Forgylte kjeder er kjeder som er laget i sølv eller kobber og som har et tynt lag gull på overflaten. Den beste delen av gullbeleggingsprosessen er reduksjonen i kostnaden for sluttproduktet. Siden hele kjeden ikke er laget i gull, er prisen på kjeden mye billigere.

Siste gullbelagte kjeder:

Se her på topp 9 gullbelagte kjeder som ser trendy ut. Velg disse kjedene som er gullbelagt for daglig bruk, så kan du enkelt koble dem med andre smykker.

1.18K gullbelagt kjede:

18K gullbelagt kjede

Dette er en nydelig flettet gullbelagt kjede i 18K. Kjeden består av tynne gulllinjer som er sammenføyet og deretter flettet godt. Kjeden kan være unisex og er veldig enkel og elegant.

2. Chunky gullbelagte kjeder for menn:

Chunky gullbelagte kjeder for menn

Denne gullbelagte kjeden for menn er klumpete og klumpete og passer best for velbygde menn. Kjeden er laget av lett gullbelegg. Hvis du elsker å skryte av moten din, er dette den beste gullbelagte herrekjeden.

3. Floral gullbelagt kjede:

Floral gullbelagt kjede

Dette flotte smykket er den perfekte gaven til en jente. De fine gullblomstene festet i kjeden gir en veldig pen finish. Denne blomsterkjeden er elegant og attraktiv og veldig delikat. Den kan brukes til anledninger og daglig bruk også.

4. Flat gullbelagt kjede:

Flat gullbelagt kjede

Det finnes mange varianter av gullbelagte kjeder. Blant dem er denne flatkjeden som ser veldig sporty ut. Kjeden laget i 18K eller 24K plating er et ganske spektakulært stykke. Kjeden har en totoneffekt som er attraktiv.

5. Perlet gullbelagt kjede:

Perler i gullbelagt kjede

Kjøp en nydelig valentinsgave til din kjære og overrask henne / ham med denne iøynefallende gullbelagte kjeden. Det beste med denne tilsynelatende enkle kjeden er de små gullbelagte perlene satt med intervaller gjennom hele kjeden. Perlene gir en nydelig dimensjon til denne utsøkte kjeden.

6. Solid Link gullbelagt kjede:

Solid Link gullbelagt kjede

Her har du en virkelig solid lenke gullbelagt kjede som ser tung og intens ut. Kjeden består av flere lenker som er flettet sammen i en topp ned -effekt. Dette resulterer i en loop -to -loop -sammenkobling av kjeden og en veldig solid kjede.

7. Diamant gullbelagt kjede:

Diamant gullbelagt kjede

Kunstige og imitasjonssmykker er nå veldig fasjonable. Denne vakre designer CZ diamantbelagte gullbelagte kjeden er laget i en tykk rund form. Mote smykker har et rikt utseende og er perfekte for anledningsbruk.

8. Stone Encrusted gullbelagt kjede:

Kjede i gullbelagt stein

Bruk av koraller eller andre fargede edelstener sammen med gullbelegg får frem skjønnheten i kjeden. Steiner som sorte perler og koraller brukes her sammen med et sentralt gullbelagt anheng. Du kan velge mellom forskjellige farger av edelstener som er syntetiske. Formene på steinene kan variere fra runde og ovale til firkantede.

9,24K gullbelagt kjede for menn:

24K gullbelagt kjede for menn

Få denne trendy herregullkjeden i 24K for den motebevisste mannen. Kjeden er laget av store løkker som passer menn og finishen er flat. Velg denne mannlige kjeden som en gave til en brudgom eller til en spesiell anledning.

Forgylte kjeder til menn kan være tykke eller flate. Gullet kan være 18K, 22K eller 24K. Denne plateringen resulterer i en glitrende overflate og glans som gull gir. Velg disse beste gullbelagte kjedene for daglig bruk, så kan du enkelt koble dem med andre smykker.