare relationer.

Lyssna och lyssna bra:

Din kompis skulle bara vara mer intresserad av att känna dig eller vara med dig, om du lyssnar. När de talar nickar du med huvudet gång på gång för att visa att du lyssnar. Lägg också ner telefonen när någon pratar med dig och behåll ögonkontakt, vilket bara visar att du har respekt för vad de har att säga.

Gör samtalet intressant:

Även om samtalet på telefon, Skype, vilken app eller e -post och även om det är en mot en, gör det intressant för er båda att njuta av. Varaktigheten är inte vad du ska bry dig om lika mycket som kvaliteten av konversationen. Detta hjälper de två att öppna sig och vara ärliga mot varandra.

Tänk på att inte vara någon annan:

Ingen vill ha en wannabe som kompis; lita på oss när vi säger det. Så var bara du och fokusera på dina färdigheter och talanger, som någon annan du avundar inte har utan att vara högljudd eller stolt över det.

Gör det vettigt:

Kvinnor och män älskar att ha lättsamma samtal och konversationer, vilket innebär att låta humorbenet kittla.

Brudgummen och klä dig väl:

Klä dig för tillfället och klä dig bra. Kvinnor ska inte bära kläder som avslöjar för mycket, om det skickar ut fel signaler, och män ska inte ignorera att gå in för en ansiktsbehandling, en skäggtrimning och ett välskött par jeans eller byxor och polerade skor.

Välj någon som skickar ut lycka:

Din kompis bör vara någon som älskar att vara positiv och glad hela tiden, oavsett vad. Överdriv dock inte att vara lycklig, det borde komma inifrån

No Playing Mind Games:

Detta skulle vara början på döden, eftersom att spela sinneslekar med honom eller henne skulle vara en förolämpning och en attack mot deras tydliga motiv att älska dig lojalt. Du kan inte vara en älskare och en vän tillsammans, snarare bör du inte, därför gör det rätta valet

Tryck inte på det:

Ett NEJ betyder NEJ, tryck inte för kärlek eller sök uppmärksamhet genom att göra något dumt. Kom ihåg att det ibland inte är rätt att bli kär i din bästis eller att det kan ta evigheter, så vänta och ha tålamod.

Vi önskar dig lycka till att uppvakta din bästa vän.