Hvorfor bruker menn gullkjeder? Lett! De liker å pynte seg i juveler like mye som kvinner gjør, og det er mange grunner til det. Gullkjeder indikerer personens sosiale status, stil og til og med arbeid som en forlengelse av deres unike personligheter. Hvis du trodde at rappere bare bruker disse ornamenter, så tar du så feil! Selv en gjennomsnittlig mann foretrekker å bruke kjeder for å se bra ut fra et motesynspunkt. Denne artikkelen har listet 25 beste gullkjeder for menn som passer til forskjellige anledninger og antrekk.

gullkjeder for menn

Hvordan velge gullkjeder for menn?

Hvis du er ny på valg av gullkjeder, har vi noen eksperttips som hjelper deg med å kjøpe bedre:

  • Sett først et budsjett og finn ut hvor mye penger du planlegger å investere i en gullkjede.
  • Deretter visualiser du design, farge og stil på kjeden. Gullkjeder trenger ikke alltid å være gule. Du kan gå for hvitt gull, rosegull etc. som har færre prosentandeler gull enn den gule.
  • Bestem karat av gullet før du drar ut til butikken. Avhengig av budsjett og stil du velger, kan du prøve 8k, 14k, 16k, 18k, 22k etc. Jo høyere karat, jo høyere er prisen. Men mindre karat kan bety bedre holdbarhet på grunn av en blanding av andre metaller.
  • Prøv forskjellige modeller av gullkjeder. Spør deg selv om kjeden er ment for daglig bruk eller av og til.
  • Du kan gå for noe slank og enkelt for daglig bruk, for eksempel en eske eller en slangekjede. Stiler som Figaro, bysantinsk etc., kan se klebrig ut til hverdagsbruk og fungere godt til spesielle anledninger.
  • Til slutt bestemmer du om du vil bruke den med et anheng. Hvis du sier ja til det, velger du en slank med alfabeter, guder, små steiner eller perler og til og med hundemerker.

Stilige og trendy gullkjeder for menn med bilder:

Her kan du få de mest populære designene av ekte gullkjeder for herrer i India.

1,14 k gulltaukjeder for menn:

14 k gullkjeder for menn

Gulltaukjede ble spesialdesignet for menn i den rike gullfargen på 24 tommer med 14k vridde solide lenker, robuste og veldig smidige når den beveger seg på kroppen. Den er stemplet 14k med en loddet totrinns sikkerhetslås. Dette er en spektakulær vintage taukjede som er 3 mm bred og 24 tommer lang. Den er lett og iøynefallende.

2. Siste design av gullkjede for gutter:

Siste design av gullkjede for gutter

For alle menn som elsker å bruke kjede, ville dette være det beste valget, da dette vil gi et fint og anstendig utseende. Hvis du bærer denne kjeden, får du dem til å glitre mens denne strømmer gjennom kroppen. Ved å bruke denne kjeden holder du nakken perfekt og sikkert. Menn som bruker denne kjeden vil se elegante ut med et ekte mote -utseende.

3. Sterling 14 k gull kuttet 24-tommers taukjede:

Sterling 14 k gull kuttet 24-tommers taukjede

Denne gullhalskjeden for menn er et sterkt 14-tommers gullklippet 24-tommers taukjede som vil være en pen kjede som har et enkelt og elegant utseende ettersom dette designet er komplett med et 14-karat gult gull over sølv. Den måler omtrent 24 tommer, og kjedet er et diamantsnitt som er festet med en hummerklo -lås. Denne kjeden er ferdig med et diamantsnitt.

4. Simon Frank gullkubansk kjede for menn:

Simon Frank Gold Cuban Chain For Men

Forbedre garderoben din med denne fantastiske kubanske kjeden fra Simon Frank laget med 14-Karat gult gull, og hovedlegeringen er sølv som gir kjeden et varig utseende gjennom tiden, som kan overføres til de neste generasjonene. Denne siste gullkjededesignen for herrer har en hummerklo som sikrer enkel åpning, og antitempning med høy polert finish gir halskjedet år med skjønnhet.

5. Fremada 14k gult gullkjeder for menn:

Fremada 14k gult gullkjeder for menn

Hvis du bærer denne Fremada gulvkantkjeden rundt halsen din, vil du få litt på antrekket ditt, og denne 14 karats gult gullkjeden vil være en uformell måte å få tilgang til daglig. Det vil være perfekt for å henge over for å uttrykke din egen stil. Dette er et iøynefallende design med en klassisk kantstein-design.

6. Olivetti menns 24 tommers taukjede:

Olivetti menns 24 tommers taukjede

Olivetti menns 24-tommers tau lange gullkjede med sin brede form og lette design vil være lett å ta på og veldig behagelig å ha på. Denne kjeden er sikret med en hummerklo -lås og har lengre holdbarhet med solid rustfri konstruksjon. Det vil være et perfekt valg på lang sikt og vil se fantastisk ut sammen med en T-skjorte med V-hals.

7. Palm Beach menns gult gull overlegg 30 ″ kjeder for menn:

Palm Beach gult gulloverlegg for menn 30

Palm Beach Yellow Gold Overlay 30 ″ kjeder for menn har en stor kantlinjekjede pakket inn i et varmt gult gulloverlegg på metall. Å være sikret med en hummerlås, ser dette stilig ut. En bruker kan få et vakkert utseende med denne gullkjeden, legge til et snev av bling i antrekket ditt og enkelt bli brukt med alle skjortene.

8. Sterling 14k Cuban Link gullkjede for menn:

Sterling 14k Cuban Link gullkjede for menn

Denne klassiske og stilige 14 k cubanske lenket gullkjeden for menn er fint utformet med et rikt 14 Karat gult gull og endte opp med en polert finish og sikret med en hummerlås. Dette kommer i forskjellige størrelser som 22-tommers, 24-tommers, 26-tommers og 30-tommers, slik at du kan velge dine favoritt gullkjeder for menn.

9. Simon Frank 14k gulloverleggskjede:

Simon Frank 14k gulloverleggskjede

Legg til et snev av eleganse til ethvert antrekk med dette Simon Frank 14k gulloverlegg Herrekjeden, og dette vil gi et enkelt og klassisk utseende som du sikkert vil elske. Dette vil bli lett vektet å ha på seg, og gir brukeren et stilig utseende.

10. Gullkjede for menn fylt med kantlinjer for finere lenker:

Gullkjede for menn fylt med fineste lenker til kantstein

Gullkjede for menn fylt med finere lenker i kantstenen vil være tilgjengelig i alle størrelser for kvinner og menn og er designet for å passe alle mennesker, inspirert av en unisex -design. Denne kjeden er fylt med gullmetall og godt sikret med en hummerlås med festing av 14 karat gullfylt frimerke. Kjedebredden er omtrent 2,5 mm.

11. Pori italiensk 14k gullskåret slangekjede for menn:

Pori italiensk 14k gullskåret slangekjede for menn

Denne pori italienske 14 k gullkuttede slangekjeden for menn er laget med gull som ender opp med et diamantsnitt som vil passe perfekt for barn og menn. Den kan være begavet og er et perfekt valg for å presentere gaver ettersom den svarte fløyelsposen ble inkludert i en gullfarget og gullmetall.

12. Gullfylt kjede Flat Snake Singapore Design for menn:

Gullfylt kjede Flat Snake Singapore Design for menn

Gullfylt kjede flat slange Singapore design ble spesielt laget for menn og tilgjengelig i forskjellige størrelser. Menn som bruker denne kjeden vil føle seg lette, men det gir ikke et perfekt utseende. Selv små barn kan bære dette, da dette vil tilføre skjønnhet og et stilig utseende.

13. Gullfylt kjede i Boxed Link Design:

Gullfylt kjede i Boxed Link Design

Gullfylt kjede i boxed link-design vil ha en stil og et klassisk utseende som vil tiltrekke seg de andre som ser på denne kjeden. Definitivt vil bruk av denne kjeden få et iøynefallende utseende. Dette vil bli sikret med låser der brukeren ikke føler frykt for å miste det. Blant alle andre vil dette designet bli mer stilig og elegant.

14. Sterling Essentials 14k gullbelagt italiensk laserskåret taukjede:

Sterling Essentials 14k gullbelagt italiensk laserskåret taukjede

Sterling Essentials 14k gullbelagt italiensk laserskåret taukjede ble laget i Italia. Dette er en eksklusiv taukjede som har en glitrende laserskåret finish som tilbyr en unik og vakker tekstur. Denne designen var fint utformet med fine 14 karats gult gull, og denne kjeden vil være tilgjengelig i ditt valg av seks forskjellige lengder.

15,4 k gult gull korallstjerne for menn:

4k gult gull Coral Starfish for menn

Denne 4k gult gull korallstjernen for menn ble laget i sjølivstemaet som har en vakker diamantslipt korallstjerne og fullført med en delikat marinerlenkjede som er festet med en fjærring. Dette er en klassisk design for menn og små gutter, siden denne kjeden vil ha en lett bruk.

16. Sparkle Water Wave gullkjede for gutter:

Sparkle Water Wave gullkjede for gutter

Denne glitrende vannbølgen gullkjeden for gutter var gullfylt med en vannbølgedesign, noe som gjorde denne designen til en unik og stilig fra alle de andre. Bruk av denne kjeden gir lang levetid og lett bruk uten forstyrrelser. Du kan ha en rekke valgmuligheter over nettbutikkene.

17. Gullfylt kantsteinskjede med finere lenker:

Gullfylt kantsteinskjede med finere lenker

Denne gullfylte kantsteinskjeden med finere lenker for menn ble laget med de finere leddene, og du kan velge designene i henhold til dine krav. Å kjøpe dette designet online vil være det beste alternativet, da du kan få mange design der borte. Men sørg for å få designet som gjør at du og ditt utseende blir lysere og elegant.

18. Franco 10-karat solid gull herrekjede:

Franco 10-karats solid gull herrekjede

Denne Franco 10-karat solid gull herrekjede ble utformet intrikat i Franco-stil, og det gule gullkjedet vil definitivt ha en høy polsk finish for den ultimate finessen. Å velge dette designet vil være perfekt for menn i alle aldre, da dette vil gi dem en maskulin stil. Den kan også bæres med et anheng.

19,14 k gult gull 6,5 mm hul Franco -kjede for menn og gutter:

14 k gult gull 6,5 mm hul Franco -kjede for menn og gutter

Bruk av dette designet vil være perfekt sammen med anhengene, eller det kan også brukes alene for det ideelle komplementet til ensemblet ditt. Med en bredde på 6,5 mm vil det forbedre utseendet til brukeren. Den er tilgjengelig i alle størrelser, og du kan få den som passer deg best.

20,14 karat gult gull 8 mm solid taukjede for menn:

14-karat gult gull 8 mm solid taukjede for menn

Denne 14 karat gule gullkjeden måler ca 8 mm ble laget sammen med taukjeden som passer for menn ved å få dem til å se unike og forskjellige ut fra andre. Det vil være best å kjøpe gjennom nettbutikkene, da de kan gi flere design og stiler avhengig av ditt valg.

21.10K Franco gullkjede for menn:

10K Franco gullkjede for menn

10k gullkjeden for menn ble laget i Franco -modellen, noe som gjør dette designet unikt og stilig. Denne designen er den mest likte blant alle de andre designene. Å bære dette designet vil være det perfekte valget som passer for personer i alle aldre. Prøv denne forskjellige gullkjededesignen for menn.

22. Fremada 10k gult gull kjeder for menn:

Fremada 10k gult gullkjeder for menn

Denne Fremada 10k gult gullkjede for menn med en klassisk venetiansk boksdesign tilbyr et meget polert finish, ettersom dette ble laget med et 10 karat gull som sikrer kjeden med en fjærring. Du kan bruke dette alene eller ved å kombinere det med et anheng som gir ekstra skjønnhet. Den svært polerte finishen vil gi denne kjeden et fengende og fengslende utseende for seerne som ser på dette designet.

23. Round Curb Thick Z Gold Overlay Chains for Men:

Round Curb Thick Z Gold Overlay Chains for Men

Disse avrundede kantete tykke menns gullkjeder med et Z -overlegg vil være det beste valget av kjeder for menn, og dette vil være den perfekte ideen å ha på hendelser som uformelle hendelser som ser enkle ut på grunn av tykkelsen på bandet brukt i designet.

24. Gult gull, tungvekts gullkjede for menn:

Gult gull tungvekts gullkjede for menn

Det er den siste gullkjeden for herresmykker. En gul gullkjede med en tungvekt har en tykk floke av både polert og strukturert som gir eleganse til personen som bærer den. Dette designet er laget av 14 karats gullsmykker som sikrer en hummerklosspenn. Dette vil være det beste blant alle gullkjedene for menn som er tilgjengelig.

25. Petite kjeder i gult gull for menn:

Petite kjeder i gult gull for menn

Gullkjededesignene for menn er nå tilgjengelige i forskjellige design og mønstre, og en blant dem er de små gullkjedene for menn som gir et nydelig utseende for personen som bærer dem. Hvis du er interessert, får du et nytt design, å velge dette designet vil være et klokt valg.

Likevel vil det alltid være nye stiler og design som håndverkere kontinuerlig vil lage. Ikke alt som glitrer er gull, og derfor bruker du litt tid på å undersøke før du bestemmer deg for å kjøpe en kjede til deg selv. Hold øye med de siste trendene og designene som finnes på markedet. På samme tid kan du lære mer om de pålitelige og anerkjente smykkeprodusentene hvor du kan kjøpe dem.

“>