Tamil skuespillerinne! Dere vet alle at den tamilske skuespilleren vanligvis bruker sarees, men i dag endres stilen der den vestlige kulturen spiller en viktig rolle. De fleste skuespillerne foretrekker å bruke vestlige kjoler som jeans, shorts etc. Imidlertid har jeg i denne oppgaven utforsket en liste over de 11 beste tamilske skuespillerne i saree.

Tamil skuespillerinne i Saree:-

1. Manchu Lakshmi I Bright Pink Saree:

tamilsk skuespillerinne i saree

Laxmi Manchu har på seg en rosa saree som innebærer gullkant som er sammenkoblet med kontrastgrønn ermeløs rå silkebluse. Denne blusen er designet av shilpa reddy.

2. Vithika Sheru I Half Saree:

tamilsk skuespillerinne i saree2

Hun ser nydelig ut i bhargavi kunams halve saree. Modellen, så vel som skuespilleren vithika sheru, var tilstede på pressemøtet “mahabalipuram” og kledde en rød halv saree som er designet av bhargavi kunam. Hun weas rød halv saree med gulltrykk pluss gullkant, det er rød dupatta som slås sammen med albuelengde ermer med gullfarget brodert bluse.

[Se mer: Tamil skuespiller bilder]

3. Anchal In Blue Saree:

tamilsk skuespillerinne i saree3

Tamil skuespillerinne ankal ser så fantastisk ut i denne gjennomsiktige blå sareen. Denne sareen har garnstoff med gullbroderi over hele sareen bortsett fra grensen. Grensen er ren. Hun har på seg en ermeløs bluse i silke.

4. Aksha In Bridal Saree:

tamilsk skuespillerinne i saree4

hun har på seg rød brude saree i Chennai silke. Denne kanjeevaram silke saree er dyp rød pluss gull i fargen med gull zari kant, denne sareen er sammenkoblet med grønn silke designer bluse. Denne blusen er planlagt av Kavitha Gutta, og hun er fra Golden Threads brudebutikker.

5. Punarnavi In Pink Lahnga Saree:

tamilsk skuespillerinne i saree5

Tamil skuespillerinne Punarnavi Bhupalam ser susende ut i svart -hvitt lahnga saree. Denne sareen dekker en vanlig rosa pallu med blomsterramme, rosa voni sammen med oransje albueblusehylser som involverer brodert blomsterdesign.

6. Regina Cassandra I Black Net Saree:

tamilsk skuespillerinne i saree6

Hun dukket opp ved lydfunksjonen til den kommende filmen “Ra Ra Krishnayya” i svart fancygeorgette saree som involverer paljettarbeid. Sammen med denne sareen bærer hun svart bluse med spagettistropp.

7. Ashwini i Half Saree:

tamilsk skuespillerinne i saree7

Denne tamilske skuespilleren Ashwini har på seg halv saree som er designet av Trisha Trends. Hun gikk på rampen i papegøyegrønn og sitrongul som er en halvskygge halv saree som er stiftet av Amritha Mishra. Trisha -trender er alle lokalisert for å avsløre rekkefølgen av butikker på tvers av tvillingbyene.

8. Shraddha Das In Blue Designer Saree:

tamilsk skuespillerinne i saree8

Skuespillerinnen Shraddha fremstår som nydelig og slående i denne blå og gyldne designer sareen. Denne saren består av chiffong og ser så behagelig å ha på, så vel som enkel å drape. Blusen er dessuten ermeløs og er også et designert stykke.

9. Sanjana In Red Saree:

tamilsk skuespillerinne i saree9

Tamil acrress sanjana ser i rød brodert lehenga saree i selskap med gullgrensen, involverer også blå nettpallu av gull pluss rød kant, sølv paljetter grensen matcher opp gjennom høy hals full ermer dype paljetter arbeidsbluse.

10 Keerthi Blue Designer Half Saree:

Keerthi Blue Designer Half Saree

Hun ser eviggrønn ut som alltid. Det avslører at du er strålende sammen med levende aura. Dette er blågrønn kunst silke zari vevd saree. Hun har på seg en bluse.

11. Priyamani In Marron And Golden Pure Silk Saree:

tamilsk skuespillerinne i saree11

Hun ser vakker ut i tynn kanchipuram silke saree som er vevd i zari. Gi fra deg både Maroon og Golden. Synkronisert med usømmet, Pure Handloom Kanchipuram silkebluse i Maroon.