Den viktorianske tiden har en eksentrisk appell, og når det handler om mote og design, trekker moderne mønstre fritt fra fortiden. Hårklippene tar også på samme måte, og et stort antall av dem har en klype av estetikk som er kjent blant gamle tider. De viktorianske hårklippene er en slik stil som fremdeles respekteres av damene for deres intrikate og herlige utseende. Til tross for at det i dag er nesten utenkelig for dem å ha på seg stilen hver dag, tar de tid til å lysne opp sin delegerte prakt på viktoriansk vis mens de gjør seg klare for en fest eller festkveld.

Viktorianske frisyrer Main

Flertallet av damene hadde på seg håret i oppdateringer og boller. Krøller var også ekstremt godt kjent, spesielt blant de unge som stilte lokkene sine til ringletter og virvler. Så, her er en liste over de 9 viktorianske frisyrene som kvinner gjennom tiden fortsatt elsker og elsker å flaunt. Hvilken er din favoritt?

1. Tykk flettet bolle:

Tykk flettet bolle

Det var en klassiker blant den tiden hvor nesten all berømt personlighet ble sett flaunting dette i flere portretter og fotografier. Og selv om det ser ganske intrikat ut, er det faktisk ganske enkelt å gjøre. Bare flett hele håret på baksiden og legg en hårsmult over slipset. Begynn deretter å sirkle den helt til slutten til den danner en tykk spole rundt ryggen!

2. Den klassiske viktorianske oppdateringen:

Den klassiske viktorianske Up Do

Ikke noe ekstra å si om dette bortsett fra at det lukter fra fortiden. Dekk håret med lyse krøller og dra det hele opp igjen i en bolleformasjon. La noen krøller henge på siden for ekstra effekt. Det ville også være lurt å ha en sidekant til frisyren din.

3. Tunge krøller med oppblåst topp:

Tunge krøller med oppblåst topp

Hvis du er i humør til å ligne fortidens flamboyante dronning, kan du prøve denne frisyren. Det vil kreve at du bruker et varmt strykejern for å få de tunge krøllene rundt håret. Deretter kan du bare trekke dem opp i et topphårslips med en oppblåst krone og la krøllene sprette rundt.

4. Krøller halvt bundet med sidebang:

Krøller halvt bundet med sidebånd

Hvis du liker tunge krøller, men samtidig foretrekker å la håret ligge, så er dette noe for deg. Bare legg hårsegmentene dine i tunge krøller og del dem deretter inn i en topp og en nedre del. Trekk den øvre delen inn i en høy oppgave, slik at den både skaper volumet og lengden.

5. Den klassiske viktorianske bollen:

Den klassiske viktorianske bollen

Noen ganger handler det ikke om hvor intrikat du knytter eller vrir håret ditt. Selv den enkleste av hårdosene kan gi karakteren din mye historie. Den klassiske viktorianske bollen er det beste eksemplet.

6. Moderne viktoriansk hestehale:

Moderne viktoriansk ponnihale

Denne dateres tilbake til slutten av viktoriansk tid, hvor boller og up-dos ga etter for ponnihalen. Bare trekk krøllene tilbake i en høy hestehale som har en midtskille. La deretter to lange hårstrå henge fra hver side av ansiktet ditt.

7. Den kongelige hestehale:

Den kongelige ponnihalen

Denne hårstilen har en ponnihale med en liten vri. Trekk først opp håret i en høy buffant og bind deretter ryggen med et prydklips. Til slutt krølle alle løse tråder og la dem sprette rundt.

8. Den viktorianske jenta:

Den viktorianske jenta

Bare få en skarp sideknall og deretter børste den siste delen av håret tilbake. Legg deretter til krøller rundt. Sett et søtt hårbånd med en blomst for å forsegle avtalen.

9. Blomsterpiken:

Blomsterpiken

Hvis du er fascinert av enkelheten i det viktorianske utseendet på landet, så er dette noe for deg. Ingen store problemer, bare midt i håret og legg til myke bølger. Fullfør utseendet ved å klippe blomster til den ene siden av håret.