Fra fotturene til moteukene til å være “it” -jenta i B-byen, har stjernen og avkommet til den berømte Anil Kapoor nå etablert seg som dronningbien av glitter og glamour. På et bredt spekter vet Sonam, en av de vakreste og fleksibelste skuespillerne, hvordan hun skal arbeide med garderoben sin på riktig måte, og derfor kan vi, mens vi kan sikle over denne divas røde løperensembler, stole på at hun vil imponere oss med hennes elegante og trendy tradisjonelle utseende. Når vi sier tradisjonelt, er det første som dukker opp i tankene våre sareen, og derfor er her en liste over alle gangene Sonam fikk oss til å forelske seg i henne.

Vakre Sonam Kapoor Ahuja i Saree med bilder:

Hvis du er en fan av Sonam Kapoors stilfølelse, vil denne artikkelen ikke skuffe deg. Utforsk de siste sareebildene hennes for å finne ut Sonams uanstrengte motefølelse og ideene hun har lagt ut av esken!

1. Sonam Kapoor Blue Saree:

Sonam kapoor blå saree

Sonam Kapoor er enhver designer sin drømmemodell! Under en av hendelsene hennes i Cannes, forbløffet Sonam alle med denne blå og svarte smeltede wire saree -skapelsen. Det var et ganske dristig valg, med tanke på hvor utfordrende antrekket kan være. Men kan hun noen gang gå galt? Selvfølgelig ikke! Hun vant alles hjerte med sitt futuristiske sareevalg, noe som gjorde det til en av de beste Sonam Kapoor saree -designene så langt!

2. Sonam Kapoor Saree -kjole:

Sonam kapoor saree -kjole

Med trenden med sari-kjole i B-byen, sørget Sonam Kapoor for at hun ikke blir igjen! Imidlertid la hun sin signaturstil til denne limegrønne sareekjolen, ved å glamme opp hele utseendet. Den enkle blusen ble forvandlet til et surrealistisk antrekk med en blanding av blonder og elastan for å danne en veldig elegant bluse i korsettstil.

3. Sonam Kapoor Purple Saree:

Sonam kapoor lilla saree

Sonam overrasket alle med sin oppføring i en umoderne lilla sareekjole! Hun så ut som en falt nymfe i sin estetisk utformede kappe, som lignet vingene til en sommerfugl! Hennes stil var så uanstrengt og takknemlig at vi ikke kan slutte å skylle over denne skjønnheten! Bare gi henne vinger, så flyr hun; gi henne en kjole, så blir hun en trend!

4. Sonam Kapoor Green Saree:

Sonam kapoor grønn saree

Sonam ser ut som en drøm i denne blomstertrykte sareen. Denne oh-så-sommerlige chiffonsarenen i mintgrønn er et av våre favorittutseende på Sonam. Sareen er praktisk til daglig bruk, men samtidig trendy. Hun valgte å beholde blusen i en retroinspirert puffermer babyrosa bluse. Vi godkjenner helt dette utseendet og har ikke noe imot å stjele det fra antrekket hennes!

5. Sonam Kapoor Silk Saree:

Sonam kapoor silke saree

Selv den klassiske Kanjeevaram får Midas -preg av Sonam! Skjønnheten så himmelsk ut i denne gull- og sølvfargen i ren silke. Som alltid brøt hun reglene ved å drapere den i en annen stil, sammen med en jakke i bluse. Hennes tunge choker-sett og elegante frisyre er veldig på linje med hennes smak og selvfølgelig hennes aldri døende smil!

6. Sonam Kapoor Jacket Saree:

Sonam Kapoor Jacket Saree

Som vanlig i Cannes har Sonam snudd hvert hode i denne eteriske Jacket saree. Hun så rett ut av en gresk film i sitt vintage-inspirerte antrekk. Jakken er designet i gulltråd, mens sareen er i en kremhvit blonder. Hun valgte ikke noe tilbehør, bortsett fra Polki -overdimensjonerte nesering og eyeliner. Totalt tommel opp til dette utseendet!

7. Til å begynne med:

For nybegynnere

Denne mote -guruen med god kunnskap om hvordan hun skal kle seg til den primære og riktige tilstanden har imponert oss gjennom årene med sine fantastiske historier, og her begynner vi reisen til noen av de mest fantastiske utseende hun ga oss. For å starte reisen her er denne enkle kremglatte plommesarenen med detaljerte halvsirkulære zari-kunstmønstre i kroppen. Broderiet på sidefeltene langs sareen virker ekstremt fantastisk.

8. The Pure Body Art:

The Pure Body Art

Fra utseendet ser det ut til at hun har hatt det bra med å velge det perfekte antrekket som ligner enkle blonder i svart over huden, men faktisk er det et papirtynnt lag med chiffonstoff som dekker kroppen hennes. Sareen er enormt passende og trendy med et vintage -preg på den, kombinert med blomster- og vinarbeid. Den svarte blusen med ermer forbedrer utseendet.

9. Den hvite engelen:

Den hvite engelen

Den første omtale går til den vakre hvite blonderblusen, og så selvfølgelig kveldens stjerne den englehvite sareen med perfeksjon festet i seg selv. Sareen har et bestemt mønster av fantastiske perforerte kunstverk i firkantet form med det lille gylne gjengede detaljstykket. Det er også et vakkert blonderfylt verk.

10. Det unike definert:

Det unike definert

Du kan alltid stole på at Sonam krydrer hele utseendet og fremdeles klarer å bære det ut med en profesjonell finish. Sareen er virkelig et fantastisk stykke i seg selv med det beste fra fargen, den sultne røde danner grunnfargen på antrekket. Sareen er virkelig unik ikke på grunn av den røde og svarte dødelige kombinasjonen, men på grunn av de unike klokkemønstrene som er tegnet på den.

11. Retro Chic:

Retro elegant

For en perfekt cocktailaften kan du alltid ta en pekepinn fra Sonam, som også du tror at alt kan skje når vi blander de gamle dagspolkaene til nyere hendelser. Sareen er enkel i hvitt og sateng med store olpolkaer sprutet over sareen på en fantastisk måte. Sareen i seg selv er et fantastisk utvalg med en unik bluse.

12. Tusenårsfargene:

Tusenårsfargene

Som en regnbue så Sonam på nattehimmelen fantastisk ut, og inneholdt så mange levende farger i seg selv og samtidig opprettholdt en fantastisk balanse mellom dem alle. Mot slutten er sareen fylt med små polkaer, mens hovedsaken til sareen er fargefylt og ung.

13. The Soft Coral Pink:

Soft Coral Pink

Nok en gang imponerer Sonam oss alle med den fantastiske korallfargede rosa nettsarenen. Sareen er edru og søt og samtidig et utsagnstykke. Med et vakkert blomstermønster tegnet på det, er sareen virkelig fascinerende.

14. The Subtle Green:

Den subtile grønne

Hvis den mønstrede blusen ikke oversvømmer deg, ville den bestemte limegrønne kjedelige neon sareen ganske enkelt. Sareen er trendsettende og samtidig tom for unødvendig bling som gjør den til en avtale i verdensklasse.

15. The Happening Red:

Det skjer rødt

Sonam feide bokstavelig talt alle av føttene i dette vakre ensemblet. Hun så strålende ut i sitt dronninglige antrekk, som hun bar av seg med mye nåde og eleganse. Den rustorange sareen er prydet med tunge Polki- og Kundan-smykker. Vi elsker hennes vakre ansikt mer enn antrekket selv.

Sonam Kapoor Saree Styling Tips:

Du kan nå se rampeklar ut som Sonam, ved å følge disse eksperttipsene fra våre fashionistas:

  • Sonam tror på å eksperimentere. Så ikke grøss for å komme ut av komfortsonen din
  • Lek med farger. Det er ingen regelbok som matcher dine nyanser.
  • Velg mye lagdeling i antrekket ditt.
  • Jakker, kapper, belter er en het favoritt med denne skjønnheten
  • Behold sminken din i henhold til antrekket ditt. Det tunge antrekket går med minimal sminke og omvendt.
  • Design blusene dine i forskjellige stiler for å skape et helt nytt utseende med samme saree.

Dette er noen av våre favorittvalg av Sonam Kapoor i Saree. Denne damen fortsetter å bedøve verden med sine dristige valg. Sammen med sin pålitelige designsøster, Rhea Kapoor, gjør Sonam noen imponerende motetrinn uansett hvor hun går. Faktisk, mer enn hennes skuespillerkunnskap, er hun kjent for sin strålende motesans og sine spillendrende antrekk. Hvis du liker noe annet utseende av Aisha -jenta, gi oss beskjed i kommentarene!