Kangana Ranauts sareekurater er sjelden kjedelige fordi hun, akkurat som hennes personlighet og stil, også liker å beholde utseendet hennes unikt. Antrekkene hennes viser seg ikke bare å være sære, men også dramatiske, og det er hovedårsaken til at hun har klart å lage så mye støy i moteverdenen. Kangana Ranaut er mest kjent for sitt etniske utseende, men hun kan også bli sett i chiffon eller silkesareer. Kangana sareekolleksjon liker å beholde sminken og dessuten tilbehør, som smykker til et minimum, for å få personligheten til å se mer ut som skiller seg ut fra resten.

Vakre bilder av Kangana Ranaut i Saree:

La oss måtte se på de beste Kangana Ranaut i Saree -bildene.

1. Kangana Ranaut Peacock Saree:

Kangana Ranaut Peacock Saree

Liker du å gå flerfarget? Hvis ja, er du sikker på å elske denne Kangana Ranaut påfuglesareien i den beste fargekombinasjonen. Inspirert av fargene på en påfugl, får sareen alle fargene en påfugl bærer. Igjen, for å legge til litt mer eleganse til sareen, er det også gitt et fjærutskrift på sareen med enkle fletter i bunnen. Denne faux georgette sareen bæres best også på fester og firmaarrangementer.

2. Kangana Ranaut i Pink Saree:

Kangana Ranaut i Pink Saree

Vil du ha et tradisjonelt kjendisutseende? Prøv denne Kangana Ranaut i rosa saree -design som er inspirert av de tradisjonelle saree -designene. Sareen er laget av rent silkemateriale og har et Kanjeevaram -design som er veldig populært i den sørlige delen av India. Den enkle, enkle sareen får gyldne prikker og en kant for et fascinerende utseende. Denne tradisjonelle saren er populært brukt under poojas eller festivaler, og brukes best på funksjoner og arrangementer.

3. Kangana Mirror Saree:

Kangana speil saree

En enkel saree vil garantert gi et edru utseende til utseendet ditt. Og denne sareen kommer sikkert til å styre hjertet ditt med et blikk. Denne Kangana i speil saree i gullfarge har vunnet flere hjerter med den dristigheten den kommer med. Den vanlige chiffongsareen i gull er bare gitt en speilkant for dekorasjon med brodert fiksering for et etnisk utseende.

4. Kangana Ranaut i Green Saree:

Kangana Ranaut i Green Saree

Denne polka -inspirerte sareen gir et killer -utseende og er blant de beste stilige sareene med en dristig farge. Denne Kangana Ranaut grønne saree -designen er utført i silkemateriale, mens prikkene er laget med broderimotiver. Grensen til sareen er gitt en perledesign som godt kan bæres på tunge nakkebluser. Den dristige grønne fargen legger til sarees designerutseende. Best for festbruk er denne saren også populær til bryllup og festivaler.

5. Kangana Ranaut i Silk Saree:

Kangana Ranaut i Silk Saree

Silke sarees og Banarasi -design gir en nydelig kombinasjon for et fantastisk utseende. Og dette er godt bevist av denne Kangana Ranaut i silke sareebilde. Sareen i blått er designet med rent silkemateriale. Igjen, for å legge til det fantastiske utseendet, får sareen også blomsterprint i forskjellige farger. Til slutt er sareens gylne kant også designet med blomsterdesign. Denne sareen er perfekt for seremonier før bryllupet, og er også kjent for festivaler og religiøse funksjoner.

6. Kangana Ranaut Blue Saree:

Kangana Ranaut Blue Saree

Leter du etter et mote -utseende på en spesiell dag? Hvorfor ikke legge til noe moderne preg på sareen du skal velge. Denne Kangana Ranaut blå sareen er en perfekt blanding av enkelhet og varmt etnisk utseende. Sareen er laget av nylonmateriale og får også Brochet silkemateriale for perfekt broderi i tråder. Med sølv og fargerike tråder gir broderiet sareen et wow -utseende. Denne sareen er en ideell match for fester, og brukes også til bryllup.

7. Kangana Ranaut i Black Saree:

Kangana Ranaut i Black Saree

Vil du ha et retro -utseende for ditt neste utseende? Har du sett denne Kangana Ranaut i svart sareebilde? Du kommer sikkert til å falle for det. Designet av Sabyasachi, er sareen laget av nett og georgette materiale for et tynt utseende. Saree pallu er designet i georgette mens sletten nedenfor er laget i nettmateriale. Det pregede blomsterdesignet og glitterene som er lagt til pallu, gjør det hjerteskjærende. Sareen er best for mottakelser, bryllup, temafester, etc..

8. Kangana Ranaut Saree i Tanu Weds Manu:

Kangana Ranaut Saree i Tanu Weds Manu

Lyst på Kangana saree -samlingen i Tanu Weds Manu -filmen? Her er en av sareene som blir populær for den enkle, men replika effekten. Sareen er laget av enkelt bomullsstoff med lys rosa og hvite farger. Sareen får en rosa pallu- og sareegrense mens bomullsmaterialet øker komfortnivået om somrene. Sareen er best for små anledninger i sommersesongen eller små fester og arrangementer.

9. Kangana Ranaut Saree i Manikarnika:

Kangana Ranaut Saree i Manikarnika

Fra filmen Manikarnika blir flere sareer som Kangana har på seg, blitt mer trendy. Og når det kommer til den hvite paithani sareen, er det sikkert en av de beste sareene å ha. Denne Kangana Ranaut -sareen i Manikarnika er designet med silkepolyestermateriale mens grensen får en rødbrun kant i gylne utformede design. Den enkle sareen får også lyse polka prikker i gylden for et perfekt utseende. Denne sareen er populær for det tradisjonelle utseendet den gir, og er best for funksjoner før bryllup og festivaler eller poojas.

10. Kangana Ranaut i Golden Saree:

Kangana Ranaut i Golden Saree

Bare sjekk ut dette bildet av Kangana Ranaut i golden saree, og du kommer garantert til å stå uten ord. Igjen, designet av Sabyasachi, er denne sareen laget med en kombinasjon av silke og georgette -materiale. Vanlig saree får en slangeskinnlignende tekstur, mens grensen til sareen får fine små broderier for å øke sitt bestemte utseende. Denne Kangana sareen er veldig etterspurt etter brudene, men den bæres også til bryllup og festivaler.

Kangana Ranaut er mye kjent for det dristige utseendet hun bærer på ethvert antrekk. Og når det gjelder Kangana Ranaut i sareekolleksjon, kommer du sikkert til å forbløffe før du kjøper en siste. Bare sjekk ut noen av Kangana saree -bildene, og du er sikker på å være enig med meg. Ikke bare designer sarees, men Kangana har også båret tradisjonelle sarees for å gi den en ny og upretensiøs kombinasjon. Samlingen hennes inneholder sareer for forskjellige serier eller anledninger, noe som gjør det vanskeligere for deg å fullføre en. Så, hvilket saree -utseende av Kangana er du sint på? Velg ett design og skriv oss dine kommentarer.