Som en serie anslutna länkar eller ringar är kedjor vanligtvis gjorda av metall och monterade i varandra. Kedjans stil beror på kedjans tillämpning. Diamanter har alltid varit kända för att ge känslan av kärlek och engagemang när de bärs. Det kan vara anledningen till att människor väljer diamanter för sitt bröllop eller årsdagar och andra funktioner. Diamantens kvalitet och tydlighet försvinner aldrig.

olika-typer-av-diamant-kedjor-för-män

Den eleganta enkelheten hos en patiensdiamant gör den lämplig att bära med alla slags kläder.

Diamantkedjor för män och kvinnor:

Diamantkedjor är dyra men ändå lika värdefulla med sin kvalitet. Diamantkedjor kommer att stava elegans och lyx i samma andetag. Med så många fantastiska diamantsmycken som finns tillgängliga i Indien.

1. Diamantkedja med rund hals:

Diamantkedja med rund hals

Under gamla tider var diamantkedjorna betraktade som smycken endast för kvinnor. Med tillkomsten av den sexuella hanen har diamanter också gjort en seriös comeback på mäns sätt. Dessa diamantkedjor med rund hals består av hänge av rund diamantsten. Den klassiska diamantkedjan är lämplig för daglig användning.

2. Blå kyanit diamantkedja:

Blå kyanit diamantkedja

Det finns många diamantkedjedesigner tillgängliga på den indiska marknaden. Denna enkla, känsliga diamantkedja är perfekt för vardagligt slitage eller något speciellt tillfälle. Kedjans tråd är pläterad med silver och associerad med ett blått kyanit attraktivt hängsmycke. Minimal liten vit diamant används för att ge en extra blick till hänget. Designen är en flexibel tunn kedja som består av en enda rad matchad individuellt satt diamant som helt enkelt utstrålar klass och ger den tidlösa glamouren.

3. Diamantpräglad cirkulär kedja:

Diamant präglad cirkulär kedja

Denna vackra diamantpräglade kedja innehåller diamantstenarna i brun och vit färg, hopringade med den enda diamantpläterade kedjan. Dessa kedjor används för bröllop och andra funktioner och att bära den här kedjan på halsen förbättrar hela ditt utseende. Dessa runda diamanter är trådomslagna med stenarna och ger det fantastiska utseendet på din hals.

4. Vintage Yellow Diamond Ruby Chain:

Vintage Yellow Diamond Ruby Chain

Vintage 50 -tals diamantkedja är också en folkrik design bland alla åldrar av kvinnor. Detta eleganta italienska guld med gul diamantkedja droppar av de dyrbara ädelstenarna. Detta kan hänga på en platt guldkedja som ger den speciella och en underbar utsikt för den andra jämfört med annan design

5. Diamantkedja i vitt glas:

Vitt glas diamantkedja

Diamantkedjor har en eller flera stenar som är fästa eller satta i länkarna till en kedja som omger halsen. Några av diamantkedjedesignerna är ganska fina med sina hängande mönster. Den här diamantkedjan i vitt glas består av vita glasdiamanter och hängningar med en guldpläterad kedja och den ger den traditionella blicken.

6. Unik diamanthängande kedja:

Unik diamanthängande kedja

Majoriteten av män och kvinnor hade nöjet att faktiskt se en äkta svart diamantkedja. De svarta diamantkedjorna är ganska sällsynta. Den unika diamanthängande kedjan dekorerad med diamantstenar hängs med den tunna diamantpläterade kedjan. På grund av diamantens klarhet ger hängande av denna kedja flerfärgs utseende.

7. Helt diamanthalsband:

Helt diamanthalsband

Det fullständiga diamanthalsbandet består av tunga rena diamantdesigner och det var tungt i vikt, diamanten är i rundade stängningar, har dubbla länkar för kedjan som är 12,5 i längd och har kroklås. Den har den komplexa designen med sin struktur och halsbandet är lämpligt för alla typer av kläder.

8. Trendig diamantkedja:

Trendig diamantkedja

Den fashionabla diamantkedjan är designad med mörkt, brett hänge och tråd omslagen med diamanttunn kedja ger ett elegant och stilrent enkelt utseende. Detta kan vara en mästerligt handgjord designdiamant, oavsett om du väljer att bära den här kedjan som en modegåva eller som det perfekta diamantkompagniet på din bröllopsdag, var säker på att den här enstaka diamantkedjan är helt fantastisk.

9. Floating Cross Diamond Chain:

Floating Cross Diamond Chain

Otaliga diamantkedjor är tillgängliga för män. Du kan välja mellan en slät rund diamant eller en sten med många aspekter. De finns också i lätt vikt. Denna flytande korsdiamantkedja används separat av kristna och de har hoppet om denna korskedja, medan du bar den här kedjan hjälper Jesus alltid att lösa dina problem och bekymmer.

10. Diamant med guldkedja:

Diamant med guldkedja

Diamant med guldlänkskedja, är gjord med den guldpläterade pärlkedjan och mitten av kedjan vita diamanter placeras. Enkelt och minimalistiskt känsligt guld med diamantkedja markerar härliga naturliga diamantstenar i mitten av kedjan. Detta kan vara lätt och klassiskt. Du kan bära detta halsband ensam eller ett välkommet och fantastiskt tillägg till en iögonfallande kedjestapel.

11. Guld initial diamantkedja:

Guld initial diamantkedja

Mäns diamantkedjor är mycket populära än någonsin tidigare. Idag visar män önskan att visa sin identitet för världen. Denna guldpläterade rundade länkkedja har hängts med det ursprungliga diamantdekorerade hänget; den kan passa alla typer av din outfit.

12. Four Leaves Clever Charm Diamond Chain:

Four Leaves Clever Charm Diamond Chain

Fyra blad smarta charmkedjor är utformade med guldpläterad tunn kedja, och hänget är utrustat med diamantstenar. Det är en vintagekollektion i diamantkedjedesigner. Denna söta diamantkedja kan bäras för alla tillfällen för en touch av elegans, även som en bröllopskedja.

13. Vittguld, Rose Gold Diamond Classy Chain:

Vitt guld, Rose Gold Diamond Classy Chain

Denna eleganta kedja i roséguld diamant i vitguld består av guldpläterad och, silverpläterad metall och diamantstenar som placeras högst upp i den enkla designen. Denna design erbjuder ett elegant utseende och kan bäras med en tunn halsringning som ger extra skönhet till din hals.

14. Traditionell diamantkedja:

Traditionell diamantkedja

Vacker diamantkedja i massivt guld är tillverkad av massivt guld och svart pärlkedja, hänget innehåller diamantstenar med traditionell design. Detta kan vara en perfekt present till bröllopsfunktionen som ger en elegant utsikt än andra mönster.

15. Puffy Heart Diamond Chain:

Puffy Heart Diamond Chain

Puffig 3-d hjärtformad hängande diamantkedja gjordes med ren diamant och tråd insvept med den silverpläterade kedjan. Detta är en fantastisk äkta design jämfört med andra mönster. Varje sida av hjärtat består av diamantsten; Du kan också använda denna kedja för ditt vanliga och kontorsbruk.

Diamantkedjor är mycket effektiva. Fram till nyligen fanns det den mest populära kedjetypen på marknaden. Diamanten erbjuder högsta kvalitet till de allra bästa priserna. Om du vill ge en diamantkedja gåva kan du välja en klassisk och enkel kedjedesign. Naturligtvis kanske du föredrar att ge en diamantkedja till dina nära och kära; detta kan vara den största gåvan någonsin.