Menns halskjeder er nå tilgjengelige i forskjellige stiler og størrelser, og derfor er det viktig å kjenne de informerte valgene av dem for deg. Det er dusinvis og dusinvis av mønstre som nå eksisterer for å forskjønne mannens eksisterende maskulinitet. Alle kan bli overrasket over å høre at disse kjedekjedene som eksisterte fra mange århundrer før.

herrekjeder

Det er mange varianter av herrekjeder som kabelkjede, Rolo -kjede, Figaro -kjede, Rope -kjede, hvetekjede, Fox -halekjede, Serpentine -kjede, Curb Chain, Herringbone chain, Byzantine chain, Venetian or Box chain, Omega chain, Omega chain, slangekjede osv.

Mannkjeder smykkedesign:

Her presenterer vi 15 enkle og nyeste design av kjeder for menn er som følger.

1,14 K solid gult gull herrekjede med diamantsnitt:

14K solid gult gull herrekjede med diamantsnitt

Denne klassiske italienske kubanske lenkkjeden gir et solid utseende og passer både til fritids- og forretningsklær som har et langt liv med best bygget kvalitet. Det er håndlaget av 14 k gult gull med et diamantslipt metall som gir en skinnende finish som har en iøynefallende design. Den har en hummerlås som er veldig elegant og har en fast lås som passer best med de formelle så vel som uformelle antrekkene.

2. Håndlagde sølv herrekjeder:

Håndlagde sølv herrekjeder

Kjeden er håndlaget med klassisk matt sølv og den har en perfekt balanse mellom maskulinitet og flott stil og god vekt og vil være klassisk med en hummerlås som lukkes sikkert. Den har en førsteklasses utførelse med håndplukkende metaller og håndlaget arbeid.

3. Svart belagt rustfritt stål taukjede for menn:

Svart belagt taukjede i rustfritt stål for menn

Denne taukjeden er laget av et metalltau i rustfritt stål som er sterkt polert med svart belegg over. Den intrikat vridde taukjeden har et trendy og elegant utseende som passer alle antrekk og anledninger. Anheng kan også festes til det, noe som gir det et ekstra godt utseende, og det har hummerkloer som en lås som fullfører denne designen av kjedehalskjede for herrer.

4. Svart skinnkjeder for menn med anheng av stålpåfuglhorn:

Svart kjede for menn med anheng i stål påfugl

Dette anhenget av påfuglhorn i skinn er designet med inspirasjon fra dagens krigere i den milde tiden. Dette er håndlaget av ekspertens håndverkere med den høyeste kvaliteten på utsmykningen, og den har en justerbar svart skinnkjede med et påfuglinspirert mønster gravert i et hornformet anheng. Det er påvirket av fetisjisme og påvirket av black label -samlinger av grovt motetilbehør. Det er moderne, men den gamle designen til smykkene.

5. Twisted Sterling Silver Chain for Guys with Star Pendant:

Twisted Sterling Silver Chain for Guys with Star Pendant

Den minimalistiske kjeden er håndlaget med kravene til dagens menn med de trendy designene med den høyeste kvaliteten på utsmykningen. Den er utstyrt med sølvvedhenget som er laget av de ekspert håndverkere for hånd. De er skinnende laget med high-end sterlingsølv som gir et elegant utseende og de beste draktene for alle uformelle antrekk. Den har en justerbar metallkjede og hummerlås som gir ekstra fordeler for brukeren.

6. Mens tykk rustfritt stålkjede:

Herre tykk rustfritt stålkjede

Den tykke halskjede i rustfritt stål for menn ble designet for de beste utsikterne for alle antrekk og dekker behovene til moderne mennesker som fortjener kvalitet og beste design. Denne designen er spesielt designet fra Black label -samlingene og håndlaget av ekspertene som er elegante i utseende med en 5 mm bred kjede som er holdbar i lang tid.

7. Polert rustfritt stål 30-tommers taukjeder for menn:

Polert rustfritt stål 30-tommers taukjeder for menn

Denne kjeden er laget av rustfritt stål materiale med en klassisk taudesign som har en rekke små snorer vridd for å danne en taukjede som er stilig og elegant i utseende og polert finish gir det beste utseendet med t-skjorter og jeanskombinasjon. Denne kjeden er 30 tommer lang og gir derfor et godt utseende slitt av klærne med et anheng festet til den, som vil gjøre en perfekt rockestjerne.

8. Ballkjede i svart, rustfritt stål for menn:

Svart kjede i rustfritt stål for menn

Dette halskjedet er laget av sort belagt rustfritt stål materiale med en klassisk balldesign. Det er to varianter med 24 tommer og 30 tommer lengder og kan brukes som ID-lanyard og i svømming kan det være et tryggere sted for nøkler. Det vil se bra ut med all fritidsklær, og på grunn av det harde materialet tåler det stress.

9. Spiga -kjeder i rustfritt stål for menn:

Rustfritt stål Spiga -kjeder til herre

Dette halskjedet er laget av det tunge materialet i rustfritt stål og en polert Spiga -kjede, og det kan bæres sammen med anhenget for å gjøre det til en favoritt. Den kan bæres med alle slags antrekk og gir et maskulin utseende med den. Den har en hummerlås som har god klemming og med anheng lagt til gir den et ekstra fengende utseende.

10. Fremada 14k gult gull taukjeder for menn:

Fremada 14k gult gull taukjeder for menn

Dette gult gull herretauet har en majestetisk lys polsk med mange strenger av 14 k gult gull vridd for å danne en klassisk taukjede som gir en vakker tekstur. Det vil se best ut uten anheng, men anheng kan legges til i henhold til antrekkene som er slitt, og det har en hummerlås for et frynsegrep.

11.925 Sterling sølv Figaro kjeder for menn:

925 Sterling sølv Figaro kjeder til herre

Dette 30-tommers lange Figaro-halskjedet består av sterlingsølv med en større bredde som gir et majestetisk utseende med noen store anheng. Denne elegante sølvkjeden for menn er håndlaget med sakkyndig håndverk og den klassiske lukkingen med hummerlåsen. Den ble laget med det tunge 925 sterling sølv som sikrer lengre holdbarhet.

12. Mens rustfritt stål ballkjede med kryss anheng:

Herre rustfritt stål ballkjede med kryss anheng

En kulekjede i rustfritt stål for menn med høy polsk finish er festet til sølvkorset som har et gullgult kryss innebygd i og gullkorset er montert i sølv av rustfrie skruer som gir et flott utseende. Den har den nye trendy designen som kreves av de moderne mennene med lukking av hummerklo som er lett å ha på.

13. Forgylt rustfritt stål kantsteinskjede for menn:

Svartbelagt rustfritt stål fortauskjede for menn

Det svartmalte halskjedet i rustfritt stål med kantlinjekjede som gir et dristig utseende og har en normal design, men den polerte sorte gjør det til et elegant utseende. Den er håndlaget av beste designere og har en skjult lås som er veldig pålitelig og lett å brette med høy styrke og holdbarhet. Det passer best med alle typer klær og alle anledninger på grunn av det elegante utseendet.

14. Sort kjedehalskjede i rustfritt stål med barberkniv for menn:

Sort kjedehalskjede i rustfritt stål med barberkniv for menn

De sorte nakkekjedene i rustfritt stål for menn er et sofistikert og trendy tilbehør som har et unikt design i barberhøvelstil som gir smykket et ekstra utseende. Dette halskjedet er veldig slitesterkt og designet er trendy, noe som skaper tidenes gode design av den beste håndverkeren.

15. Perlekjede i sterlingsølv:

Perlekjede i sterlingsølv

Denne typen herrekjeder er laget av sterlingsølv av høy kvalitet med høy polsk finish som gjør det enkelt og elegant, det er en ballkjede som har mange sølvkuler knyttet til en kjede, lukkingen er av fjærring som er lett å ha på og sikker

Det er menn som ikke vurderer spesifisiteten, og de færreste undersøker produktet grundig ut fra spesifikasjonene som trengs. Sørg for å kjøpe et bestemt produkt som best tjener det spesifikke formålet. Uansett stil, hvis du har en ide om hva du liker, bruk noen minutter på å finne flere sammenligninger, og finn et attraktivt anheng å gå med. Du kommer til å finne et halskjede som ikke bare ser bra ut i, men som du også vil være stolt av.