Kjede er et tilbehør som bæres rundt halsen. Dette er den mest elegante måten å style halsen på. Lengden, mønsteret og metalltypen som brukes til å lage gir mange forskjellige utseende i hver kjede. De fleste liker korte kjeder da de ikke er så prangende, men de ser så utrolig stilige ut. Den kan brukes ved enhver anledning. Fete korte kjeder er perfekte for indiske funksjoner, mens slanke korte er perfekte for daglig bruk.

design med korte kjeder

Siste kortkjede design:

Korte kjeder brukes til alle anledninger, ettersom de kommer i stiler. Sølv og gull er mest likt stil. Rose gull er også en kommende stil. Her er noen korte kjeder i forskjellige design.

1. Sølv og gull kort kjede:

Sølv og gull kort kjede

Gull og sølv er alles favorittkombinasjon innen smykker. Den har glans av gull og edru av sølv. Gull og sølv kort kjede er perfekt for fester og formelle middager. Du bør være forsiktig, og du bør bruke den godt. Det anbefales å unngå å spraye parfymer på den.

2. Perlekortkjede:

Perle kort kjede

Pearl er alltid likt av kvinner. De er vakre å se på og ikke prangende i det hele tatt. De er perfekte for søndagsbrunsj med sjefens familie. Du kan bruke den med både indiske og vestlige kjoler.

3. V type gull kort kjede:

V type gull kort kjede

V -type kort kjede har en solid ‘V’ i midten. Det er ment å fange oppmerksomheten din. Dette er et veldig moderne design. Det ser formelt og veldig elegant ut. Du kan bruke den på jobben daglig. De er likt av alle, siden ikke alle vil ha anheng.

4. Bow Ribbon Short Chain:

Bow Ribbon Short Chain

Sløyfe bånd kort kjede er en veldig jentete design. Den har sløyfebånd laget i midten. Mange unge jenter bruker den på college. Det er en veldig uformell stil. Du kan bruke den til enhver anledning, da den gir deg et veldig jentete utseende.

5. Layered Short Chain Designs:

Layered Short Chain Designs

Mange kvinner bruker kort kjede i lag. De har to til tre lag med kjede festet. Det er en veldig elegant stil. Det ser bedre ut på indiske kjoler. Du kan eksperimentere med en dyp halskjole. Det får all oppmerksomhet på nakken din.

6. Letter Short Chain Rose Gold:

Letter Short Chain Rose Gold

Letter short chain er den vanligste form short short chain. Det er for det meste begavet. Brevet er enten festet permanent til kjeden eller kan fjernes. Mange foreslår gjennom dem. Det er en uformell stil.

7. Personlige korte kjeder:

Personlige korte kjeder

Navneskilt korte kjeder har navnet på eieren i midten. Navnet er skrevet med løpende kursiv skriving. Det er en veldig stilig stil. Du kan gi den til hvem som helst. Det er veldig bra å vise hvor høyt du elsker deg selv.

8. Figaro Short Chain Rose Gold:

Figaro Short Chain Rose Gold

Figaro korte kjeder er kombinasjonsmønsterkjede. Det ser ut som en koblet lenker. Denne stilen med korte kjeder brukes daglig. Du kan legge til et enkelt anheng til den. Siden det er koblet kan det være svingete. Derfor er det behagelig å bruke den regelmessig. Det er mer likt av menn.

9. Liten kantsteinskjede:

Liten kantstein

Liten fortauskjede er et stilig valg av kort kjede. Det ser små kroker sammen. Den kan bøyes fritt. Så du kan bruke den daglig uten å bekymre deg for at den går i stykker. Det er et unisex valg av kort kjede. Den bæres uten anheng. Det er litt tungt.

Korte kjeder er et elegant valg for å kle på halsen. Den kan brukes daglig. Det er ikke begrenset til dype nakkekjoler. Denne kjedestilen liker alle kvinner i alderen. Det er en sjarmerende ung stil. Bare husk å holde det stilig. Denne typen kjeder kan aldri ta feil.