Helt siden debuten i storfilmen “Om Shanti Om”, har Deepika Padukone ikke å se tilbake. Med hit etter hit har denne best betalte skuespilleren i Bollywood skapt en ganske sensasjon i bransjen. Selv utenfor skjermen elsker kameraet bare Deepika for sin atletiske kropp, feilfri hud og sin upåklagelige følelse av å kle seg. Mens hun blir sett i en rekke antrekk, er måten hun gardinerer en saree sikkert oppsiktsvekkende. Fra de tradisjonelle Kanjeevarams til de slanke chiffongene, Deepika ser ut som en drøm i hver eneste saree. La oss utforske noen av våre favoritt Deepika Padukone Saree -kolleksjoner for å gi deg store motemål!

Topp 20 tradisjonelle utseende av Deepika Padukone i Saree med bilder:

La oss se på den siste samlingen av Deepika Padukone In Saree.

1. Deepika Padukone I Red Saree:

Deepika padukone i saree

Dette fantastiske uttrykket til Deepika i rød saree kan sikkert gi deg søvnløse netter. Det lyse rødt volangantrekket er Deepika Padukone siste saree, som hun parret med en høy hals, ermeløs bluse for å fremheve de brede skuldrene. Hennes bevingede eyeliner og naken sminke er den beste matchen for den livlige fargen på sareen. Et flerlags Polki- og perlekjede får oss til å gå “Wow”!

2. Deepika Padukone I Saree -kjole:

Deepika padukone i sareekjole

Sareekjoler er den siste trenden, og hvem kan bære den bedre enn fru Ranveer! Denne elegante beige og hvite sareekjolen er perfekt for kveldsfester, hvor du kan kombinere enkelheten til en saree med stilen til en kjole og få det beste fra begge verdener. Den øvre delen er en blondekrok som er festet til en satenggardin. Prøv dette utseendet for å få tak i noen øyeepler i neste fest!

3. Deepika Padukone Wedding Saree:

Deepika padukone bryllupssaree

Deepika Padukone har bokstavelig talt stoppet internett på bryllupsdagen med noen av de fineste sareene som noen gang er laget. Tross alt fortjener dronningen ingenting annet enn det beste. Denne gylne silkesareien ble valgt til mottakelsen. Hun slo helt det kongelige utseendet med Emerald choker og matchende nitter. Det ville være enhver brudes drøm å ha på seg et så utsøkt stykke på en bryllupsdag.

4. Deepika Padukone I Silk Saree:

Deepika padukone i silke saree

Dette er et head-turner-utseende! Den tunge Banaras Silk saree i rødt og gull kan få deg til å skille deg ut i enhver fest. Sareen kommer med en kompleks geometrisk veving over hele kroppen mens Palla er enkel i Golden Zari. En ren, rød bluse gir balanse til sareens rikdom.

5. Deepika Padukone i Sabyasachi Saree:

Deepika Padukone I Sabyasachi Saree

En av grunnene til Deepikas suksesshistorie i moteverdenen i Sabyasachi. Denne legendariske designeren har laget mange mesterverk for Diva, inkludert denne hvite blomstrete sareen. Sareen er en romantikk av det klassiske engelske designet med finesser i indisk antrekk. Dette har blitt en sensasjon over natten med mange fashionistas over hele landet.

6. Deepika Padukone med Saree i Chennai Express:

Deepika Padukone med Saree i Chennai Express

Hvordan kan vi glemme den ikoniske karakteren, “meenalochani” til Chennai Express? Deepika spilte karakteren til en sprudlende, frisinnet sørindisk skjønnhet i denne superhitfilmen. Av de mange sareene som er sportet av henne, skiller denne oransje og blå seg definitivt ut som en vinner. Den lette silke sareen får henne til å suse på skjermen.

7. Deepika i Net Saree:

Deepika i netto saree

Deepika er kjent for sin Curvy -midje og ser forbløffende ut i denne delikate nettsarenen. Den stilige Beige sareen er pyntet med blomsterarbeid med pastellfargede tråder. Et snev av bling er lagt til grensen for å få henne til å skinne og glitre. Blusen er smakfullt utført med allsidig trådarbeid og metallisk utringning.

8. Deepika Padukone i Floral Saree:

Deepika padukone i floral saree

Deepika ser ut som en drøm i denne sjøgrønne blomstertrykte sareen. Denne chiffong sareen har en av de beste kombinasjonene av farger med rødt, rosa på pastellgrønn bakgrunn. En gyllen kant forbedrer skjønnheten til sareen og får den til å se fantastisk ut. Hun likte utseendet helt med en pastellgrønn paljettbluse.

9. Deepika Padukone Half Saree:

Deepika padukone halv saree

Sjekk ut dette unike verket som Deepika hadde på seg for en prisfunksjon! Skjørtestilen Lehenga blir til en halv saree ved hjelp av en Net Dupatta. En svart bluse med høy hals tilbyr den rette silhuetten til denne skjønnheten med lang hals. Denne halve sareemodellen har blitt en umiddelbar kjærlighet for mange unge jenter som prøvde å kopiere dette utseendet!

10. Deepika Padukone Mirror Work Saree:

Deepika Padukone Mirror Work Saree

Du trenger ikke å nå himmelen for stjernene, dette bildet av Deepika fyller oss med et håp om at det er en lysende stjerne på jorden! Skuespilleren ser upåklagelig ut i denne hvite speilverkssarena og en skinnende paljettbluse. Et snev av lys på sareen kan gi en illusjon av tusen stjerner som går på rampen.

11. Starteren:

Starteren

Nå før vi går inn i Deepikas verden med fargefylte sareer, topper vi hovedrettene med denne forrettssarien som ser helt nydelig ut i nakenfarger. Under en av kampanjene hennes for filmen hennes, Chennai Express, var Deepika kledd i en million dollar i denne nakne gullfargen. Sareen er edru og myk med en bred matt gullgrense som får henne til å se helt fantastisk ut.

12. The Glitter Mania:

Glittermanien

Vi vet alle om den glitrende stjernen hun er, men når du setter en stjerne i enda en glitrende antrekk og pakker henne inn i en ganske liten pakke, vil du se hvordan begge disse blenderne bare blåser tankene dine av. I denne forbløffende vakre sareen har Deepika et korall -oransje paljettutseende som glitrer hele veien. Den ytre linjen er speilet i rektangulære mønstre som legger til gnisten. Tommel opp til Deepika Padukone Saree -stil i dette bildet!

13. The Million Dollar Look:

The Million Dollar Look

Stjerner er alltid kledd på sitt beste, og når du nevner saree i antrekket, vær trygg på at du kan forestille deg at denne leggy skjønnheten skal skinne som en million stjerner. I denne fantastiske designermønstrede sareen satt Deepika grasiøst mens oliven og den gule gjorde sitt. Den glatte sølvgrensen ble deretter fremhevet av en svart kontur.

14. Black At Red Tepper:

Svart på røde tepper

For hver person som gikk på de røde teppene, burde du nå vite at svart er den sikreste fargen å omfavne når du er i tvil, og derfor kan du for hver skuespillerinne bekymret for utseendet deres om natten, hvile hodet på denne fantastiske svarte sareen med omfattende vakker hvite blomstermotiver. Mot slutten av solen blusset gylne flekker arrangert strategisk med at sareen ser vakker ut.

15. The Angelic White:

Den englehvite

Som om svart er den sikreste fargen å leke med, er hvit den farligste fargen å skryte i teppene, og siden hun kunne trekke den så godt ut, er her et innblikk i garderoben hennes for den kvelden. Mens hun så helt himmelsk ut, var sareen hennes ikke mindre enn henne. Med illustrert lacework rundt grensene var hun fantastisk, og det samme var sareen.

16. The Royal Blue:

Det kongeblå

Husk filmscenen under hennes beste venns bryllup da Deepika ville livne opp kvelden med sin vakre kongelige saree viklet rundt hennes høye statuesque da hun så på sin elegante selvsang og lystige skapning. Selv om det bare var en filmscene, er det ubestridelig hvordan Deepika i den kongeblå sareen stjal showet.

17. The Nude Gold:

Det nakne gullet

Nok en gang ser vi Deepika i gold saree denne gangen med mye mer glansfaktor. Sareen i matt gull her skildrer en dyp glans, og så er det den åpenbart sterkt ornamenterte zari ytre linjen. Halterneckblusen er spesielt designet for å utfylle de sanselige kurvene i midjen. Ser hun ikke fantastisk ut?

18. Satengrosa:

Satengrosa

Nok en gang sier Deepika ganske enkelt en uttalelse om seg selv i denne oransje og koralsilke satin sareen. Den beste delen om sareen er minimumskunstverket i seg selv, og likevel får ikke satintekstur det til å se tørt ut. Utsmykket og dekorert kantlinje gjør vridningen.

19. Nakenblomstene:

Nakenblomstene

I en naken beige farge bærer Deepika her vakker chiffong og nett tekstur saree. Mot slutten er sareen fylt med en litt lysere falmet og solid nyanse av blomsterknal som fortsetter gjennom sareen og sakte doserer tettheten. Den minimale, men likevel sanselige utseende sareen gir denne damen et engleblikk.

20. Melkehvit:

Melken hvit

Deepika syder i denne fantastisk vakre hvite og gull sareen. Hun ser rett ut av en 70 -tallsfilm, med sin delikate chiffongsaree, pyntet i gulltrådarbeid. Dette utseendet ble valgt for hennes røde teppe-øyeblikk i Cannes, hvor hun stjal en million hjerter med sitt oppsiktsvekkende smil. Sareen ble matchet med en gylden clutch og en skinnklokke.

Forvirret om hvilken du liker bedre- Sarees eller Deepika? Vel, for oss fremstår Deepika som en klar vinner i dette løpet! Uansett hvilken anledning det er og hva utseendet er, drepte denne dimple-cheeked skjønnheten hvert eneste utseende. Hun er hver designers drøm og hver fotografes muse. Fra røde tepper til flyplassutseende, Deepika har tatt den ikoniske indiske saren til et helt nytt nivå!