Priyanka Chopra er en av de mest innflytelsesrike personlighetene i verden! Hun er kjent for sin eklektiske blanding av skjønnhet og hjerner. Med sine dristige motevalg på den røde løperen og til og med utenfor skjermen, har hun skapt en god sum på internett. Det er en drøm for mange av hennes fans å se Priyanka Chopra i saree. Denne dame -sjefen vet sikkert hvordan de skal vinne hjertene sine ved å velge noen av de mest sanselige og elegante saree -lookene til forskjellige anledninger. Sjekk hvordan denne ‘Desi Girl’ sto opp til våre forventninger med hennes aldri si-dø-holdning.

Vakkert utseende av Priyanka Chopra i Saree med bilder:

La oss måtte se på de beste bildene av priyanka chopra i saree.

1. Priyanka Chopra i Red Saree:

Priyanka chopra i rød saree

Damer! Hold pusten mens vi presenterer dette fantastiske Priyanka Chopra siste sareebildet i knallrødt! Damen ble oppdaget sammen med mannen Nick Jonas i en forlovelsesfest for Ambanis. Priyanka klarte å stjele showet med sitt fantastiske fargevalg og en sjenerøs mengde bling.

2. Priyanka Chopra Dostana Saree:

Priyanka Chopra Dostana Saree

Av de mange sareene som Priyanka Chopra bærer, topper dette utseendet listen! Priyanka Chopra vil bli husket for alltid for sin rolle i Dostana -filmen. Måten hun sizzled på skjermen for “Desi Girl” -sanger kan gi oss et adrenalinkick. Denne delikate skjønnheten skinnet i en kremaktig, metallisk chiffongsaree med en bustierbluse. Hennes lagdelte snitt og det smilet på millioner dollar gjorde henne til en sensasjon over natten.

3. Priyanka i Cotton Saree:

Priyanka i Cotton Saree

Det er ganske overraskende å se Priyanka i et så nøkternt antrekk, etter å ha sett på stilvalgene sine, tok Priyanka det ydmyke jenta ved siden av i denne marineblå bomullssarenen. Hun valgte å holde det enkelt, men likevel elegant med et statement -halsbånd og sin store, blingy kabalring. Ser hun ikke nydelig ut?

4. Priyanka Chopra Pink Saree:

Priyanka chopra rosa saree

På en nylig prisfunksjon ser Priyanka Chopra ut som en diva i denne lyserøde, håndvevde sareen. Sareen, selv om den var enkel, så ganske fet ut med sin prangende farge. Den er fremhevet med speil og en blå kant for et stilig utseende. Tross alt er det PC! Man kan definitivt forvente noe interessant!

5. Priyanka Chopra i Silk Saree:

Priyanka Chopra i Silk Saree

Av de mange kjendisene som strålte på mottaket til Virushka, sto Priyanka definitivt som en vinner! Hun valgte smart en gullfarget Uppada silkesare med en grønn silkebluse. Sareen reflekterte hennes sanne stil og overdådighet. Hun valgte et fantastisk tempelkjede med sine signaturrøde lepper!

6. Priyanka Chopra Saree I Bajirao Mastani:

Priyanka Chopra Saree I Bajirao Mastani

Priyankas rolle “Kashibai” i filmen “Bajirao Mastani” ga henne ikke bare ros for hennes skuespillerkunnskap, men også for stylingen hennes. Hun skuespillerinnen hevet stolpene med sin upåklagelige sans for mote som ble holdt tro mot temaet. Denne hvite sareen med en rød Banarasi -bluse og at Nath gjør henne uforglemmelig!

7. Chiffon -nettet:

Chiffon -nettet

Priyanka Chopra har alltid vært den glamorøse dronningsbien når det gjaldt å kle seg til de riktige bitene. Her så Priyanka i denne vakre chiffon- og nettsareien fantastisk ut som fargen på sareen hennes. Klærne ble malt i rosa og som en halv saree, viste pallu til sareen hvite blondermønstre.

8. Nakenfargen:

Nakenfargen

En av de vanligste fargene som finnes i en skuespillerens garderobe er hennes nakenbeige farge, og fra den samme uttalelsen har vi tidligere sett Priyanka rive av skjermen med sin petite nakenantrekk, og nok en gang ser vi henne med et mye mer tradisjonelt utseende. Sammen med den myke beige er det et magenta rosa sprut rundt kantene.

9. Sparkles:

Gnistene

Priyanka er blendende varme ting som vi alle vet, og vi er ganske sikre på at hun ikke hadde tenkt å svikte alle blendene akkurat slik. Det var derfor Priyanka bestemte seg for å la glitterene lyse mens hennes sølvfargede hvite saree ble drapert på henne under en av prisutdelingene hennes. I striper over sareen er periodisk glitterstoff toppet med en rød kantlinje.

10. I Half Saree:

I halv saree

Priyanka har alltid vært noen som kan innlemme nyere stiler i garderoben sin og deretter bli blendende mens hun presenterer seg selv i et eventmøte. Her igjen, kledd i en halv saree, har Priyanka sine kongeblå farger festet i den nedre halvdelen av sareen, mens den øvre halvdelen av sareen i en chiffongkremfarge kontrasterer den pyntede sareen.

11. The Black Beauty:

Den svarte skjønnheten

En av de mest slående kontraster som klærne kan støtte består selvfølgelig av svart, en av de fremtredende og vakre fargene som passer til nesten alt. Når vi integrerer denne svarte fargen med enda en vakker nyanse, det matte gullet, faller ting på plass av seg selv. Her i denne sareen inkorporerer Priyanka gylne grenser langs siden.

12. Neon Saree:

Neon saree

Da Priyanka tok frem den morsomme, muntre siden, bestemte hun seg for å slippe noen tunge plikter da hun kledde seg lett i denne neon sareen med en limegrønn vri på den. Sareen passer ganske godt til hennes sprudlende selv da den oransje korallgrensen gikk langs den diamantfylte zari ytre linjen. Ved å kombinere dette med en kjedelig mørkegrå bluse så hun fantastisk ut.

13. Engelen i hvitt:

Engelen i hvitt

Priyanka ser engelaktig ut i denne rene, hvite chiffon -nettsarenen. Hun brukte en annen farge som basen sin, og deretter gir det blonderede blomsterkunstutseendet som dekker palluen en ekstra glans i chiffongen. PC stilte den ganske bra med en babyrosa underkjole og en matchende bluse med det rene hvite antrekket. Dette er en av de beste Priyanka Chopra saree -designene!

14. De blå stripene:

De blå stripene

Her er enda et flott stykke saree av Priyanka, hvor en sokkel med myke blå striper av nettmønstre er tegnet, og derfor gjør denne sareen kuttet til en av de mest trendkyndige brikkene som finnes. Rundt kantene er de røde korallmønstrede designene også. Hun holdt tilbehøret minimalt ved å gå for bare en vakker cocktailring.

15. Det elegante selvet:

Det elegante selvet

Akkurat da du trodde Priyanka ikke kunne ha gjort en bedre jobb med seg selv, kommer hun ut graciøs med sin designer saree som er full av gylne perler og flotte mønstre av hvitt beige og svart. Med en albuebluse -bluse drepte Priyanka dette utseendet totalt.

Så folkens! Vi er kjent for at du vil se mer av Priyanka Chopra. Men gode ting må alltid ta slutt! Ikke bekymre deg, vi skal holde deg oppdatert jevnlig om noen av de oppsiktsvekkende utseendet til Priyanka i sarees. Så hvilken likte du best? Den slankete cocktaillooken eller den domesticerte antrekket? Gi oss beskjed om ditt favorittutseende i kommentarfeltet!