De rikeste mennene! Kan du opplyse hvem som er på listen over de rikeste mennene i verden? Ikke bekymre deg! Det er mange menn i verden som bygger enorm mengde, og som er i stand til å slutte seg til navnene deres i katalogen over de rikeste mennene i verden. Listen over de rikeste mennesker er derfor så lang; i denne artikkelen utforsker vi de 25 rikeste mennene i verden.

Salig for verden har flere på den gitte listen signert et løfte om å virkelig bidra med størstedelen av deres velstand til menneskeheten. Katalogen over milliardærer har aldri vært så lang, pluss at akkurat nå er det 1210 av dem spredt i kloden.

Verdens rikeste mann:

1) Bill gates:

verdens rikeste mann

Å ha en nettoverdi på 77,1 milliarder dollar Bill Gates ødelagt, får sin posisjon i 2014 som verdens rikeste person. Gates er identifisert som en fremtredende amerikansk aksjonær, oppfinner, programmerer og filantrop. Han var med på å grunnlegge Microsoft, pluss at han også pågrep stillingen som administrerende direktør, styreleder og sjefprogramvaredesigner i selskapet før han trakk seg. Han er det mest kjente ikonet for velstand pluss filantropi i verden. Av sin veldedige organisasjon donerer han mer enn 26 milliarder dollar til helseformål.

2. Sheldon Adelson:

Verdens rikeste mann 2

Med en nettoverdi på 70,9 milliarder dollar er han også en av de rikeste menneskene i verden. Sheldon Adelson er en ambassadør, faktisk leder for Las Vegas Sands Corporation. Hans ganske nøyaktige nettoverdi er 70 milliarder dollar. Han er eieren av den israelske avisen, kalt Israel HaYom samt forskjellige veldedige organisasjoner pluss kjærligheten til å bruke sin enorme mengde til velvære i tillegg til velstand for mennesker. Adelson Foundation har forberedt over 140 millioner dollar i donasjoner til Birthright Israel.

3. Warren Buffett:

Verdens rikeste mann 3

Warren Buffett formue er $ 63,3 milliarder og kommer derfor på listen over de rikeste menneskene i verden. Warren Buffett er tvilsomt den mest kjente av verdens rikeste person pluss tidligere beundrer for hans sunne økonomiske investeringer og forslag. Warren Buffett er styreleder, administrerende direktør og ledende aksjonær i Berkshire Hathaway, et amerikansk multinasjonalt aksjeselskap utenfor Omaha, Nebraska, og har i tillegg lovet å donere 99% av formuen hans.

4. Jim Walton:

Verdens rikeste mann 4

Han er også oppført på listen over de rikeste mennene i verden med en formue på 65,2 milliarder dollar. Jim Walton er skaperen av Wal-Mart, en fremste selger i verden. Som administrerende direktør og formenn i Arvest Bank tilbyr han sine tjenester i Strategisk planlegging pluss finanskomiteer. Han har nesten omtrent 12,6% andel av Wal-Mart i sitt eierskap. Han er også innehaver av Benton Country Daily Record, som er en lokalavis i Bentonville.

5. Carlos Slim Helu:

Verdens rikeste mann 5

Som telekom -tycoon besitter han 53,5 milliarder dollar som bidrar til å eksistere i katalogen over verdens rikeste personer. Han er en som bakholds privatisering av Mexicos nasjonale telefonselskap i 1990. Han mottok den siste tiden autoritær støtte for å kombinere eiendelene til fastnett til amerikanske Movil, Latin-Amerikas ledende mobiltelefonselskap..

6. David Koch:

Verdens rikeste mann 6

Han har eiendommer på 40,1 milliarder dollar, og hans formue er fra Koch Industries fordi han er singel av de to amerikanske forretningsmennene som har besittelse av Koch Industries, det andre private private selskapet i USA. Han er en energisk mann som, sammen med å være administrativ visepresident i Koch Industries, er involvert i en rekke virksomheter, politiske hendelser og filantropiske sysler med dessuten å være en kjemisk ingeniør. Han regnes også som den rikeste personen i New York, da han føler hengivenhet for kunst og ofte donerer til Lincoln Center så vel som American Museum of Natural History.

7. Amancio Ortega:

Verdens rikeste mann 7

Han er en annen rikeste person i verden med en nettoverdi på 63,8 milliarder dollar på grunn av den spanske forretningsmannen og hans prestasjon i detaljhandelen. Han kommer fra et rikest familiemiljø, og derfor er han den rikeste mannen i Spania, med sin ekskone, den rikeste damen i staten som venter på at hun dør. Han er skaperen av det fremtredende spanske klesfirmaet, Inditex motekonsern som har hovedkontor i Arteixo, Spania. Muligens er hans mest populære serie Zara klær pluss tilbehør.

8. Charles Koch:

Verdens rikeste mann 8

Den andre mannen i hodet på Koch Industries, Charles Koch knytter bånd med sin bror beregnet på den rikeste personen i verden, til en verdi av totalt 40 milliarder dollar. Charles er også autorisert administrerende direktør i Koch Industries pluss glad i velvillige organisasjoner, for eksempel Institute for Humane Studies, Mercatus Center ved George Mason University, så vel som Cato Institute.

9. Larry Ellison:

Verdens rikeste mann 9

Han er også en på listen over de rikeste mennene i verden, siden han har en nettoverdi på 80,3 milliarder dollar. Larry Ellison er gleden av teknisk virksomhet i Amerika. Han er administrerende direktør i Oracle, et velkjent amerikansk selskap. Dette selskapet skiller seg ut fra California som fokuserer på maskinvaresystemer. Ellison har også store aksjer i selskapene som Salesforce, Quark Biotechnology, Astex Pharmaceuticals og NetSuite etc.

10. Stefan Persson:

Verdens rikeste mann 10

Stefen Persson kommer på listen over de rikeste mennene i verden som har en nettoverdi på 90 milliarder dollar. Persson er en kjent svensk gründer så vel som ble født i 1947. Stefan er en seirende pluss sofistikert investor i H&M, et viktigste moteselskap. Stefen har besittelse av rundt 90 milliarder dollar.

11. Mukesh Ambani:

Verdens rikeste mann 11

Mukesh Ambani er fra India med en verdi på 29 milliarder dollar også på listen over de rikeste mennene i verden. Hans rikdomskilde er petrokjemi, gass og olje. Globalt mål: His Reliance -industrien, tidligere Indias mest dyrebare selskap, tilbyr bare 2 milliarder dollar for 65% satsing på bekymret kanadisk oljesandutstyr Value Creations. Sent Dhirubhai Ambani, hans far etablerte Reliance, så vel som han samlet det til et enormt selskap.

12. Eike Batista:

Verdens rikeste mann 12

Han er fra Brasil, og av Mining, olje som rikdomskilde, tjener han 27 milliarder dollar og viser seg å være verdens rikeste mann i tillegg til at han kanskje er på vei. Årets store gevinst inkluderte 19,5 milliarder dollar i sin private balanse. Barnet til Brasils respekterte tidligere gruveminister som tar stolen over gruvegiganten Companhia Vale do Rio Doce begynner i gullavtale i tillegg til gruvedrift.

13. Ingvar Kamprad:

Verdens rikeste mann 13

Ingvar er arrangør av IKEA. Med en verdi på 49,1 milliarder dollar, er han også til stede på listen over de rikeste menneskene i verden. Nå er hans alder 87 år gammel med statsborger i Sverige og også den eneste rikeste mannen i Sverige. Ingvar er fasett for første gang på listen over topp 25 rikeste menn i verden. Han sluttet som leder for verdens ledende møbelselger, IKEA, i løpet av forrige måned umiddelbart for å gi fra seg sin plass til sitt yngste barn. Han anslås å være den beste vinneren ettersom foreningen tjente mer og også andre i netto fortjeneste fra side til side den varierte tilliten pluss stiftelser.

14. Lakshmi Mittal:

Verdens rikeste mann 14

Han er Londons rikeste okkupant som fører tilsyn med Arcelor Mittal, verdens ledende stålprodusent har en nettoverdi på 28,7 milliarder dollar, og han er i utgangspunktet fra India. Nettoinntekten reduserte 75% i 2009. Han tok 12% lønnskutt, men forbedret synspunkt presset økningen 1/3 i fjor. Han ønsker å utvikle seg i hjemlandet India, så vel som ønsker om å sette sammen stålfabrikker i Jharkhand sammen med Orissa, men har ikke erkjent myndighetstillatelse.

15. Bennett S. LeBow:

Verdens rikeste mann 15

I 2010 donerte han 49 millioner dollar til Drexel University, og det kommer ham på listen over de rikeste mennene i verden, selv om formuen hans ikke er kjent. Bennett S. LeBow er administrerende direktør og styreleder i Borders og i Vector Group, et aktivakonsern for sigarettprodusenter. Han fullfører eksamen fra Drexel og universitetets handelshøyskole stilte med fornavnet.

16. Lawrence Ellison:

Verdens rikeste mann 16

Med en formue på 28 milliarder dollar er han også i katalogen over de rikeste mennene i verden. Oracle, USA Oracle -grunnleggerens flaks fortsetter å fly; Aksjer steg med 70% de siste 12 månedene. Databasemonster har kjøpt 57 selskaper de siste fem årene. Fullført overtakelse av 7,4 milliarder dollar på Sun Microsystems, få tak i BEA Systems for 8,5 milliarder dollar. Han studerer fra University of Chicago i men ikke fullført eksamen. Han initierte Oracle i 1977 og offentliggjorde en dato tidligere for Microsoft i 1986.

17. Bernard Arnault:

Verdens rikeste mann17

Han tilhører Frankrike med en nettoverdi på 27,5 milliarder dollar og andre rikeste menn i verden. Hans inntektskilde er luksusvarer, Frankrike. Bling er omvendt, og betjener motesymbolet til å ta overskriften til den rikeste europeiske som andel av hans luksusvarer antrekk LVMH betyr skaperen av Louis Vuitton, Moet & Chandon som flyter 57%. LVMH øker med at dyre Shanghai lønnsomme eiendom, L’Avenue Shanghai, ved hjelp av Macau -milliardær Stanley Ho.

18. T. Denny Sanford:

Verdens rikeste mann18

T. Denny Sanford er vervet blant de 25 rikeste mennene i verden fordi han donerer 162,5 millioner dollar til, Sanford-Burnham Medical Research Institute, Sanford Health Foundation sammen med Florida Hospital for Children. Ifølge kilder er hans nettoverdi omtrent $ 600 millioner dollar (gjennom The Daily). Han er den anerkjente humanitære og styreleder i United National Corporation, som ikke er annet enn bankhandel i South Dakota. Sanfords nåværende gave til sin veldedige organisasjon er å opprette et nasjonalt institutt for undersøkelse i tillegg til helbredelse av brystkreft.

19. Lee og Jane Seidman:

Lee og jane seidman

Hans formue er ikke kjent, men han bidrar med 42 millioner dollar til universitetssykehus i Cleveland. Lee og Jane Seidman er pensjonist og også president i Motorcars Group, som er basert i bilforhandler i Cleveland. Han lover å donere 90% av sin velstand før årets slutt.

20. Mark Zuckerberg:

Verdens rikeste mann20

Mark Zuckerberg doneres 100 millioner dollar til Startup. Han er en amerikansk teknologiindustriellist som har en nettoverdi på 33,3 milliarder dollar. Lønnen til Mark Zuckerberg er $ 1 per år. Som du vet, er Zuckerberg opphavsmannen til Facebook som utarbeidet et enormt bidrag til sin personlige organisasjon som støtter læreplaner som er fordelaktige for skoleordningen i Newark, N.J. Og totalen vil bli belønnet ut mer enn 5 år.

21. Thomas & Raymond kwok & familie:

Verdens rikeste mann21

Nettoverdien deres er 20 milliarder dollar, og det får dem til å komme på listen over de 25 rikeste mennene i verden. Borte fra all den familiære baksnakking er Kwok -brødrene de tredje rikeste innbyggerne i delen Stor -Kina. Senere enn den eldste broren ble kidnappet i 1997, og følgelig fri, ødela han et trinn etter at eiendomsvirksomheten sendte Thomas og Raymond til ansvar for.

22. Vladimir Lisin:

Verdens rikeste mann 22

Han er anoter menn som er på listen over topp 25 rikeste menn i verden. Han har en nettoverdi på 24 milliarder dollar. Han fortsatte sitt liv med å fungere i kullgruvene, for øyeblikket er han den rikeste personen i Russland som leder Novolipetsk Steel, et enormt industrikonglomerat.

23. Karl Albrecht:

Verdens rikeste mann23

Han er fra Tyskland med en formue på 23,5 milliarder dollar. Han er utleier eller eier av den store supermarkedgiganten Aldi Sud, singel av så vel Tysklands som Europas ledende kjøpmenn. Ha 1000 rekvisita i USA på tvers 29 stater. Forventet salg er rundt 37 milliarder dollar. Han har en strategi for å starte butikken i New York i år.

24. Prins Alwaleed Bin Talal Alsaud:

Verdens rikeste mann 24

Han har en formue på 19,6 milliarder dollar, og derfor er han på denne listen. På grunn av den største personspareren i Citigroup har Alwaleed aldri vært singel å ta tilbake. Likevel, nå som de politiske opprørene på tvers av den arabiske verden har fått mange ledere pluss offentlige personer til å trekke seg fra å begynne oppmerksomheten, driver Alwaleed sine reserver og teller at verden raskt er den høyeste konstruksjonen.

25. Li Ka-shing:

Verdens rikeste mann25

Han dekker nettoverdien til rundt 26 milliarder dollar. Han er mislykket på videregående fra Hong Kong og er i dag den ledende helsen i tillegg til skjønnhetshandleren i verden. På samme måte har mange andre i denne katalogen lovet å overlate en bemerkelsesverdig andel av eiendelene til veldedighet.