Trenger indianere en spesiell grunn til å kjøpe gullsmykker? Selvfølgelig ikke! Gull behandles som et statussymbol og som et tegn på velstand. Det har også en høy emosjonell verdi og gir også en klok investering. Blant de mange ornamenter laget av dette edle metallet, er gullkjede -design ganske populær blant menn og kvinner i alle aldersgrupper. Uansett om det er til daglig eller til spesielle anledninger, kommer disse kjedene i mange forskjellige mønstre. Du kan også kjøpe en kjede og bruke den på mange måter for å skape forskjellige utseende. I dag gir vi deg en fantastisk samling gullkjede -design for damer som passer alle dine humør og motebehov.

35 moderne samling av gullkjededesign for kvinner i 2020

Ting du bør vurdere før du kjøper en gullkjede:

Det være seg noen form for gullsmykker, du må huske på visse ting før du investerer dine hardt opptjente penger:

  • Sjekk alltid om stykket er preget med BIS Hallmark -logoen. Dette er veldig viktig for å vurdere gullets kvalitet og renhet.
  • Insister på å få kontrollert vekten foran deg og kryssjekk den med tallene på regningen.
  • Kupp om avgifter. De fleste ladninger lagrer deg mellom 12% -20% i gjennomsnitt. Dette kan gå så høyt som 40% i designer- og merkebutikker. Så husk det før du velger stedet.
  • Hvis du ser det fra en investering i seg selv, bør du unngå steinbelagte kjeder. Rene gullkjeder alene vil gi deg en høyere bytteverdi.
  • Kontroller lengden og bredden på kjedet. Sørg for at den verken er for kort eller for lang. Sørg også for at kjedemerket er solid og unngå design som er delikate, da de lett kan brytes av.

Ulike typer gullkjedemodeller i India med bilder og navn:

Flaunt det utsagnshalsbåndet, og en er god å gå! Her presenterer vi en liste over 35 kjededesign i gull er som følger.

1. Enkel gullkjede:

Enkel gullkjede

KJØP NÅ

La oss starte med en grunnleggende kjede som fungerer på flere måter. Du kan bruke den alene eller kombinere den med andre kjeder for å skape et lagdelt utseende. Du kan også prøve å legge til et fargerikt anheng som matcher antrekkene dine. Ved et nært blikk kan du legge merke til mindre lenker som sømløst blander seg inn i hverandre for å få en jevn tekstur. Denne kjeden veier rundt 30 gram og er laget med 22kt gull.

2. Fancy gullkjede:

Fancy gullkjede

KJØP NÅ

Denne designer gullkjeden er egnet for både menn og kvinner som elsker å komme med en uttalelse med bare ett smykke. Den leveres med en bredde på 5 mm for å gjøre den synlig på kroppen din. Det beste er at du ikke trenger å bekymre deg for å legge til mer tilbehør. W-kroken gullkjede kan brukes på vestlige og formelle antrekk for å se stilig ut.

3. Foxtail gullkjede:

Foxtail gullkjede

KJØP NÅ

Denne klassiske gullkjeden er laget med 22 kt gult gull for å gi deg en elegant følelse. Du kan bruke den som en frittstående kjede eller med et anheng og se sensasjonell ut på begge måter. Den vakkert utformede revehale -designen setter halsen under søkelyset og trekker oppmerksomheten til den. Den kan også brukes som en moderne versjon av en Mangalsutra -kjede på sareer og etnisk slitasje.

4. Bilwa gullkjede:

Bilwa gullkjede

KJØP NÅ

Hvis du er ute etter en lett gullkjede under 10 gram eller 1 Tola, kan denne modellen være et godt alternativ. Det strålende designet designet med lenker i 22 karat gull. På grunn av det smarte håndverket ser kjeden tung og storslått ut, til tross for den lave metallvekten. Den er ideell for daglig bruk og passer begge kjønn.

5. Gullkjede med dobbel rad med gullperler:

Double Row gullkjede med gullperler

KJØP NÅ

Denne utsøkte gullkjededesignen er spesielt laget for unge jenter som ønsker å være i forkant i motespillet. Det delikate mønsteret har to kjeder sammenkoblet med gylne perler for å pryde halsen. Denne kjeden er inspirert av den tradisjonelle modellen av en anklet, og er alt du trenger for at Salwars og sarees skal se eteriske ut!

6. Flat gullkjede med lenker:

Flat gullkjede med lenker

KJØP NÅ

For noen som har på seg en bred gullkjede, kan dette mønsteret være det beste alternativet! Den trendy designen gir antrekket ditt en uuttalt sjarm og eleganse. Selv uten et ekstra anheng kan denne kjeden gi deg all oppmerksomheten du fortjener. Dette glitrende smykket kan brukes på de fleste antrekkene dine ved å endre måten du styler det på!

7. Designer gullkjede for kvinner:

Designer gullkjede til Wome

KJØP NÅ

Gjør deg klar til å si Wow til dette mesterverket! 22kt gullkjeden er håndlaget til perfeksjon for moteklart kunder. Den kommer i 10g metallvekt og 38 cm lang, noe som er akkurat det du leter etter! Den vekslende gullstenger og lenker arrangement gir et fancy utseende til denne kjeden, noe som er uvanlig å finne i dette segmentet.

8. Gull Mangalsutra kjede:

Gull mangalsutra kjede

KJØP NÅ

En Mangalsutra -kjede i sort perler er uunnværlig for en gift kvinne. Enten det er for hverdagsbruk eller sporadisk, er investert i et vakkert design et must. Sjekk denne meget detaljerte kjeden laget med 22 karat gull og dekorert med svartfargede perler i mellom. Det er to koblinger for anheng, som må kjøpes separat.

9. Delikat Twirl Gold Chain:

Delikat snurret gullkjede

KJØP NÅ

Dette sjarmerende kjededesignet er laget for jenter på college, som foretrekker noe elegant og elegant! Den korte lengden kjeden gjør den litt under kragebenet for å fremheve den nydelige nakken din. Du kan velge et skinnende diamantanheng og snøre det inn for et eksklusivt utseende. Med nær 10 gram vekt, kan dette være det beste alternativet for daglig bruk.

10. Twisted Gold Chain:

Twisted gullkjede

KJØP NÅ

Ta en titt på denne dramatiske kjeden som har vridde gullfibre, ispedd pin -låser. Den unike designen gir ornamentet styrke og spenst for å forhindre brudd eller tap av elastisitet. Den brukes best som en frittstående kjede for at detaljene skal dukke opp, ellers kan du legge et steinhengende anheng til den. Med over 20 gram metallvekt faller denne kjeden på den dyre siden!

11. Figaro Link gullkjede:

Figaro Link gullkjede

KJØP NÅ

Dette er en annen type gullkjededesign som består av flate lenker. Dette mønsteret er vanligvis populært blant menn, men kvinner foretrekker dem også for sitt sassy utseende. Den har en gruppe mindre lenker festet til en større som skaper et dekorativt utseende. For å maksimere andelen av komplimenter fra vennene dine, lag det sammen med vestlige antrekk.

12. Gullkjede i Kerala -stil:

Kerala stil gullkjede

KJØP NÅ

Her er et fantastisk design som er inspirert av arvssmykker i Kerala. Kjeden har vekslende runde lenker med hule gylne perler for å lage denne fantastiske modellen. For å få frem det beste av denne skjønnheten, bruk den din egen eller sammen med en vanlig gullkjede for å legge til en lagdelt effekt på halsen.

13. Gullballkjede:

Gullkulekjede

KJØP NÅ

Hvis du er ute etter en nydelig gullkjede som fungerer med alle antrekkene dine, kan du gå for denne gullkjeden med perler. Runde perler laget i 22 karat gull er festet sammen ved å etterlate et gap mellom hver. Denne kjeden er ideelt slitt med et anheng, men hvis du vil beholde den alene, velg en kjede med større baller.

14. Curb Style gullkjede:

Curb Style gullkjede

KJØP NÅ

Ettersom mange kvinner foretrekker å bryte kjønnsstereotypene, kommer dette utsagnstykket ikke som noen overraskelse! Kantsteinskjeden, som vanligvis er laget for menn, er nå tilgjengelig i det kvinnelige smykkesegmentet. Den har tunge, lange lenker og en vridd kantstein som har lysreflekterende egenskaper som får deg til å skinne som en stjerne!

15. To-lags svart perle gullkjede:

To-lags svart perle gullkjede

KJØP NÅ

Når du bruker en formue på å kjøpe gull, hvorfor gå på kompromiss med utdaterte design? Sjekk ut denne edgy kjeden i en to-lags modell. Den nydelige designen er dekorert med svarte og fargede perler som matcher de fleste kjolene dine. Med denne i smykkeskrinet ditt, trenger du ikke bekymre deg for å velge et pryd hver gang på grunn av sin ufeilbare stil!

16. Cable Strands gullkjede med perler:

Cable Strands gullkjede med perler

Vi vet at denne gullkjeden med flere deler sikkert stjeler hjertet ditt! De intrikat utførte kabelleddene i kjeden er sammenflettet med delikate ferskvannsperler for å få frem din sanne indre skjønnhet. Denne kjeden bæres best med drømmende blonder sarees og chiffonsalver for å se nydelig ut. Du kan til og med få antall lag tilpasset etter dine krav.

17. Flettet stil gullkjede:

Flettet gullkjede

KJØP NÅ

Denne flettede gullkjeden er laget av rent 22kt gull og gir et slank utseende på halsen. Den sofistikerte designen har et arrangement av tredimensjonale lenker, som ser ut til å flyte fra hverandre. Selv om den ser stor ut, er metallvekten bare 14 gram og er egnet for daglig bruk. For å forbedre utseendet, legg ved et statement -anheng i fargerikt emaljearbeid.

18.18kt perlekjede i gull:

18 kjede gullkjede med perler

KJØP NÅ

Denne kjeden er lav på budsjett og høy på mote! Den er laget med 18 karat gull i en utsøkt perlestil for unge jenter og tenåringer. Det fine stykke gir en glans til nakken din uten at det ser for lystig ut. Denne kjedestilen brukes ofte med henger i hundestil, laget i gull eller sølv. Du kan også prøve å legge til sjarm mellom ballene for å få et tilpasset pryd.

19. To-tonet gullkjede:

Dobbeltonet gullkjede

KJØP NÅ

Gi damen din denne fantastiske gullkjeden og få henne til å bli forelsket i deg igjen og igjen! Slik er skjønnheten i dette ornamentet som har en sjelden design i tofarget gull. Små gule og hvite gullskiver er sammenkoblet og de to endene er forbundet med en hummerklo-krok. Maskinprodusert ornament har en omtrentlig vekt på 13 gram.

20. Moderne rørperler gullkjede:

Moderne Tube Perler Gull Chai

KJØP NÅ

Denne gullkjeden har en tofarget stil, men er en tyngre versjon av den forrige. Den teksturerte gullkjeden er omringet med hvite og gule gullrørperler for å gi halsen et stilig utseende. Den har en omtrentlig metallvekt på 27 gram, som kan koste over en lakh. Så hvis du leter etter en avansert kjede, kan dette være et uimotståelig alternativ!

21. Gullkjede med festede blomsteranheng:

Gullkjede med festede blomsteranheng

Denne gullkjeden er kjærlighet ved første blikk for mange moteelskere! Dette eksotiske stykket ligger et sted mellom en enkel gullkjede og et halskjede. Fire laserskjærte anheng er festet til en delikat kjede, to på sidene og to på forsiden. Du kan bruke dette til små fester sammen med matchende øredobber for å stjele showet.

22. Mellomviklet gullkjede:

Mellomviklet gullkjede

KJØP NÅ

Denne unisex -kjeden er et klassisk stykke som gir et snev av varme i nakken. Ornamentet har gullstrenger vridd til små lenker som er sammenlåst. Denne hudvennlige designen kan bæres som den er eller med et vintage anheng for å få sjarmen fra gammeldags. S-kroken fester kjedet på plass, uten å være hard mot huden.

23. Fusjon Style Gold Chain:

Fusjon stil gullkjede

KJØP NÅ

Her er en annen vakker versjon av en gullkjede, som kombinerer de vanlige leddene med baller sammen med designet. Kjeden i fusjonstil er omtrent 4 mm bred for å dekke halsen i et lag med skinnende gull. W-kroken legger også til det generelle utseendet på dette ornamentet bortsett fra å bli med de to endene. Denne stilen er også et utmerket gavealternativ for små barn.

24. Rudraksha Style gullperlet kjede:

Rudraksha Style gullperlet kjede

Viktigheten av Rudraksha -perler i hinduismen trenger ingen spesiell omtale. Her er en gullkjede som er inspirert av disse hellige perlene for å tilføre klærne en åndelig følelse. Fire store, ovale gullperler sløyfes med runde kuler, som ligner Rudrakshas i design og tekstur. Er du ikke bare glad i ideen?

25. Gullkjede med lang lengde:

Lang kjede i gull

KJØP NÅ

Dette utsøkte stykket stjeler sikkert hjertet ditt med sine intrikate detaljer. Kjeden med lang lengde er akkurat det du trenger for å heve skjønnheten i antrekket ditt. Dette allsidige verket fungerer med moderne og etniske ensembler. Du kan også vri den for å lage en kort kjede for et stilig utseende. Produktet er laget i bare 16 gram gull, men har en uuttalt regalitet om det.

26. Enkel gullkjede:

Enkel gullkjede

Selve ordet gull betyr renhet, lykkebringende anledninger, festivaler etc. Det gule metallet er så veldig populært at folk i stor grad bruker gull for å få tilgang til smykkeskapet sitt. Gullkolleksjonen går aldri av moten og er billig. Man kan være trygg med alle gyldne smykker for farge, glans, utstråling og verdi. Verdien øker bare. Kjeder i gull for kvinner og menn ser fantastiske ut med tradisjonelle klær i bryllup, festivaler eller for den saks skyld under enhver anledning. De matcher ethvert antrekk. Å bære rent gullkjede er også veldig bra av helsemessige årsaker.

27. Gullkjeder med diamanter:

Å ha diamanter er stilig og stilig. De forbedrer ens generelle personlighet. Menn og kvinner kan like godt bære av diamantsmykker med stil og eleganse. Menn kan flaunt diamantkjeder, ringer, pigger, etc. mens kvinner har et diamant smykkelager åpent for dem. Diamanter er kvinners beste venn. De er en verdsatt besittelse og også et utmerket gavealternativ.

Gullkjeder med diamanter

De kan være på den dyre siden, men de kan ikke matches for sin glans, kutt og glans til andre smykker. Denne gullkjede -designen med diamant er perfekt for enhver anledning, bryllup, fester, middager etc. Som de bare skiller seg ut!!

28. Gull og sølvkjede sammen:

Gull og sølvkjede sammen

Det mest populære elementet etter gull er sølv for finish og utseende. Gull med sølvsmykker er en klassisk kombinasjon som kan brukes av både menn og kvinner. De kan være tykke eller tynne kjeder som man foretrekker å bruke. Oksiderte sølvkjeder, kjeder i sterlingsølv eller svart sølv kan kombineres med gull for det uformelle, ikke altfor prangende, men jordnære utseendet. Disse unike gullsølvkjedene passer godt til uformelle antrekk. Denne gullkjedestilen er et godt alternativ for daglig bruk.

29. Kort gullkjede med små perler for kvinner:

Kort gullkjede med små perler for kvinner

Kvinner og perler er populære siden uminnelige tider. Perler er et symbol på royalty og nåde. Perler er et statussymbol og gir et stilig utseende. Gylne kjeder med farger som hvitt, rosa og krem ​​i perler ser himmelsk ut i nakken. Perlekjeder definerer halsen elegant med høsten. Man kan være et moteikon med perlesmykker. Alt antrekk som indisk etnisk slitasje, kjoler, kveldsklær, festklær etc. vil passe godt til perler. Dette kan også være et utmerket gavealternativ. Denne enkle kjeden er virkelig en stilig uttalelse å komme med.

30. Antikke gull lange kjeder design:

Antikk gulldesign med lange kjeder

Antikke gullkjeder er overlevert fra mange generasjoner og er symboler på stolthet, kultur, familie og arv. Disse dyrebare kjedene har både en økonomisk og en følelsesmessig verdi knyttet til seg. De er virkelig en veldig spesiell og verdsatt besittelse. De har vakre design, skåret på dem, tempeldesign, gudinnenes design, edelstener, edle metaller etc. på dem. Salige er de som har fått arv og antikke smykker videre i generasjoner. De er vakre og er vanligvis litt tunge.

31. Gullkjeder med Swarovski -krystaller:

Gullkjeder med Swarovski -krystaller

Swarovski -krystaller er veldig populære og på moten i disse dager med ringer, armbånd, kjeder etc. kom besatt av disse. Disse fantastiske krystallene brukes også i forskjellige andre tilbehør som klokker, klær, vesker, etc. De har et designelement. Innstilling av Swarovski -krystaller med perler i en gullkjede kan være et vakkert utformet smykke for å fullføre hele utseendet med et annet matchende sett med tilbehør.

32. Gull Rhodium kjeder:

Gull Rhodium kjeder

Veldig populært element etter sølv i flotte og trendy smykkelagere er rhodium og rhodium -ferdige metaller. De har en slående likhet med sølv i utseende og finish. De ser veldig stilige og eksklusive ut. Selv rhodiumfinish brukes i gull- og sølvsmykker også for den unike glansen. Denne gullkjededesignen for damer er enkel og rimelig.

33. Gullkjeder med fjær:

Fjærede gullkjeder

Fjærede gullkjeder er ikke de samme gamle, kjedelige kjedene. Disse ser vakre ut på kvinner for det uformelle utseendet. Fjær er for frihet og fugler er symbol på frihet og vinger. Kvinner er veldig uavhengige, og derfor har de sin valgfrihet. Pral disse vakre kjedene alle dere herlige damer!!

34. Gullkjeder med bokstaver:

Gullkjeder med bokstaver

Unike enkeltordskjeder eller et alfabet som i den første bokstaven i navnet ditt, ektefelles navn, barns navn etc. vil være egnet for daglig bruk. Kjeden kan være en påminnelse om alle gode tanker om personen i livet vårt og kan også være vår daglige inspirasjonskilde. Dette siste kvinnelige gullkjedemønsteret er virkelig personlig.

35. Gull -anheng med kors:

Gull -anheng med kors

Dette nyeste mønsteret av gullkjede med et kors er inspirert av tro. Kjedens kropp er i gull og er virkelig lett med et veldig lite mønster. Endene er bundet sammen med et kryss -symbol. Noen av dem kommer i sølv og mens andre kommer i gull også.

Mote har blitt symbolsk for både menn og kvinner, og de tar seg tid til å holde motedagboken sin oppdatert hele tiden. Eldre, unge til og med småbarn og nyfødte skryter av sin egen stil og utseende. Så flaunting at nydelig gullkjede kan være den beste løsningen for ens mote. Eksperimenter og gjør deg klar til å utforske nyere alternativer i det beste tilbehøret for halser som kjeder i varierte metaller og gull blir det iøynefallende og populære. En liten vri i den kjedelige garderoben kan være et helt nytt sett med gullsmykker. Få den blingen tilbake!!