Hvite gullkjeder er et av de mest populære smykkene for menn. Kjeder er som eviggrønne og forblir alltid etterspurt. De som er glad i kjeder kan samle forskjellige design i kjeder. Hvite gullkjeder er også dyrebare. Den mister aldri sin glans. Det tjener formålet med å se stilig ut. Tykkelsen på kjeden avhenger av Carat, mer Carat og mer pris. Men en klok mann foretrekker alltid å ha 18k kjede. Kjede er det beste gavealternativet for menn. Fordi mannen liker å bruke enten kjede eller ring. Det har sin egen betydning for folks sinn.

Hvite gullkjeder i siste design:

Se på våre 15 beste kjeder i hvitt gull i trend. Velg din kjære og velg den.

1. Ankerkjede i hvitt gull:

Ankerkjede i hvitt gull

Det er 14 k hvitt gull herrekjede. Hver oval form er koblet til hverandre. Det er veldig populært blant menn. Den skildrer enheten mellom dem som hvor tett hver oval har den andre. Inne i hver oval er det festet en rett streng. En stor krok støttes av en liten.

2. Rolo -kjede i hvitt gull:

Rolo kjede i hvitt gull

Dette er rolo hvitt gullkjede. Den har runde lenker som er koblet sammen. Den kommer i forskjellige størrelser og design. Den er enkel og søt uten mye pynt. Det ligner på ankerkjede bortsett fra i form. Denne rolokjeden ser ut til å være delikat, så du må ta vare på den.

3. Kabelkjede i hvitt gull:

Kabelkjede i hvitt gull

Det er kabelhvitt gullkjede for menn. Den består av runde eller ovale lenker som fester hverandre av samme størrelse. Det ser ut som en kabel og også kjent som lenkkjede. Folk henter stort sett denne stilen, slik du kan bruke den med et stilig anheng. Ved å legge anheng vil det bli et kjede.

4. Taukjede i hvitt gull:

Taukjede i hvitt gull

Denne kjedetauet i hvitt gull er lenket på en slik måte at det ser ut som et sammenvevd tau. Det er vevd i en spiralformet design, og det er den mest allsidige designen. På grunn av det sammenvevde mønsteret, blir det sterkt nok til å ha på seg i hverdagen.

5. Hvitt gull hvetekjede:

Hvitgull hvetekjede

Det er hvetegull -herrekjede og består vanligvis av fire stativer med oval og vridd oval form. Det er vevd sammen for å lage en nydelig kjede. Kjedet er veldig tykt og tungt. Det er hovedsakelig kryss og tvers av ovale lenker.

6. Hvitgull slangekjede:

Hvitgull slangekjede

Denne 18k hvite gullkjeden har ingen runde eller ovale lenker. Det er en fleksibel kjede dannet ved å koble sammen en metallplate som ser ut. Denne metallplaten er rund og bølget. Det ser ut som en slangekjede og så navnet. Det er et annet navn er brasiliansk kjede.

7. Ballkjede i hvitt gull:

Kulekjede i hvitt gull

Det er kjeder i hvitt gull med rundballer. Det er også kjent som Bead chain. Disse søte perlene er festet på en kjede med litt avstand. Perlene ser ut som en diamantslipt form. Det er liten plass mellom hver ball. Mellom ballene kan man også sette inn perle med en annen form.

8. hvitt gull eske:

Hvitgull eske

Denne boksekjeden har firkantet design forbundet med hverandre. Den ligner som en boks. I denne firkantede hvittgullskjeden kan menn til og med henge et anheng med den. På hver firkant er det festet tre skinnende diamanter som øker kjedens skjønnhet.

9. Figaro -kjede i hvitt gull:

Figaro -kjede i hvitt gull

Det er en 14 k hvit gullkjede herre kjent som Figaro. Den har 3 runde lenker forbundet med en stor oval lenke. Den har ingen ensartet størrelse. Lenken er flat med sirkulær og oval form. Den brukes for det meste av menn og kan bli enda mer pyntet med anheng.

10. Hvitt gull bysantinsk kjede:

Bysantinsk kjede i hvitt gull

Denne hvitgullskjeden for menn har en gruppe lenker som er innlemmet i hverandre. Det er en blanding av runde og ovale formlenker. Denne kjeden er fleksibel og gir nåde til nakken din. Det virker som om koblingene har slitt seg og ser ut til å være flotte.

11. Venetiansk lenkkjede i hvitt gull:

Hvittgull venetiansk lenkkjede

Denne kjeden er også som en boksekjede, som består av firkantede lenker. På en annen måte ser det også ut som et bladmønster. Sterke og tykke bokser er forbundet med hverandre og leverer et eksklusivt objekt. Disse firkantede koblingene som er knyttet sammen skaper et kunstners inntrykk.

12. Popcornkjede i hvitt gull:

Hvitt gull popcornkjede

Denne kjeden for hvitt gull i popcorn for menn er det beste valget for daglig bruk. Den er lett, silkeaktig og glatt. Den er rett og slett avrundet kjede og har flotte gardiner på halsen. Den har vanlig design av kjede. Det kan være forskjellige design i popcornkjeden.

13. Hvitt gull Moon Cut Chain:

Månekjede i hvitt gull

Denne kjeden har rundformede små kuler. Disse ballene får månens form. Ballene er forbundet med hverandre uten plass. Det ser ut som en Mala. Alle baller er av samme størrelse og design. Som en måne gir denne kjeden også kjølighet til øynene.

14. Kantsteinskjede i hvitt gull:

Kantsteinskjede i hvitt gull

I kantsteinskjeden er koblingene sammenkoblet med hverandre og er flate. Den har enkle runde formlenker som grenser til hverandre og danner et stille, rikt stykke. Man kan til og med kalle det vridd lenkkjede som rundlenke er vridd med hverandre.

15. Fancy kjede i hvitt gull:

Hvitt gull fancy kjede

Denne hvite gullkjeden har en flott design. Den har en kulemønsterforbindelse som forbinder hverandre med et hull. Fancy kjeder har varianter av standardstiler og er laget for å levere noe nytt til markedet. I stedet for kuleform kan det også være andre design.

Hvite gullkjeder for menn er vanligvis laget av edle metaller. Noen kjeder er dristige og noen er delikate. Å velge riktig type kjede for deg gjør en stor forskjell. Det hjelper med å forbedre din personlighet. Menn bruker ikke flere smykker. Delikat design kan ikke brukes hver dag. Tykke kjeder er grove og tøffe og fleksible også. Det blir ikke lett droppet fra nakken. Kjeder er enkle, men hjelper deg med å forskjønne nakken din.