Et spisebord tjener mange flere formål enn å bare være et sted å stille sulten! Det er et favorittområde for hele familien å samles og komme på noen interessante samtaler, bortsett fra å unne hverandre god mat. Når det har så stor betydning i våre liv, er det naturlig at vi bruker litt tid og krefter på å velge et flott design som skårer høyt i utseende og funksjonalitet..

Så ikke sett deg til ro med et hvilket som helst annet bord og et sett med stoler! Utforsk disse 20 siste spiseborddesignene med bilder for å bli inspirert og imponere gjestene dine.

15 siste spiseborddesigner med bilder, 2021:

Sjekk ut disse Topp 15 populære spisebordssettene med beskrivelser:

1. Design av lite spisebord:

Design av lite spisebord

Dette lille spisebordet har plass til 4 personer uten å ta for mye plass i huset. Den minimale, estetiske designen som består av tre og stoff gir spisestuen et elegant preg. Det rektangulære bordbrettet gir nok plass til å plassere servise og noen utstillingsstykker også. Du kan også skyve til et hjørne når den ikke er i bruk, da stolene lett kan gli under bordet, slik at du kan utnytte plassen.

2. Royal spiseborddesign:

Design av Royal Dining Table

Her er et 6-seters spisebordssett som utstråler kongelige vibber i alle detaljer. Det runde spisebordet er laget med en marmorflatt og treben for å få en sjarmerende finish. Den kommer til og med med en roterende topp for bedre bekvemmelighet. De estetisk utformede stolene er dekket av et skinnende skinnmateriale for å bringe inn den gamle verdslige sjarmen. Detaljer som quiltede mønstre og intrikate utskjæringer gjør dette spisebordet til et flott tillegg til hjemmet ditt.

3. Design av spisebord i tre:

Design av spisebord i tre

Sjekk ut dette 8-seters rektangulære, spiseborddesignet i tre for store familier. Den slanke og kompakte konstruksjonen av settet lar det sitte tett i et hjørne av rommet, uten å spise bort mye plass. Noen av hovedfunksjonene inkluderer en unik tverrbent design for optimal plassutnyttelse og et enkelt panel med ryggstøtte som gir en moderne følelse. Overflatebelegget kan tilpasses i forskjellige trefarger for å passe interiøret i rommet.

4. Design av italiensk spisebord:

Design av italiensk spisebord

Ta en titt på dette italienske spisebordssettet som ser ut som ingenting du har sett før! Den luksuriøse konstruksjonen av dette bordet gjør det til et fint tillegg til ditt nydelige hjem. Bordet har et fantastisk design med en benkeplate i marmor og sammenhengende metallbase som løfter utseendet til et helt nytt nivå. Deklarasjonsstolene er laget av førsteklasses stoff og vattert skinn for å forbedre stilfaktoren. Dette fantastiske møbelet kombinerer umiskjennelig sjarm og overlegen funksjonalitet, noe som gjør det verdt en investering!

5. Design av spisebord i glass:

Design av spisebord i glass

Hvis minimalisme er din stil, så er dette fantastiske glassbordet det rette for deg! Den kantete designen har et unikt arrangement av ben som øker bordets styrke og utseende. Den krystallklare glassbenken er godt festet til bena og avsluttet med avrundede hjørner. Denne estetiske designen gir rommet ditt en moderne karakter og passer godt til nesten ethvert interiørtema. Stolene er laget i en enkel design med skinnputer.

6. Sammenleggbart spiseborddesign:

Sammenleggbart spiseborddesign

Sammenleggbare spisebordssett er en velsignelse for leilighetsboere og små huseiere. Disse allsidige og allsidige bordene er laget av kryssfiner og kan brettes pent eller utvides avhengig av behovet. Du kan raskt konvertere dette sammenleggbare spisebordet fra en enkeltperson til å holde en familiemiddag med minimal drift. Den kommer til og med med et sett med 2 til 4 matchende sammenleggbare stoler som kan tas med selv i bilen.

7. Design av spisebord i stål:

Design av spisebord i stål

Hvis du er ute etter et spisebord med lite vedlikehold, er stål et veldig godt alternativ sammenlignet med tre eller glass. Det blanke metallhuset er ganske enkelt å rengjøre og solid også. Et pulverlakk på overflaten sikrer at det ikke er rust eller korrosjon på grunn av værforandringer. Tresetene kan byttes ut med skinn og skum for ekstra komfort. Dette lette spisebordet og stolsettet med 4 seter er ideelt for små hjem med kompakte rom.

8. Designer spisebordssett:

Designer spisebordssett

Dette designer spisebordet gir hjemmet ditt eksklusivitet og unikhet. Det solide spisebordet er laget av teak og polert overflatepolering som har lysreflekterende egenskaper. 8-seters spisebord med stoler er ideelt for store hjem eller åpne kjøkken med stor plass til å plassere dette mesterverket. For å matche glitter og glamour på bordet, er stolene laget til perfeksjon ved hjelp av en elegant og kunstnerisk design.

9. Design av harpiks spisebord:

Design av harpiks spisebord

Dette vakre spisebordet i harpiks er virkelig enestående! Bordplaten har en strålende epoxy -elv laget av spesielle materialer. Kombinasjonen av tre og en kul blå “frossen elv” gir et naturlig utseende til rommet og transporterer oss til det rolige miljøet på landet. Farger og form på elven kan tilpasses etter kundens behov. Du kan også velge en fullharpiksplate som ser ganske fargerik ut, men dessverre ikke er ripesikker!

10. Veggmontert sammenleggbart spisebord:

Veggmontert, sammenleggbart spisebord

Ta en titt på dette innovative sammenleggbare spisebordet som er designet for å være en god plassbesparende for hjemmet ditt! Det veggmonterte bordet skaper en ekstra spiseplass for to personer uten å blokkere gangområdet. Disse bordene er designet med en brukervennlig mekanisme som krever lite øvelse for å brette og utvide. Når det ikke er i bruk, kan bordet pakkes pent inn i veggmonteringssporet for å få det til å ligne en faux trevegg.

11. Design av spisebord i MDF:

Design av spisebord i MDF

MDF eller Medium Density Fiberwood gir en prisfordel sammenlignet med tradisjonelt tre. Mange kunder foretrekker MDF -spisebord for sine slanke design, samt rimelige prisklasser. Den glatte overflaten av dette materialet gir et pent lerret for å male farger eller mønstre. Det er ikke alt! MDF-tre er motstandsdyktig mot mange vanlige treetende insekter. Her er et så enkelt spisebord designet i MDF -tre!

12. Rustikk spiseborddesign med sidebenk:

Rustikk spiseborddesign med sidebenk

Gi spisestuen et rustikt preg med dette spisebordet i våningshusstil. Settet inneholder et mellomstort bord med 2 stoler og en sidebenk. Selv om dette er grunnmodellen, bruker andre avanserte varianter plysjputer, benkeplater i marmor og luksuriøst trekk som gir et elegant utseende. Den multifunksjonelle benken kan brukes som et uformelt sittegruppe for å få med seg noen samtaler.

13. Moderne spiseborddesign:

Moderne spiseborddesign

Dette enkle og utsøkte spisebordet har et moderne uttrykk i valg av materialer og design som brukes. Den modernistiske epoken inspirerer benkeplaten i marmor på et metallisk senterstativ. Stolene er designet for å matche temaet ved hjelp av metall og plysj stoff, som ser stilig ut og tilbyr komfortable sitteplasser! Kombinasjonen av hvitt, gull og svart gjør dette til et uimotståelig tillegg til hjemmet ditt!

14. Plast spisebord sett:

Spisebordssett i plast

Dette beskjedne spisebordssettet i plast fungerer godt som utemøbler. Plast er ikke bare et slitesterkt materiale, men også lett og værbestandig. For å sikre at møblene dine kommer langt, velger du støpt plast som er designet for å håndtere store vekter. Den relativt lave kostnaden for dette materialet gjør det også til et populært alternativ til tradisjonelt tre eller metall. Det er mange iøynefallende modeller som dette svarte skjønnhetsshowet på bildet!

15. Luksus spiseborddesign:

Luksus spiseborddesign

Dette nydelige spisebordet forvandler øyeblikkelig din spisesal til et ultra-elegant rom. Spisebordet med fire seter har en luksuriøs benkeplate i marmor med et metallisk stativ. Stolene er laget med plysjputer og fløyelsbelegg for å legge til kongelige vibber. Avhengig av rommets arkitektur, kan denne modellen tilpasses som et ovalt eller firkantet spiseborddesign med forskjellige nyanser av marmor eller granitt!

Dette er noen av de beste spiseborddesignene på markedet å se etter! Du kan bruke disse modellene som referanse og få dem skreddersydd i henhold til dine individuelle behov og smak. Så hvilken liker du best og hvorfor?