Behöver indianer en särskild anledning att köpa guldsmycken? Självklart inte! Guld behandlas som en statussymbol och som ett tecken på välstånd. Det har också ett högt känslomässigt värde och gör också en klok investering. Bland de många prydnaderna i denna ädelmetall är guldkedjedesigner ganska populära bland män och kvinnor i alla åldersgrupper. Vare sig det är till vardags eller till speciella tillfällen, dessa kedjor finns i en mängd olika mönster. Du kan också köpa en kedja och bära den på många sätt för att skapa olika utseende. Idag tar vi med dig en fantastisk samling guldkedjedesigner för damer som passar alla dina humör och modebehov.

35 Modern samling guldkedjedesigner för kvinnor 2020

Saker att tänka på innan du köper en guldkedja:

Vare sig det är någon form av guldsmycken, du måste tänka på vissa saker innan du investerar dina hårt förvärvade pengar:

  • Kontrollera alltid om verket är präglat med BIS Hallmark -logotypen. Detta är mycket viktigt för att bedöma guldets kvalitet och renhet.
  • Insistera på att få vikten kontrollerad framför dig och krysschecka den med siffrorna på räkningen.
  • Fynda om avgifter. De flesta butiker debiterar dig i genomsnitt mellan 12% -20%. Detta kan gå upp till 40% i designer- och märkesbutiker. Så tänk på det innan du väljer platsen.
  • Om du tittar på det från en investering i sig, undvik stenbelagda kedjor. Endast rena guldkedjor ger dig ett högre bytesvärde.
  • Kontrollera kedjans längd och bredd. Se till att den varken är för kort eller för lång. Se också till att kedjans märke är robust och undvik känsliga mönster, eftersom de lätt kan brytas av.

Olika typer av guldkedjemodeller i Indien med bilder och namn:

Prata med det påstående halsbandet och en är bra att gå! Här presenterar vi en lista med 35 kedjedesigner i guld är följande.

1. Enkel guldkedja:

Enkel guldkedja

KÖP NU

Låt oss börja med en grundläggande kedja som fungerar på flera sätt. Du kan bära den på egen hand eller kombinera den med andra kedjor för att skapa ett skiktat utseende. Du kan också prova att lägga till ett färgstarkt hängsmycke som matchar dina kläder. Vid närmare titt kan du märka mindre länkar som smidigt smälter in i varandra för att få en jämn konsistens. Denna kedja väger cirka 30 gram och är tillverkad med 22kt guld.

2. Snygg guldkedja:

Snygg guldkedja

KÖP NU

Denna designer guldkedja är lämplig för både män och kvinnor som älskar att uttala sig med bara ett smycke. Den kommer med en 5 mm bredd för att göra den synlig på din kropp. Det bästa är att du inte behöver oroa dig för att lägga till fler tillbehör till den. W-krok guldkedjan kan bäras på västerländska och formella kläder för att se snygg ut.

3. Foxtail guldkedja:

Foxtail guldkedja

KÖP NU

Denna klassiska guldkedja är gjord med 22 kt gult guld för att ge dig en elegant känsla. Du kan bära den som en fristående kedja eller med ett hänge och se sensationellt ut på något sätt. Den vackert gjorda rävsvansdesignen sätter din halsringning under rampljuset och uppmärksammar den. Det kan också användas som en samtida version av en Mangalsutra -kedja på sarees och etniskt slitage.

4. Bilwa guldkedja:

Bilwa guldkedja

KÖP NU

Om du letar efter en lätt guldkedja under 10 gram eller 1 Tola kan den här modellen vara ett bra alternativ. Den briljant gjorda designen har kedjelänkar i 22kt guld. På grund av det smarta hantverket ser kedjan tung och storslagen ut, trots sin låga metallvikt. Den är idealisk för daglig användning och passar båda könen.

5. Dubbelradig guldkedja med guldpärlor:

Dubbelradig guldkedja med guldpärlor

KÖP NU

Denna utsökt gjorda guldkedjedesign är speciellt gjord för unga tjejer som vill ligga före i modespelet. Det känsliga mönstret har två kedjor förenade med gyllene pärlor för att pryda din halsringning. Inspirerad av den traditionella modellen av en fotlänk, är denna kedja allt du behöver för att dina Salwars och sarees ska se eteriska ut!

6. Platt guldkedja med länkar:

Platt guldkedja med länkar

KÖP NU

För någon som gillar att bära en bred guldkedja kan det här mönstret vara det bästa alternativet! Den trendiga designen ger din outfit en outtalad charm och elegans. Även utan ett extra hängande kan denna kedja ge dig all uppmärksamhet du förtjänar. Detta glittrande smycke kan bäras på de flesta av dina outfits genom att ändra ditt stil!

7. Designer guldkedja för kvinnor:

Designer guldkedja för Wome

KÖP NU

Gör dig redo att säga Wow till detta mästerverk! 22 kt guldkedjan är handgjord till perfektion för fashion-forward-kunder. Den kommer i 10 gram metallvikt och 38 cm i längd, vilket är precis vad du letar efter! Det varvade guldstången och länkarrangemanget ger en snygg look till denna kedja, vilket är ovanligt att hitta i detta segment.

8. Guld Mangalsutra kedja:

Guld Mangalsutra kedja

KÖP NU

En Mangalsutra -kedja i svart pärlor är oumbärlig för en gift kvinna. Oavsett om det är för vardagligt bruk eller enstaka, är investerat i en vacker design ett måste. Kolla in denna mycket detaljerade kedja gjord med 22kt guld och dekorerad med svartfärgade pärlor emellan. Två länkar tillhandahålls för att rymma hänget, som måste köpas separat.

9. Delikat Twirl Gold Chain:

Delikat Twirl guldkedja

KÖP NU

Denna charmiga kedjedesign är gjord för flickor som går på college, som föredrar något snyggt och elegant! Den korta kedjan gör att den ligger något under kragen för att framhäva din underbara nacke. Du kan välja ett glänsande diamanthänge och stränga in det för en exklusiv look. Med nära 10 gram vikt kan detta vara det bästa alternativet för daglig användning.

10. Twisted Gold Chain:

Twisted Gold Chain

KÖP NU

Ta en titt på denna dramatiska kedja som har vridna guldfibrer, varvat med stiftlås. Den unika designen ger styrkan och motståndskraften mot prydnaden för att förhindra brott eller förlust av elasticitet. Den bärs bäst som en fristående kedja för att detaljerna ska dyka upp, annars kan du lägga till ett stenhänge. Med över 20 gram metallvikt faller denna kedja på den dyra sidan!

11. Figaro Link guldkedja:

Figaro Link guldkedja

KÖP NU

Detta är en annan typ av guldkedjedesign som består av platta länkar. Detta mönster är vanligtvis populärt bland män, men kvinnor föredrar dem också för sitt snygga utseende. Den har en grupp mindre länkar kopplade till en större som skapar ett dekorativt utseende. För att maximera din andel av komplimanger från dina vänner, slå ihop det med dina västra kläder.

12. Guldkedja i Kerala Style:

Kerala stil guldkedja

KÖP NU

Här är en fantastisk design som är inspirerad av Keralas smycken. Kedjan har alternerande runda länkar med ihåliga gyllene pärlor för att skapa denna fantastiska modell. För att få fram det bästa av denna skönhet, bära den själv eller tillsammans med en vanlig guldkedja för att lägga till en skiktad effekt på din halsringning.

13. Guldbollskedja:

Guldkedja

KÖP NU

Om du letar efter en härlig guldkedja som fungerar med alla dina kläder, gå till den här kedjan med pärlor. Runda pärlor gjorda i 22kt guld sträcks ihop genom att lämna en liten lucka mellan varje. Denna kedja bärs helst med ett hängsmycke, men om du vill behålla den ensam, välj sedan en kedja med större bollar.

14. Curb Style Gold Chain:

Curb Style guldkedja

KÖP NU

Eftersom många kvinnor föredrar att bryta könsstereotyperna kommer detta uttalande inte som någon överraskning! Trottoarkedjan, som vanligtvis är gjord för män, finns nu tillgänglig inom segmentet smycken för kvinnor. Den har tunga, långa länkar och en vriden trottoarkant som har ljusreflekterande egenskaper som får dig att lysa som en stjärna!

15. Guldkedja i två lager med svart pärla:

Kedja i två lager i svart pärla

KÖP NU

När du spenderar en förmögenhet på att köpa guld, varför kompromissa om föråldrade mönster? Kolla in den här kantiga kedjan i en tvåskiktad modell. Den vackra designen är dekorerad med svarta och färgade pärlor för att matcha de flesta av dina klänningar. Med den här i din smyckeskrin behöver du inte oroa dig för att välja en prydnad varje gång på grund av dess ofelbara stil!

16. Kabelsträngar guldkedja med pärlor:

Kabelsträngar Guldkedja med pärlor

Vi vet att denna multistrandsguldkedja säkert kommer att stjäla ditt hjärta! De invecklade kabellänkarna i kedjan sammanflätas med känsliga sötvattenspärlor för att få fram din sanna inre skönhet. Den här kedjan bärs bäst med drömmande spetsarier och chiffongsalvar för att se underbara ut. Du kan till och med få antalet lager anpassade enligt dina krav.

17. Flätad stil guldkedja:

Flätad stil guldkedja

KÖP NU

Denna flätade guldkedja är gjord i rent 22kt guld och ger en smal look till din halsringning. Den sofistikerade designen har ett arrangemang av tredimensionella länkar, som tycks flyta från varandra. Även om det ser skrymmande ut, är metallvikten bara 14 gram och lämpar sig för vardagligt slitage. För att förstärka sitt utseende, bifoga ett uttalandehängande i färgstarkt emaljarbete.

18. kedja med 18 pärlor i guld:

Kedja med 18 pärlor i guld

KÖP NU

Denna kedja är låg på budget och hög på mode! Den är gjord med 18kt guld i en utsökt pärlstil för unga flickor och tonåringar. Det fina stycket ger en glans till din nacke utan att det ser för glansigt ut. Denna kedjestil används ofta med hängen i hundstil, gjorda i guld eller silver. Du kan också prova att lägga till charm mellan kulorna för att få en skräddarsydd prydnad.

19. Dubbeltonad guldkedja:

Dubbeltonad guldkedja

KÖP NU

Ge din dam denna fantastiska guldkedja och få henne att bli kär över huvudet i dig igen! Sådan är skönheten i denna prydnad som har en sällsynt design i tvåfärgat guld. Små gula och vita guldskivor är sammanlänkade och de två ändarna förenas med en hummerklo-krok. Den maskintillverkade prydnaden har en ungefärlig vikt på 13 gram.

20. Samtida rörpärlor guldkedja:

Samtida rörpärlor guld Chai

KÖP NU

Denna guldkedja har en tvåfärgad stil men är en tyngre version av den föregående. Den texturerade guldkedjan är spänd med vita och gula guldrörspärlor för att ge din hals en elegant look. Den har en ungefärlig metallvikt på 27 gram, vilket kan kosta över en lakh. Så om du letar efter en avancerad kedja kan det här vara ett oemotståndligt alternativ!

21. Guldkedja med bifogade blommiga hängen:

Guldkedja med bifogade blommiga hängen

Denna guldkedja är kärlek vid första ögonkastet för många modeälskare! Denna exotiska bit ligger någonstans mellan en enkel guldkedja och ett halsband. Fyra laserskurna hängen är fästa i en fint tillverkad kedja, två på sidorna och två på framsidan. Du kan bära detta för små fester tillsammans med matchande örhängen för att stjäla showen.

22. Mellankrig guldkedja:

Mellankrig guldkedja

KÖP NU

Denna unisex -kedja är en klassisk pjäs som ger en känsla av värme i nacken. Prydnaden har guldsträngar som är tvinnade till små länkar som är sammankopplade. Denna hudvänliga design kan bäras som den är eller med ett vintageshänge för att få in gammaldags charm. S-kroken säkrar kedjan på plats, utan att vara hård mot huden.

23. Fusion Style Gold Chain:

Fusion Style guldkedja

KÖP NU

Här är en annan vacker version av en guldkedja, som kombinerar de vanliga länkarna med bollar tillsammans med designen. Fusionskedjan är cirka 4 mm bred för att täcka din halsringning i ett lager av glänsande guld. W-kroken lägger också till det övergripande utseendet på denna prydnad förutom att förena de två ändarna. Denna stil är också ett utmärkt presentalternativ för små barn.

24. Rudraksha Style Gold Beaded Chain:

Rudraksha Style guldpärlkedja

Rudrakshapärlornas betydelse i hinduismen behöver inte nämnas särskilt. Här finns en guldkedja inspirerad av dessa heliga pärlor för att ge din klädsel en andlig känsla. Fyra stora, ovala guldpärlor slingas in med runda bollar, som liknar Rudrakshas i design och konsistens. Gillar du inte tanken helt enkelt?

25. Guldkedja med lång längd:

Lång guldkedja

KÖP NU

Denna utsökta bit kommer säkert att stjäla ditt hjärta med sina invecklade detaljer. Den långa kedjan är precis vad du behöver för att höja skönheten i din outfit. Detta mångsidiga verk fungerar med moderna och etniska ensembler. Du kan också vrida den för att skapa en kort kedja för ett snyggt utseende. Produkten är tillverkad i bara 16 gram guld men har en outtalad regalitet om det.

26. Enkel guldkedja:

Enkel guldkedja

Själva ordet guld betyder renhet, lyckosamma tillfällen, festivaler etc. Den gula metallen är så mycket populär att människor i stor utsträckning använder guld för att få tillgång till sina smycken garderob. Guldkollektionen går bara aldrig ur mode och är billig. Man kan vara säker med alla gyllene smycken för färgen, lyster, utstrålning och värde. Värdet ökar bara. Kedjor i guld för kvinnor och män ser fantastiska ut med traditionella kläder på bröllop, festivaler eller för den delen under alla tillfällen. De matchar alla kläder. Att bära ren guldkedja är också mycket bra av hälsoskäl.

27. Guldkedjor med diamanter:

Att bära diamanter är stilrena och snygga. De förbättrar ens övergripande personlighet. Män och kvinnor kan lika gärna bära ut diamantsmycken med stil och elegans. Män kan skryta med diamantkedjor, ringar, dubbar, etc. medan kvinnor har ett diamantsmycke förråd öppet för dem. Diamanter är kvinnors bästa vän. De är en uppskattad besittning och också ett utmärkt presentalternativ.

Guldkedjor med diamanter

De kanske är på den dyra sidan men de kan inte matchas för sin glans, snitt och glans till andra smycken. Denna guldkedjedesign med diamant är perfekt för alla tillfällen, bröllop, fester, middagar etc. Som de bara sticker ut!!

28. Guld- och silverkedja tillsammans:

Guld- och silverkedja tillsammans

Det mest populära elementet efter guld är silver för finish och utseende. Guld med silversmycken är en klassisk kombination som kan bäras av både män och kvinnor. De kan vara tjocka eller tunna kedjor som man föredrar att bära. Oxiderade silverkedjor, kedjor i sterlingsilver eller svart silver kan kombineras med guld för det avslappnade, inte alltför pråliga men jordnära utseendet. Dessa unika guldkedjor i silver passar bra med casual outfits. Denna guldkedjestil är ett bra alternativ för dagligt slitage.

29. Kort guldkedja med små pärlor för kvinnor:

Kort guldkedja med små pärlor för kvinnor

Kvinnor och pärlor är populära sedan urminnes tider. Pärlor är symboliska för kunglighet och nåd. Pärlor är en statussymbol och ger ett elegant utseende. Gyllene kedjor med färger som vitt, rosa och grädde i pärlor ser himmelskt ut i nacken. Pärlkedjor definierar halsen elegant med hösten. En kan vara en modeikon med pärlsmycken. Alla kläder som indisk etnisk slitage, klänningar, kvällskläder, festkläder etc. kommer att passa bra med pärlor. Detta kan också vara ett utmärkt presentalternativ. Denna enkla kedja är verkligen ett elegant uttalande att göra.

30. Antika guldkedjor med långa kedjor:

Antika guldkedjor i långa kedjor

Överlämnade från många generationer är antika guldkedjor symboliska för stolthet, kultur, familj och arv. Dessa värdefulla kedjor har ett monetärt såväl som det emotionella värdet som är knutet till dem. De är verkligen en mycket speciell och uppskattad besittning. De har vackra mönster, snidade på dem, tempeldesigner, gudinnors mönster, ädelstenar, ädelmetaller etc. på dem. Saliga är de som har fått arv och antika smycken förts vidare genom generationer. De är vackra och är vanligtvis något tunga.

31. Guldkedjor med Swarovski -kristaller:

Guldkedjor med Swarovski -kristaller

Swarovski -kristaller är mycket populära och på modet med dessa ringar, armband, kedjor etc. Dessa fantastiska kristaller används också i olika andra tillbehör som klockor, kläder, väskor, etc. De har ett designelement. Att sätta Swarovski -kristaller med pärlor i en guldkedja kan vara ett vackert utformat smycke för att komplettera hela utseendet med en annan matchande uppsättning tillbehör.

32. Guld Rhodium -kedjor:

Guld Rhodium kedjor

Mycket populärt element efter silver i fina och trendiga smycken är rhodium och rhodiumfärdiga metaller. De har en slående likhet med silver i utseende och finish. De ser väldigt snygga och exklusiva ut. Även rhodiumfinish används i guld- och silversmycken också för den unika glansen. Den här guldkedjedesignen för damer är enkel och prisvärd.

33. Fjädrade guldkedjor:

Fjädrade guldkedjor

Fjädrade guldkedjor är inte samma gamla, tråkiga slags kedjor. Dessa ser vackra ut för kvinnor för den avslappnade looken. Fjädrar är för frihet och fåglar är symboliska för frihet och vingar. Kvinnor är mycket oberoende och har därför sin valfrihet. Prata med dessa underbara kedjor alla fina damer!!

34. Guldkedjor med bokstäver:

Guldkedjor med bokstäver

Unika enkla ordkedjor eller ett alfabet som i första bokstaven i ditt namn, makarnas namn, barnnamn etc. kommer att passa för vardagligt bruk. Kedjan kan vara en påminnelse om alla goda tankar hos personen i vårt liv och kan också vara vår dagliga inspirationskälla. Detta senaste kvinnliga guldkedjemönster är verkligen personligt.

35. Guldhänge med kors:

Guldhänge med kors

Detta nyaste mönster av guldkedja med ett kors är inspirerat av tro. Kedjans kropp är i guld och är verkligen lätt med ett mycket minutiskt mönster. Ändarna är bundna med en korssymbol. Några av dem kommer i silver och medan andra kommer i guld också.

Mode har blivit symboliskt för både män och kvinnor och de tar sig tid att hålla sin dagbok uppdaterad hela tiden. Äldre, ungdomar till och med småbarn och nyfödda stoltserar över sin egen stil och utseende. Så stolt över att den härliga guldkedjan kan vara den bästa lösningen för ens mode. Experimentera och gör dig redo att utforska nyare alternativ i det bästa tillbehöret för halsar som är kedjor i varierade metaller och guld blir det iögonfallande och populära. En liten twist i den tråkiga garderoben kan vara en helt ny uppsättning guldsmycken. Gå tillbaka den blingen!!