Anushka Shetty har blitt et merkenavn for perfeksjon i filmindustrien! Denne yogalæreren som ble skuespillerinne har levert ganske mange blockbusters som Arundhati, Bahubali, Bhagamathi etc., Sammen med sin skuespillerkunnskap er Anushka Shetty kjent for sin feilfrie skjønnhet. Selv om hun enkelt kan bære ethvert antrekk, er Anushka best kjent for sin kjærlighet til sareer. Hun blir ofte sett flaunting sine veldefinerte kurver i en rekke sarees som chiffonger, silke, Kanjeevarams og til og med enkle bomullssareer, både i hjul og virkelige liv. I denne artikkelen skal vi utforske noen av de beste Anushka Saree -bildene for å få deg til å bli forelsket i henne, igjen!

Elegante bilder av Anushka Shetty In Saree:

Hvis du er en ivrig beundrer av Anushka Shetty, er vi ganske sikre på at du vil elske denne artikkelen! Utforsk vår siste samling av Anushka Shetty saree -bilder for å finne flere grunner til å elske henne!

1. The Real-Life Devasena:

The Real-Life Devasena

Anushkas rolle som Devasena i Bahubali er en milepæl i hele karrieren. Hun drepte rollen som kongelig skjønnhet som et stykke kake. Intro -utseendet hennes, der hun kjemper mot skurkene under et hvitt slør, får oss til å hoppe over et hjerteslag. Hennes rosa saree med en blå bluse har blitt et plakatutseende av denne rollen. Hun ser hvert centimeter ut som en prinsesse i sitt enkle, men likevel det aristokratiske valget av smykker og selvfølgelig hennes holdning!

2. Anushka Shetty White Saree:

Anushka shetty white saree

Anushka Shetty tar en smart oppfordring om å blande den ufeilbarlige kombinasjonen av rødt og hvitt for et salgsfremmende arrangement. Hun paret en enkel, brodert hvit saree med en beskjeden utført rød bluse som gir full dekning. En metallisk glidelås foran legger antrekk til antrekket. Ikke gå glipp av hennes komfortable, men elegante draperingsstil. Hennes røde høyhælede sandaler hevet den generelle skjønnheten med noen få centimeter!

3. Anushka Shetty i Half Saree:

Anushka Shetty i Half Saree

Anushka Shetty ser ut som en perfekt landsbybelle i denne knallrøde og rosa halv sareen. Skuespilleren valgte å holde det lavmælt ved å velge enkel frisyre og tilbehør. Mens blusen holdes i en edru modell, blir lehengaen lagt til med et snev av broderi. “Voni” er holdt ren, som et kontrastelement til begge stykkene. Hun avsluttet utseendet sitt med et pent utført hår, noen glassarmbånd og en gullkjede.

4. Den oransje skjønnheten:

Den oransje skjønnheten

Anushka er spesielt kjent for sin samling av silkesareer. Oppdaget her er Anushka iført en vakkert laget Kanjivaram silke saree for et kommersielt arrangement. Hun valgte et pent sminkeutseende og åpent hår. Bortsett fra det storslåtte av sareen, er det ikke mye tilbehør som gjøres her. Hun hadde bare sitt varemerke smil, sammen med en nydelig perlebangle for å fullføre utseendet.

5. Show Stopper Look:

Showstopper -utseendet

Her ser jeg Anushka kaste sitt million-smil under en nær venns bryllupsarrangement. Hun ble sett i sin vanlige minimale påkledningsstil. Hun svarte Benaras saree ble komplimentert godt med en intrikat brodert Zardosi arbeidsbluse. Hun valgte å holde seg fri fra alt tilbehør, bortsett fra en fingerring og et par øredobber. Det er derfor vi elsker henne enda mer!

6. Det elegante Bhagamathi -utseendet:

Det elegante Bhagamathi -utseendet

Anushka ser ut som oppsiktsvekkende i filmen “Bhaagamathie”. Sammen med å skape et merke for seg selv på skjermen som en besatt kvinne, hjalp Anushka også med å gjenopplive den tapte herligheten til handloom sarees. Under sin rolle som Chanchala ble Anushka sett iført håndvevede bomullssareer med bluser i Ikkat -stil, som fikk henne til å se profesjonell og verdig ut. Hun dro av hvert eneste blikk i filmen, og stilen hennes ble satt stor pris på.

7. Peach Perfect Look:

Fersken perfekt utseende

Her er en absolutt fabelaktig fersken saree i en korallorange nyanse der fersken til sareen er fantastisk om ikke edru og fantastisk. Sareen i seg selv har noen fine linjer med blomsterkunstverk i en kunnskapsrik hvit som smelter godt inn i det frostede oransje utseendet til sareen og samtidig gjør utseendet til sareen vakkert og uvurderlig.

8. The Coral Pink Look:

Det korallrosa utseendet

Her er nok en titt på denne sesongen som den vakre Anushka Shetty har. Sareen ser fantastisk ut i myk korallorange og varm rosa nyanse med nett- og chiffongmønstre. Vridningen til sareen er det enkle mønsterarbeidet og utsmykninger i hvitt som ligner på blendende diamanter på galakseveien.

9. The Black Beauty:

Den svarte skjønnheten

Svart er den ene fargen som får deg til å se ganske elegant ut, og det er derfor den sikreste fargen å leke med når det gjelder å eksperimentere med utseende, ikke kommer bedre enn denne nyansen. Her så Anushka i denne svarte fargen fantastisk ut med de detaljerte mønstrene som er tegnet på den. Grensen har en vakker rød farge som får sareepopp.

10. Det elegante utseendet:

Det elegante utseendet

Akkurat da du trodde Anushka bare var varm, dro hun av seg dette ekstremt elegante utseendet som gjorde at hun ikke bare så elegant ut, men også helt fantastisk. Sareen har en dyp havgrønn nyanse på kroppen som gjør sareen varm og dyp fargetone, mens langs de ytre linjene er de zari-pyntede grensene.

11. The Red Chiffon:

Den røde chiffonen

Anushka Shetty besøkte nylig et telefonmøte der hun prydet seg selv i en korallfuchsia -rosa saree med detaljerte paljetter. Grensen til sareen ser fascinerende ut, og det samme gjør utsikten. Pyntet i zari, den slanke og slanke kantlinjen på bakgrunn av denne røde chiffonsarenen får henne til å se så vakker ut. Dette er et flott utseende for et besøk i din beste venns bryllupsmottakelse, og du kan også prøve det.

12. The Busy Black:

Den travle sorte

Denne sareen er en tradisjonell sørindisk saree som ser travel ut med alle de høye kunstverkene som er tegnet og etset på den. Sareen har hovedsakelig et minimum av design med sporadiske linjer av hvite og lyse gullblomster. Det samme gullet er illustrert på en mye ekstravagant måte i grenselinjene til sareen med hele sareen som er opptatt med hvitt arbeid.

13. Neon Chic:

Neon chic

Her i dette bildet har skuespilleren Anushka på seg neonfarget popblå saree. Sareen er enkel og naiv på sin måte med et lite preg av pynt på sidene for å få sareen til å se vakker og elegant ut.

14. Det omfattende kunstverket:

Det omfattende kunstverket

Denne halve sareen startet som en enkel, blid fløyelsvart på den øvre halvdelen, men da vi gikk ned, feide den nedre halvdelen av sareen oss av føttene da den meget talentfulle Anushka drev dette omfattende blomsterkunstverket i en bakgrunnsskygge av naken.

15. Bryllupsutseendet:

Bryllupet utseende

Hvis du er bekymret for hva du skal ha på deg i en bryllupsinvitasjon, kan du ta en pekepinn fra Anushka her, som er kledd til det beste i denne autentiske Chennai silkesareien. Sareen på den nedre halvdelen har gylden glimmer mens den øvre halvdelen av magenta rosa ser vakker ut når den kombineres.

Anushka Shetty Saree Styling Tips:

Hvis du vil like hennes halvgudinne-utseende, hvorfor vente? Følg disse tipsene fra våre ekspert fashionistas for å komme i gang:

  • Bare følg mantraet om “Enkelt er vakkert”! Anushka tror alltid på å holde det minimalt og elegant
  • Hvis du har en tung saree, kan du gå for en lavmælt bluse og omvendt
  • Slipp de glatte maggam -arbeidsblusene, og velg i stedet enkle kutt og albuehylser
  • Velg pent tilbehør som gullkjede eller perler
  • Hold håret åpent eller styl det pent med en clutch
  • Strengt tatt ingen tunge chokers, diamanter eller andre iøynefallende ornamenter
  • Ikke glem det vakre smilet ditt!

Fremdeles i Anushkas bakrus? Vi vedder på at du er det! Anushka er en vakker person ut og inn, og hennes personlighet er ganske inspirerende. Hun er åpen for å eksperimentere på skjermen, men valgte å være seg selv i det virkelige liv. Hennes samling av sareer inkluderer hovedsakelig håndvevde naturlige stoffer som silke eller bomull, som ofte blir sett på seg. Hun er også en “less is more” person og liker ikke å vise frem sin vekst. Hvis du har noen av hennes favoritt sareebilder av Anushka Shetty, gi oss beskjed i kommentarfeltet, og vi vil gjerne legge dem til i denne listen!