Lange gullkjeder har blitt et motesymbol i disse dager. Kjendiser og til og med vanlige mennesker elsker de spektakulære smykkedesignene med enkle nøkterne, men likevel dynamiske, lange lange kjeder. Tidligere brukte kvinner å bruke tynne designerkjeder med anheng på halsen, men i dag velger menn og kvinner å bruke tykke og store kjeder i lengde og et stort anheng som er vist over plaggene for å markere sin mote.

Vakker & Siste lange gullkjeder:

Lange gullkjeder ser fantastiske ut med ethvert antrekk. Se på våre topp 9 lange gullkjeder i forskjellige design.

1. Figaro gullkjede:

Figaro gullkjede

Figaro gull lange kjeder er veldig vakre i designet. Utformingen av gullkjeden er populært kjent som gull- eller sølvlenkjeder. Designet er laget med 2 til 3 små sirkellenker med en langstrakt oval lenke. Figaro -kjedene kan brukes av både menn og kvinner

2. Gullboks kjede:

Gull eske

En eske med en lang gullkjede på 18 ”kjede ser nydelig ut både for menn og kvinner. Menn velger de tykke kassettkjedene mens damene går for de tynne og delikate. En 18 ”gullkjede ser nydelig ut på kvinner. Formen på dette mønsteret låser seg sammen med fire eller to gulllenker som går sammen og lager en boksform.

3. Singapore Wave Chain i gull:

Singapore Wave Chain i gull

Singapore -mønsteret med design av lange kjeder i gull regnes som det mest populære designet blant menn og kvinner. Designet er litt som de vridde kantene som snurrer rundt den samme tråden og lager en fantastisk design. Snurrene og vendingene markerer på halsen. Vanligvis er kjeden laget med 18 karat og kan sees i både lange gullkjeder og andre metaller.

4. Sneglekjede i gull:

Sneglekjede i gull

De lange kjededesignene i gull er også utrolige med sneglekjedemønsteret. Den utrolige designen henger sammen med klassiske lenker som er laget tidlig og deretter er knyttet sammen med hverandre. Hver del er designet med en vri som ligner en snegl, derfor kjent som sneglekjededesignen.

5. Spiga Heavy Gold Chain:

Spiga tung gullkjede

Spigakjedene regnes som de tunge kjedemønstrene som trenger mye gull for å lage en lang kjede. Den siste gullkjededesignen fremheves med det dobbelte sammenlåsingsmønsteret, og den ser derfor også stor ut på halslinjen. Menn med en lidenskap for gullsmykker vil definitivt elske slike design, mens kvinner kan ha korte kjeder av samme design.

6. Gullhvete kjede:

Gullhvete kjede

Hvetekjedene er også kjent som spigakjedene og kommer i flate og runde former. Utformingen av hvetekjeden ligner på kornet hvete. Hele det lange gullkjedemønsteret ligner en jordet hvetestropp. Kvinner ser vakre ut med slike design som mønsteret på kjeden er delikat og edru.

7. Flat Mariner gullkjede:

Flat mariner gullkjede

Et marinermønster i en gulllang designerkjede ser fantastisk ut. Det er flate sjøkjeder og puffede eller runde sjøkjeder også. Det er navngitt slik på grunn av de to hullene i de ovale formlenkene som halverer hverandre og danner et mønster. Formen ligner riggingen som brukes på båter.

8. Anker gullkjede:

Anker gullkjede

De siste designene med lange kjeder av ankermønsteret er fantastiske. Lenker er så laget og festet med hverandre at designet forma en vakker form og anses som veldig holdbar. I likhet med sjøkjedene har ankerkjedene et like utseende ved siden av, men er tykke i størrelse.

9. Enkel slange gullkjede:

Enkel slange gullkjede

De mest populære og mest slitte lange slangekjedene regnes som favorittkjededesignet blant menn og kvinner. Menn og kvinner kan bære sitt valg av tykk og tynn form av kjeden. Det kalles en slangekjede ettersom mønsteret ligner som en slange, lenkkjeden er tett forbundet med hverandre i et rundt eller firkantet eller flatt tverrsnitt. Det lager et sikksakkmønster.

10. Heavy Rope Gold Chain:

Tungt gullkjede

En tung taukjede i designer lange gullkjeder ser ikke bare dynamisk ut, men et smykke som alle ønsker å ha. Tauet som ligner sammenhengende kjede er laget med alt i en enkelt tråd av gull og vridd med samme type en annen tråd av gull. Tråden kan holdes tykk eller tynn etter eget valg. En lang kjede med taumønster er vollgrav vanlig blant mennesker.

11. Foxtail Long Gold Chain Designs:

Foxtail Long Gold Chain Designs

Rævehalens lange gullkjeder er en av de nyeste designene i lange gullkjeder. Designet er laget med et mønster som ligner en skarp revehale. De sirkulære leddene er festet i fire eller tre lenker ved hjelp av en form V -formet lenke. Mønsteret på kjeden er så anstendig og spektakulært at det er elsket å bli brukt av både menn og kvinner.

12. Gult gull lenke og stangkjede:

Gult gullledd og stangkjede

De lange gullkjededesignene med lenke- og stangmønster er også et praktfullt design som skal brukes over en lengre periode på vanlige dager. Fleksibiliteten til dette designet er kjent og også for holdbarheten. Den er laget med to lenker etterfulgt av en rektangulær gullstang som er sammenkoblet med hverandre. Den vakre designen til denne kjeden gjør at den skal brukes helt alene.

13. Dapped Bar Gold Chain:

Dapped bar gullkjede

Den dappede bar gulldesignen med lange kjeder er de siste mønstrene innen smykkemote. Også brukt til armbånd er dette mønsteret mye brukt av kvinner. Mønsteret er så laget med halvsirkulære lenker som er låst sammen med dapped designede hjerter eller sirkulære ringer. De halvkretsede leddene er lange og presset i midten for å lage et unikt design. Slike lange kjeder kan bæres alene uten anheng i den.

14. Sildbein gullkjede:

Sildben gullkjede

Sildbein gull lang kjede design er et unikt mønster som er bredt valgt for å bli brukt av folk med en kjærlighet med dristige design. Kjeden kommer vanligvis i tykkelse og lengde. Gulllenkene er veldig tett sammenvevd med hverandre og utgjør en svært liten forskjell i mellomrommet mellom to ledd. Formen på de sammenlåste leddene danner en veldig liten V -form.

15. Vintage bysantinsk kjede:

Vintage bysantinsk kjede

En bysantinsk lang gullkjede design er mer favoritt blant gamle mennesker. Likevel har ungdommene sakte valgt designet for en kort stil. Et vakkert stort anheng ville se dynamisk ut med en så elegant design av lang gullkjede. Kjeden er laget med sirkulære ringer av gull sammenvevd med hverandre med en utmerket metode.

16. Twisted Link Chain:

Twisted link chain

De vridd lenker gull lange kjeder er en av de enkle og mest edru stilte gullkjedene. Kjeden kan brukes av både menn og kvinner. Lenkene er enkle og kan sees med blotte øyne.

17. Sporkjeder:

Sporkjeder

Sporgulldesignet med lange kjeder er en av de mest edruelige eksklusive og distinkte designene av alle gullkjeder. Enkelt å lage kjeden er mer egnet for kvinner. Sporkjedene har lenker i sirkler og festet i motsatte retninger.

18. Rolo -kjeder:

Rolo kjeder

Den lille rolo siste gullkjedeutformingen ligner på sporkjedene, men har sirkulære ringer med kanter. Disse koblingene er låst på samme måte som sporkjedene. Det vakre mønsteret dannet av rolokjedene ser utrolig ut på både menn og kvinner.

19. Prinsene av Wales -kjeder:

Prince of Wales -kjedene

The Prince of Wales er en av de fineste samlingene i smykkeverdenen spesielt kjedene. Den siste designen i lange gullkjeder kan være en av Prince of Wales -kjedene. De unike trådene av gull vridd med hverandre og innrammer en vakker kjede i utrolig.

20. Belcher -kjeder:

Belcher kjeder

Belcher -kjedene i gull lange design er de fineste og tyngste mønstrene i gullkjedene. De sirkulære ringene er tykke i størrelse og er mønstret annerledes som utskrifter av blomster eller andre design. Disse sirkulære leddene er sammenkoblet med hverandre og laget en glamorøs rik kjede.

21. Briolette kjeder:

Briolette kjeder

Briolette -kjedene er en type halskjede med et anheng gitt med kjeden. Kulene slag hvis lenker forbundet med hverandre gjør hele den lange gullkjeden. For det meste vunnet av kvinner, blir disse kjedene svært sjelden valgt på grunn av holdbarheten.

22. Perler Kjeder:

Perler Kjeder

Perlekjedene er laget med dekorerte hule perler som perlene vevd i gulltråder og laget en kjede. Perlen gull lange kjeder er veldig kjent i indiske kvinner. Kjeden ser attraktiv og stor ut.

23. Kabelkjeder:

Kabelkjeder

Kabelkoblingskjedene er vanligvis lange i størrelse og blir for det meste sett jevnlig brukt av kvinner hjemme. Kjeden er vanskelig å lage og kvalitet og er derfor også holdbar. De rektangulære leddene er sammenlåst i en konstruksjonskjede for kabelledd.

24. Mesh -kjeder:

Nettkjeder

Nettingkjedene er en av de flotte designene i lange gullkjeder. Kjedene er laget med en veldig stram og fin design som ser ut som en maske med gylne tråder som er bundet av hverandre. De lange meshkjedene i gull bæres av både menn og kvinner.

25. Kantsteinskjeder:

Bremse kjeder

Kantsteinskjedene er veldig elsket design blant menn. Designet ser et dristig mønster ut og bærer en mannlig følelse. Lenker har en spesiell form som gjør en flat innvirkning. De lange gullkjededesignene i kantstenemønsteret brukes også til å lage andre design.

De lange gullkjedene for damer med tynne lenker og store lenker belyser seg selv på unike måter. De tykke bysantinske trådkjedene ser utrolig ut når de bæres med en åpen halskjole eller en tradisjonell vanlig saree. Slange- og taukjedene ser også fantastiske ut med lange gullkjeder når de bæres i tradisjonelle seremonier. Mens de tynne eskkjedene og de flate Figaro- eller marinekjedene er de som kan brukes regelmessig i det vanlige livet.