Trisha, navnet er synonymt med en delikat, sørindisk skjønnhet! Den A-listede skuespilleren har markert seg i filmindustrien med sitt slående flotte utseende og selvfølgelig hennes skuespillerkunnskap! Trisha har også tjent popularitet utenfor skjermen for sin upåklagelige sans for mote. Du kommer garantert til å se Trisha Krishnan i saree -utseende, som er en ekte indisk diva! Enten det er en salgsfremmende begivenhet eller et privat bryllup, vet Trisha helt sikkert hvordan hun skal like sine sareestiler! I denne artikkelen presenterer vi noen av hennes beste bilder i saree, sammen med noen stylingtips!

Vakre bilder av Trisha i Saree:

Trisha elsker sarees og blir alltid sett med et nytt tillegg på forskjellige sosiale arrangementer. Nedenfor er noen få populære bilder av Trisha i forskjellige sareer som viser hvordan hun nøyaktig ser ut som en indisk dame.

1. VTV Trisha Saree:

trisha saree

Trisha har skapt en sensasjon med sin rolle som Jessie i VTV (Vinnaithaandi Varuvaaya). Denne brune og grønne Chanderi sareen er populært kjent som “Trisha Saree” for sin ekstreme popularitet. Trisha ser fantastisk ut i denne sareen og har gjort antrekket fullstendig rettferdig. Vi bare elsker henne “enkelhet”!

2. Trisha i Half Saree:

trisha hot saree

Hvordan kan vi glemme Trishas landsbyblikk i noen filmer? Trisha har en sprudlende side, som hun ofte avslører gjennom sine halvsare antrekk. Dette blå antrekket i lehenga -stil er laget for å bringe karakteren til live. Den er fri for ekstra pynt og holdes tro mot hennes minimalistiske motevalg.

3. Trisha i Pink Saree:

trisha krishnan saree

Trisha så strålende ut i en korallrosa saree, som hun parret med en vakker steinbluse. Hun gikk for et tungt Polki choker -sett og et matchende Maatha pathi. Hennes nydelige øyne og den blanke nesepinnen gjør henne til en perfekt brud!

4. Trisha In Cotton Saree:

trisha krishnan hot saree

ThisTrisha siste saree i VTV igjen er en av de mest festede designene! Den røde og svarte bomullssarenen har en usagt eleganse, som Trisha bar av med enda mer nåde. Hun forsterket glamkvoten med sine vakre lokker og sitt ettertenkelige humør. Den lille “Jessie” -kjeden og medaljongen er alt som trengs for å få tilgang til sareen.

5. Trisha Floral Saree:

trisha i hvit saree

Trisha så ut som en turhage i denne nydelige blomster sareen. Den tunge blusen kompletterte den edrue georgette sareen. Trisha holdt seg til sin minimalistiske stil med modellen med båthalsbluse og et par øredobber. Hun holdt sminken naturlig og smilet på millioner dollar var penere enn antrekket hennes!

6. Trisha In Green Saree:

trisha i grønn saree

Ser ikke Trisha ut som en falt nymfe på dette bildet? Skuespilleren så sensasjonell ut i dette brudeutseendet. Hun hadde en elegant Kanjeevaram med en Banaras -bluse. Hennes tilbehør stemte mot temaet og har masse diamanter og polkis. Hennes feilfrie draperingsstil og det blinkende smilet er alt vi trenger!

7. Ombre hele veien:

trisha sexy saree

Ombre er et nyere design av saree, men dette forhindrer ikke denne skuespilleren i å bruke designet til å stjele hjertene til fansen. Sarees er tradisjonelt indiske klær og nye farger betyr modernisering, og denne skuespilleren vil ikke miste dagens mote.

8. Naken gull Saree:

trisha med saree

Naken gull sarees er alltid flotte showstoppere, og denne sareen er en annen art. Sareen øker disse flotte skuespillernes utseende og får henne til å se helt blendende ut sammenlignet med noen andre, men sareen har også en veldig rolig følelse som gir folket en følelse av fred.

9. Black Floral Saree:

trisha black saree

Blomstershowet avgir femininitet, og dette er hva denne divaen har som mål å bruke en saree for å vise hvor upåklagelig vakker og rett og slett søt en kvinne kan være. Blomstershowet er en flott saree og er virkelig et kunstverk som matcher femininitet med eleganse og ren skjønnhet.

10. Golden Saree:

trisha i silke saree

Selv på settet tar denne flotte skuespilleren absolutt utseendet til en saree til et helt nytt nivå. De gyldne fargene på sareen er en absolutt spenning å se på å legge til miljøet rundt henne, en annen flott saree har båret av denne forbløffende skuespilleren.

11. Red Silk Saree:

trisha i rød saree

Det sensuelle utseendet er et av Trishas mer utseende på skjermen som viser at hun ikke bare er en veteranskuespiller, men også en diva. 7 år i bransjen vet denne fremragende skuespilleren hvordan hun skal se veldig bra ut.

12. Netted Floral Saree:

trisha i net saree

Nettmønsteret er en annen veldig sensuell saree som får frem den faktiske skjønnheten i denne flotte skuespilleren. Nettmønsteret saree er faktisk tilgjengelig i mange forskjellige mønstre og farger, slik at du kan velge etter din smak. Dette er en av Trishas favoritt sareer.

13. The Sweet Mauve:

trisha krishnan i saree

Dette er et av hennes siste tilskudd til garderoben hennes, den søte mauven er en veldig ekstravagant enkel saree som får frem de strålende egenskapene til denne upåklagelige skuespilleren og inspirerende damer over hele India for å føle seg tryggere på seg selv.

14. Ren svart Saree:

trisha saree svart

Gi denne sørindiske divaen en sjanse til å se flott ut for enhver sosial eller formell begivenhet, og hun vil absolutt rocke utseendet hennes. På dette bildet er en ren svart saree som alle er elsket det perfekte tilskuddet til det festlige miljøet og gir et fargetillegg til omgivelsene.

15. Blue Saree:

trisha blue saree sexy

Den kjøligere nyansen sarees er faktisk igjen tilgjengelig i mange forskjellige farger. Denne spesielle sareen som denne flotte skuespilleren har på seg, bringer virkelig frem den sanne betydningen av en tradisjonell indisk saree og viser at sareer ikke bare er ment for spesielle arrangementer, men også kan brukes på daglig basis uten å se sløv eller kjedelig ut på noen måte.

Stiltips fra Trisha Saree -utseende:

Følg disse stiltipsene for å hente litt inspirasjon fra denne divaen:

  • Trisha -stil handler om å holde den minimal og elegant. Så tommelfingerregelen er å unngå å gå over bord!
  • Hold blusen tung og saree enkel eller omvendt!
  • Velg vanlige sarees, ettersom de er mer allsidige å style med.
  • Hvis du vil prøve en nøktern stil, er det bare å droppe tilbehøret og prøve en frisyre i stedet. Det fungerer alltid!
  • La pallu være i et enkelt trinn for et uformelt utseende med sareen din.
  • Gå for pene, monterte bluser som ikke er for prangende!

Det er noen av de beste utseende av Trisha i en saree! Trisha har tjent enorm stjerne for sine naturlige skuespillerkunnskaper. Dessuten er hun også kjent for sin jente ved siden av, som er et sjeldent element i disse dager. Du vil ofte se henne iført enkle sareer og bluser. Hun har inspirert mange unge til å ta sareeruten, spesielt i VTV. Vi håper å se flere av filmene hennes i fremtiden og selvfølgelig de nydelige sareene hennes!