Gull har blitt brukt til å lage smykker siden steinalderen. Det kan gjøres til kjede, armbånd på grunn av dets duktilitetsevne. Menn og kvinner bærer dem rundt halsen som kjeder. Fra tynn til fett, kjeder er laget for å tilfredsstille alles smak. Renheten av gull varierer også med stil. Ideell gullkjede er laget av 18k til 22k.

18k gullkjeder

Vakre 18k gullkjeder for kvinner og menn:

18 k kjeder har stort utvalg av mønstre. De ser bra ut og koster deg ikke mye. Siden det er 18k, kan det gjøres til forskjellige design. Se her 18K gullkjeder for kvinner og menn med bilder.

1. Lang 18k gullkjede for kvinner og menn:

Lang 18k gullkjede for kvinner og menn

Mange tror gull viser sine standarder. De foretrekker å bruke lange kjeder for å vise det frem. Lange kjeder i 18k gull er favoritt blant menn og kvinner i middelaldrende. Du kan bruke dem med anheng. Det ser bra ut på saris. Hvis du ikke vil bruke tungt gullsett, er en lang 18k gullkjede det beste valget.

2. Kort enkel 18k gullkjede:

Kort enkel 18k gullkjede

Mange unge jenter ønsker å ha en tynn, kort gullkjede rundt sin delikate hals. Kjeder i 18k solid gull er perfekte for å lage kort kjede. De er slitt med et lite anheng. Det ser bra ut på tynn kroppsramme. Den er fin til daglig bruk. Men du må være forsiktig da det er delikat.

3. Stor og tung 18k gullkjede:

Stor og tung 18k gullkjede

Store 18k gullkjeder er elsket av innpakninger og kvinner mellom menn og eldre. De er tunge og klumpete. Den er skapt for å skinne og få all oppmerksomhet. Det kan være lurt å ikke bruke den og gå ubevæpnet på gater. Det er perfekt for bryllup. Dette er en av de beste kjedene for kvinner og menn i 18 k solid gull.

4. Runde 18k gullkjeder:

Runde 18k gullkjeder

Round 18k Gold Chains har avrundede band. De er ikke veldig delikate. Det er ikke tilrådelig for kvinner med langt hår da håret kan bli flokete. Det er kult med mellomstore anheng. Den er litt tung også.

5. Flat og vanlig 18k gullkjede:

Flat og vanlig 18k gullkjede

Flat 18k gul gullkjede er en kjede fra 90 -tallet. De er pressede og brede. Den er slitt med stort anheng. Denne kjeden er vanligvis kort. Det ser bra ut på en tjukk person. Denne kjeden er tung i vekt. Det får all oppmerksomhet. Du kan bære det fester.

6. Lineær kabel 18k gullkjede:

Lineær kabel 18k gullkjede

Lineær kabel 18k gullkjede er tradisjonell gullkjede. De er sammenlåste mønster. Dette mønsteret er sett i kjede av skipets anker. Det er veldig enkelt å se. Den er perfekt for daglig bruk.

7. Hex Link 18k gullkjeder:

Hex Link 18k gullkjeder

Hex link 18ct Gold Chain er en moderne mønsterkjede. Det ligner på en rund gullkjede. De er likt av folk som ikke vil ha store kjeder. Det er enkelt og delikat. Du kan bruke den på jobb og til daglig bruk. Det ser bra ut både på indiske og vestlige antrekk.

8.18k gullkjede med diamanter:

18k gullkjede med diamanter

Alle kvinner liker diamanter, hun bærer dem som anheng eller øredobber. Diamanter er også lagt til kjeder. Normalt er de uslebne, men noen moderne design har diamanter i hele kjeden. De er mer og nyttige for fest- eller bryllupsfunksjoner.

9. Samtidsdesign 18 karat gullkjede for kvinner:

Moderne design 18 karat gullkjede for kvinner

Mange gullkjeder har noe design og mønstre. Moderne design 18k hvitt gullkjede har smarte design. De er blad, blomster, fjær og høyteknologiske former. De er veldig moderne og kule. Det er elsket av alle unge. Mange bruker dem over vestlige kjoler.

18 karat gullkjede er lett å gå i gullkjeder. De er ikke så kostbare som 22k gullkjeder. Du kan bruke den til jobb eller fest. De ser smarte og veldig tiltalende ut. De har lignende glans som vanlig gullkjede.