Hvem er de mest attraktive kvinnene i verden du noen gang har møtt? De fleste av oss tenker bare på kjendiser fra Hollywood som kommer fra Vesten. Men visste du at asiatiske kvinner også har samme skjønnhetskvoten som vestlige kvinner? Asiatiske jenter, spesielt indiske, sørkoreanske og iranske kvinner, er spektakulære skjønnheter, og de skiller seg ut med sin unike sans for mote. De er elegante og grasiøse med vakre øyne, blek og babyaktig myk hud og tykt svart rett eller bølget hår. De har strålende, ungdommelige trekk. De vakre asiatiske kvinnene satte forskjellige motetrender som representerer forskjellige kulturer. Vi vil nå bryte stereotypisk tro, og du vil bli overrasket når du ser gjennom denne listen på noen av de mest populære hete asiatiske jentene.

55 vakreste skuespillerinne i Asia-

– Fra India:

India er rikt på kultur og arv, og kvinner her er super-talentfulle i å pleie seg selv i takt med de siste motetrendene. Kvinner fra forskjellige indiske stater har en tydelig sans for styling. Med forskjellige funksjoner har de vunnet flere skjønnhetspriser og konkurranser over hele verden. Skjønnhetsstandardene i India er den ultimate fangsten. Skarpe funksjoner, dristig styling og en holdning fylt med nåde og verdighet definerer indiske kvinner. Indiske kvinner står øverst på listen over asiatiske skjønnheter. Ta en titt på noen av dem,

1. Aishwarya Rai (skuespillerinne og tidligere frøken verden):

asiatisk skjønnhetsdame Aishwarya rai

2. Priyanka Chopra (skuespillerinne, indisk og Hollywood):

hotteste asiatiske kvinner noensinne Priyanka Chopra

3. Sushmita Sen (tidligere frøken univers og skuespillerinne):

vakker asiatisk kvinne ansikt Sushmita sen

4. Deepika Padukone (skuespillerinne):

mest attraktive asiatiske jenter Deepika Padukone

5. Shreya Ghoshal (sanger):

Shreya ghoshal

– Fra Sør -Korea:

Sør -Korea er et underholdningsland, spesielt filmer. Koreansk film er mye verdsatt for sine romanser, periodestykker og actionfilmer som inspirerer ungdom over hele verden. Når underholdningsindustrien skinner sterkt, skal kvinner, som er en stor del av bransjen, også skinne! Sør -Korea er et hjem for vakre kvinner med en eksepsjonell skjønnhet. Hudpleie- og livsstilsregimene deres er virkelig fantastiske. Deres glødende hud og livsstilsvedlikehold setter skjønnhetsstandarder for kvinner over hele verden. Hemmeligheten er det vanlige inntaket av balansert ernæring og et sunt kosthold, og hudpleieprodukter med naturlige ingredienser. Vi vil! Her er en liste over vakre asiatiske jenter fra Sør -Korea – disse feilfrie skjønnhetene!

6. Han Ga In (skuespillerinne):

Asiatiske skjønnheter

7. Sang Hye-Kyo (skuespiller og modell):

Asiatisk skuespiller

8. Kim So-Eun (TV-skuespiller og modell):

Vakre asiater jenter

9. Moon Chae-won (skuespillerinne):

Asiatiske kjendiser

10. Yoon Eun Hye (sanger, skuespiller og modell):

vakre asiatiske damer Yoon EunHye

– Fra Vietnam:

Vietnam, et sted som er populært for sine historiske steder og eksotiske strender, huser også hete asiatiske jenter og attraktive kvinner med veldefinerte ansiktstrekk. Å ja! Vietnamesiske kvinner er også sensuelle i utseendet! Selv om øynene deres er relativt små, er deres hjerteformede ansikter bare super søte. Kvinner fra Vietnam er ganske skjønnhetsbevisste. De følger en enkel, men sunn livsstil, som er tydelig gjennom deres naturlige skjønnhet. Sjekk de fantastiske bildene av vakre kvinner fra Vietnam, og du kan sikkert ikke slutte å bli fascinert!

11. Kym Purling (Sanger):

Kym purling

12. Elizabeth Thuy Tien (modell):

Vakker asiatisk dame Elizabeth Thuy Tien

13. Diem My (modell og skuespiller):

Asiatiske kjendiser Kvinne

14. Maggie Q (skuespiller og modell):

asiatiske modeller

– Fra Japan:

Japanske kvinner er en legemliggjøring av nåde og naturlig skjønnhet. Asiatiske kvinner har en estetisk følelse av å kle seg som passer godt med personlig stil. Med dype øyne er de vakre og kan sikkert skille seg fra resten av verden. Selv om de kanskje ikke passer inn i kategorien ser hot ut, er disse jentene absolutt stilige på en bemerkelsesverdig måte!

15. Honda Tsubasa (skuespillerinne):

Ung asiatisk skuespillerinne

16.Nozomi Sasaki (modell):

Asiatisk het skuespillerinne

17. Mikie Hara (skuespillerinne):

vakker asiatisk dame Mikie Hara

18. Kyoko Fukada (skuespiller og sanger):

vakre unge asiatiske kvinner Kyoko Fukada

19. Ayumi Hamasaki (sanger):

Asiatiske heltinner

– Fra Malaysia:

Malaysiske kvinner har helt sikkert plukket ut et sted for seg selv i vår liste over hete asiatiske kvinner. Selv om de fleste av oss kjenner dette landet som et turistmål, kjenner vi kanskje ikke deres mangfoldige identitet med blandede etniske raser. Disse flat-face skjønnhetene søker stolthet i sine tradisjoner. Kvinner viser sin virkelige følelse av etnisk stil i påkledning. Med medfødt eleganse og riktig holdning ser malaysiske jenter virkelig livlige ut.

20. Juliana Evans (skuespillerinne):

Juliana Evans

21. Carmen Soo (modell):

Carmen så

22. Nur Fazura (TV -kjendis):

Asian Celebs Kvinne

23. Julie Woon (skuespillerinne):

Julie woon

24. Lisa Surihani (modell):

Asiatisk heltinne ser ut

– Fra Filippinene:

Landet med de vakreste asiatiske kvinnene har markert sitt territorium ved å plassere seg øverst blant flere vinnere av skjønnhetskonkurranser over hele verden. Filippinske kvinner har riktig sans for kropp og høyde, med skarpt utseende og praktfulle funksjoner. Deres skjønnhet, nåde og eleganse får dem til å skille seg fra andre. De populære kvinnene fra dette landet som har markert sin skjønnhet og sitt talent er,

25. Liza Soberano (modell):

Asiatiske filmstjerner

26. Marian Rivera (modell og skuespiller):

Vakreste asiater

27. Anne Curtis (skuespillerinne):

Anne curtis

28. Maja Salvador (danser):

Maja salvador

29. Kathryn Bernardo (modell og skuespiller):

Sør -asiatisk skuespillerinne

– Fra Iran:

Dikt har ofte beskrevet iranske og persiske kvinner som symbolet på nåde og skjønnhet. I motsetning til andre asiatiske land, er disse asiatiske damene fra Iran ikke varme eller stilige, men de er sjarmerende i sin forstand og er fylt av nåde. Det intense utseendet deres sier tusen ord! De mest kjente persiske og iranske jentene inkluderer,

30. Mahtab Keramati (skuespiller og nå ambassadør i Iran):

31. Elahe Hesari (skuespillerinne):

ElaheHesari

32. Elnaz Habibi (skuespillerinne):

Asiatisk vakker skuespillerinne

33. Nasanin Nuri (Miss Earths beste deltaker og modell):

Het asiatisk kjendis

34. Bahareh Kian Afshar (skuespillerinne):

Asiatisk sexy skuespillerinne

– Fra Kina:

Med sitt distinkte utseende er kinesiske kvinner mindre kjente i skjønnhetsindustrien. Kvinner fra Kina har nylig kommet inn i rampelyset og etablerer seg som de vakreste. Deres feilfrie hud, ungdommelige ansikt og varige skjønnhet skiller dem fra resten av det asiatiske jentebildet.

35. Zhang Ziyi (skuespillerinne):

Zhang Ziyi

36. Xu Jinglei (skuespiller og forfatter):

Den rikeste skuespilleren i Asia

37. Zhao Wei (skuespillerinne):

Asiatisk toppskuespiller

38. Zhang Jingchu (skuespillerinne):

Asiatisk filmskuespiller

39. Chi Ling Lin (modell):

asiatiske skjønnhet kvinner Chi Ling Lin

– Fra Singapore:

Med sitt dristige, selvsikre og selvsikre utseende har kvinner fra Singapore bevist at skjønnhet er mye mer enn å se rettferdig ut. Med sin unike sans for styling ser de ungdommelig strålende ut til tross for alderen. Selv om de ikke kan være på høyde med de hotteste asiatiske kvinnene fra andre regioner, lærer de oss å være stilige uten fasade. Holdningen deres er det som gjør en stor forskjell! Våre favorittkvinner fra Singapore inkluderer,

40. Kym Ng (skuespillerinne):

hotteste asiatiske kvinner Kym Ng

41. Fann Wong (modell og skuespillerinne):

Asiatiske kvinnelige filmstjerner

42. Stefanie Sun (sanger):

De vakreste jentene i Asia

43. Joanna Dong (skuespillerinne):

Joanna dong

44. Tanya Chua (skuespiller og sanger):

Asiatisk heltinne -romantikk

– Fra Bhutan:

Bhutan har overgått andre og er plassert på toppen av den globale lykkeindeksen. Analogien kan trekkes ganske godt; Bhutanske kvinner er vakre med et bredt smil og et glødende ansikt. Skjønnhet for dem teller med lykke! De vakre asiatiske ansiktene uten eller minimal sminke, nydelig utseende og hemmeligheten bak skjønnheten er deres lykkelige liv! Disse fantastiske naturlige skjønnhetene kan ganske konkurrere med kvinner fra andre land!

45. Tandin Bidha (skuespillerinne):

Asiatiske tv -skuespillere

46. ​​Tsheeing Zam (skuespillerinne):

Høyest betalte skuespillerinne i Asia

47. Lhaki Dolma (modell og skuespillerinne):

Lhaki dolma

48. Sherab Lhamo (skuespillerinne):

Topp 10 vakre skuespillerinne i Asia

49. Kezang D Wangmo (skuespillerinne):

Kezang D Wangmo

– Fra Taiwan:

Sist, men ikke minst, på listen over land med de vakreste kvinnene i Asia er Taiwan. Disse tidløse skjønnhetene ser ganske ungdommelige ut og er populære for sine strålende ansikter med en evig glans. Friske og intense øyne, definerende ansiktsegenskaper og glatt, silkeaktig hår er det som gjør dem imponerende skjønnheter.

50. Lun Mei Kwei (skuespillerinne):

Asias vakreste skuespillerinne

51. Brigitte Lin (skuespillerinne):

Brigitte Lin

52. Annie Chen (skuespillerinne):

Annie chen

53. Hannah Quinlivan (modell og skuespillerinne):

Liste over asiatiske skuespillere

54. Camille Chen (skuespillerinne):

asiatiske skjønnhetskvinner Camille Chen

Vi håper denne listen over vakre asiatiske damer har overbevist deg om å tro at alle hete kvinner ikke er fra Vesten! Kvinnene fra Asia er ikke bare vakre; de er søte, elegante og intense. Blandingen av varierte kulturer kan illustreres med sine særegne trekk og mangfoldige hudtoner.