Gullkjeder er et av de enkleste og mest elegante smykkene som kan brukes. I vår kultur var det å bære en gullkjede rundt halsen et symbol på velstand og fred i familien og huset. Faktisk har mange familier fortsatt ritualet med å gi barna sine- det være seg mannlige eller kvinnelige- gylne kjeder å bære rundt halsen når de blir myndige. Gullkjeder er imidlertid blitt for vanlige i dag. Den nye trenden har skiftet mot rosegullkjeder. Ikke bare er roségullkjeder elegante, men også veldig vakre å se på.

Siste og attraktive kjededesign i roségull:

Her gir vi deg Top 9 Rose Gold -kjedene du kan velge mellom.

1. Hvet Rose Gold Chain:

Hvet rose gullkjede

Hveteleddkjeden er den letteste, men likevel holdbare kjeden du kan kjøpe. En ny trend med å kjøpe disse vakkert slanke hvetekjedekjedene på dem har begynt å sette seg inn. Dette er en av de mest populære kjeder for rose gull.

2. Box Rose Gold Chain:

Boks rose gullkjede

The Box rosegullkjeder er en annen holdbar, men likevel lett, rose gullkjede for menn som kan vise seg å være et godt kjøp. Det er også ideelt å få et anheng med slike kjeder, ettersom de gir en subtil glans til anhengene som får dem til å se bedre ut. Disse kjedene kommer i slanke eller petite design, i tillegg til tykkere og tykkere design.

3. Rope Rose Gold Chain:

Tau rose gullkjede

Hvis 14K rosagullkjeder er det du leter etter, kan du forsterke stilen din ved å kjøpe denne eksklusive roségullkjeden for menn med taulenker. I dag, en ny trend med å kjøpe slankere eller tynnet tau lenke rose gull kjeder også for kvinner.

4. Figaro Rose Gold Chain:

Figaro kjede i roségull

Figaro -stil med Rose Gold Chains er et ganske populært kjøp når det gjelder menn. Lange roségullkjeder med tykke og tykke Figaro -lenker rundt halsen holder deg i stil, samtidig som du ikke risikerer den kjekke mannligheten din. Gå for det menn!

5. Forta Rose Gold Chain:

Dempe kjeden i roségull

Curb link rose gold chain er nok et populært valg blant menn. Det er et klassisk utseende som følger når en mann bærer en kantstein lenke rundt halsen. Fortauet er imidlertid like holdbart som Figaro; det ser ikke så klumpete ut.

6. Sildbein Rose Gold Chain:

Sildbein rose gullkjede

Sildebenskjeder er en mer flat lenketype enn de andre. For det meste brukt av kvinner, har et tykkere design begynt å trene også i herremote. Imidlertid frarådes vanligvis anheng når man bærer en sildbein -roségullkjede.

7. Omega Rose Gold Chain:

Omega kjede i roségull

Omega rose gullkjede er en annen som hovedsakelig ble brukt utelukkende av kvinner, men sakte men sikkert har begynt å slynge seg inn i herremåten. Omega -lenken er kjent for å knekke, og det anbefales generelt ikke å bøye den. Men utseendet på at en lang kjede av rosagull laget av omega -lenker rundt halsen din kan gi deg en smakfull smak.

8. Snake Rose Gold Chain:

Slange rose gullkjede

The Snake rose gold chain er en annen type svake knekkende kjeder; Det er imidlertid mer populært blant menn. Slangekjeder brukes noen ganger også som armbånd.

9. Cubansk rose gullkjede:

Cubansk rose gullkjede

Den cubanske roségullkjeden er den rockende hoftebroren til kantsteinskjedene. En høyere diameter gir et gangster -blikk til denne typen kjeder. De ser veldig kule ut når de bæres, både rundt halsen og håndleddet!

Rose gullkjeder for menn så vel som kvinner er en form for de enkleste og mest elegante smykkene som kan kjøpes. Mange familier og kulturer har ritualet med å gi sine sønner og datter rosegullkjeder som et symbol på å bli myndig. Dette er veldig fine gaver som kan gis i bryllup så vel som bursdager.