Et åpent kjøkken har blitt den siste trenden i dag, ettersom det tilbyr utmerket allsidighet for den begrensede plassen og vår måte å leve på. Å designe disse områdene på en skikkelig måte slik at de er sammenhengende med resten av huset er avgjørende for å øke funksjonaliteten. Smarte designideer som hjelper til med å utnytte det beste av plassen i sin funksjon, samtidig som de holder hvert område sømløst og organisert, er nødvendige mens du styler et åpent kjøkken. Høres komplisert ut? Ikke frykt, for vi har forenklet alt for deg angående åpne kjøkkenideer i artikkelen nedenfor, les videre for å finne ut mer.

Siste design for åpent kjøkken i 2020

Ideer for åpent kjøkkenoppsett:

 • Planlegg oppsettet først, slik at du kan angi områder med forberedelse, matlaging og spise for å unngå forvirring i de senere stadiene.
 • Prøv å holde det så enkelt og greit som mulig, og ikke kompliser innredningen for mye. Ellers kan kjøkkenet virke synkronisert med resten av huset.
 • Du kan definere og avgrense det åpne kjøkkenrommet med forskjellige gulv, men sørg for at det ikke kolliderer for mye med det eksisterende, og begge komplimenterer hverandre.
 • Oppsettet på kjøkkenet skal være funksjonelt og familievennlig.
 • Velg fargepaletten og møblene for kjøkkenet, med tanke på fargene i resten av huset. Du vil ikke at kjøkkenet skal se fremmedgjort ut fra resten av huset.
 • Design arbeidselementene på kjøkkenet godt etter den nyeste tilgjengelige teknologien.
 • Viktigst av alt, hold deg til budsjettet, da det er veldig lett å la seg rive med, spesielt når internett har gjort shopping så mye enklere.
 • Gjør kjøkkenplassen barnevennlig, ved å lage kurver og ombygge fareområder på kjøkkenet for å barnesikre dem.

Beste åpne kjøkkendesigner i India:

Her er våre 15 enkle og moderne, åpne kjøkkendesigner for huset ditt som vil gi deg sårt tiltrengte ideer mens du designer hjemmet ditt.

1. Design for åpent kjøkken for indiske hjem:

Design for åpent kjøkken for indiske hjem

Dette moderne kjøkkenet har en sentral øy med vask og oppbevaringsskap, også ment å være spisestue. Kjøleskapet og lagringsenhetene er montert på veggen, noe som sparer plass, med tilstøtende matlagings- og tilberedningsområde. Denne planen har en frisk, åpen følelse uten å føle seg trang ettersom det ikke er vegger mellom spiseområdet og kjøkkenoppsettet. Øya tjener formålet med å avgrense stuen fra spisestuen og gir også funksjon. De slanke gråfargene og matchende overlys gir hele området et utmerket utseende.

2. Åpent kjøkkeninnredning:

Interiørdesign med åpent kjøkken

Dette moderne kjøkkenet inneholdt treverk i kjøkkenelementene med luftavsug og monterte skap som sparer plass. Sitteområdet matcher trefinishen. De dekorative pendellampene gir kjøkkenet dramatisk teft og gir utmerket belysning. De elegante møblene, de overdådige teppene og glassdørene som åpner ut mot hagen, fullfører det koselige kjøkkenutseendet.

3. Design for åpent kjøkken for lite hus:

Design for åpent kjøkken for lite hus

Et av hovedmålene med denne oppsettet var å utnytte den begrensede tilgjengelige plassen i størst mulig grad. De veggmonterte oppbevaringsskapene tjener dette formålet effektivt. Skilleområdet mellom kjøkkenet og resten av huset fungerer også som en spisebar. De elegante barkrakkene matcher kjøkkenbenken mens innredningen matcher fargen på stuen og skaper en sammenhengende følelse. De store stilige vinduene som slipper inn naturlig lys er en ide verdt å stjele fra denne åpne kjøkkenideen.

4. L Shape Open Kitchen Design:

L -formet åpent kjøkken

Vi elsker konsepter med åpent kjøkken som sømløst smelter inn i resten av huset som dette. Den L -formede designen med det integrerte oppbevarings- og apparatkonseptet gjør at den ser både funksjonell og praktisk ut. Det beste av alt er at alle viktige kjøkkenapparater er skjult i innredningen uten problemer, og det er det som får denne ideen til å skille seg fra hverandre. Den mørke aksenten i innredningen og lysene over projektoren gir kjøkkenet et elegant, moderne og elegant utseende.

5. U Shape Open Kitchen Design:

U -formet åpent kjøkken

Dette spesielle U -formede lille kjøkkenet er ganske lyst og innbydende og smelter sømløst inn i den sentrale stuen. Den inneholder alle de funksjonelle elementene som finnes i store kjøkken som luftavtrekk, lagringsområde, to vasker, etc. Vi elsker hvordan ovnen er skjult vakkert i veggen med lett tilgang til den, men sparer mye plass. Fargepaletten matcher den i resten av huset og gir oppsettet et edgy utseende.

6. Design for åpent kjøkken:

Design for åpent kjøkken

Vi elsker absolutt dette kjøkkenet med åpen inngang, som er drevet av design og fargepalett. Treverkets finish har en lysere fargetone på kjøkkenet og er avgrenset fra resten av stuen ved inngangen med en mørkere trefinish. Inngangen gir litt kontrast til spisestuen og er funksjonell også med innebygde oppbevaringsskap. Kunstverkpanelene på toppen av inngangen er iøynefallende og ser edgy og kule ut.

7. Kommersielt åpent kjøkken Design:

Kommersiell åpen kjøkkenløsning

Her har designeren brukt en monokromatisk palett for å knytte kjøkkenet til resten av huset uten problemer. Den mørke trefinishen ser elegant og innbydende ut, og kjøkkenutstyret smelter inn i treverket. Taklampene og de lysere gulvene gir litt kontrast til konseptet og forbedrer stedets generelle estetikk. Den stilige spisebaren gir et veldig moderne utseende til kjøkkenet.

8. Moderne åpent kjøkken:

Moderne åpent kjøkken

Den utsmykkede detaljene på dette kjøkkenet er flytende overalt og noe å se etter. Mosaikkgranittdesignet strekker seg fra matlagingsområdet til den sentrale øya og spisestuen og får rommet til å se mer forsterket ut enn det det faktisk er. De matchende stolene og taklampene utfyller utsiktene til dette moderne urbane rommet. Den beste delen er det ekstra lagringsområdet og den forbedrede funksjonaliteten til dette kjøkkenkonseptet.

9. Siste design for åpent kjøkken:

Siste design for åpent kjøkken

Dette kjøkkenet viser at du ikke trenger å bruke lang plass på kjøkkenområdet. Her passer kjøkkenet inn i et koselig hjørne av huset og er avgrenset av spisestuen og kjøleskapet som sitter tett på kanten av rommet. Denne ideen er utmerket da kokken kan chatte med familien og gjestene mens han jobber på kjøkkenet. Den store spisestuen gir også en uformell setting for gjestene å chatte, selv om plassen er begrenset. Det grå på stolene står i kontrast til det hvite på kjøkkenet og gir et elegant utseende.

10. Open Kitchen Design Wall:

Veggdesign med åpent kjøkken

Hvis du har en liten kjøkkenplass, bør du vurdere å bygge kjøkkenet rundt veggene. Her er telleroppsettet langs veggene, og den sentrale øya fungerer som en separator, samt et uformelt sitteoppsett. De veggmonterte skapene sparer plass, og vinduene langs den ene veggen slipper inn naturlig lys som belyser hele området. Trefinishen strømmer naturlig inn i den sentrale stuen og blander kjøkkenet uanstrengt med resten av huset.

11. Hvite åpne kjøkkenideer:

Hvite ideer for åpent kjøkken

Dette lyse, hvite kjøkkenet utstråler sjarm med sitteplasser, oppbevaring og benkeplater i hvit marmor. De åpne hyllene og den store hetten sammen med lysekronelysene utfyller innredningen perfekt. Den mørke tredøren og den blå kokeplaten gir litt kontrast til det hvite kjøkkenet, og får det til å se elegant og polert ut.

12. Design for åpent kjøkkenmøbler:

Design for åpent kjøkken

Dette moderne åpne kjøkkenkonseptet viser belysning og farger perfekt. Nøytrale toner i kjøkkenets arbeidselementer lar de blågrønne oppbevaringsskapene skille seg ut. Glasslysene og de åpne hyllene gir glamour til spisestuen. Det forskjellige gulvmønsteret avgrenser kjøkkenområdet og komplimenterer resten av gulvet. De stilige barkrakkene gir elegansen til kjøkkenet og gir flyt mellom sitteplasser og stue.

13. Store åpne kjøkkendesigner:

Stort åpent kjøkken design

Dette utsøkte åpne kjøkkenet er et kjøkken i tidløs stil. Kjøkkenutstyret skjules enkelt inn i det hvite kjøkkenområdet, mens den sentrale øya også fungerer som et uformelt sitteområde med lagringsplass. Det utvidede kjøkkenområdet har et stort spisebord, noe som gjør det mer vennlig å underholde gjestene dine. Taklampene gir et eterisk og drømmende utseende til hele stedet. Innredningen smelter sammen med resten av huset og er også lett tilgjengelig.

14. Halvåpent kjøkkendesign:

Semi åpent kjøkken design

Dette fargetemaet for semiopen kjøkken er hvitt med mørke tre -aksenter med sporadisk farge. Det ser utrolig elegant og trendy ut med en sentral øy og et stilig spisestue. Gulvet gir kontrast til oppsettet i lysere tretoner. Det fargede glassvinduet og de røde utstillingsbitene gir området dristighet og gir stilen stil til området. Matchende lysarmaturer og trestoler i mørke aksenter gir kjøkkenet en elegant og innbydende stemning.

15. Farge på åpent kjøkken:

Åpent kjøkken farge design

Dette er et splashy, slank og utsøkt åpent kjøkkenoppsett. Her forbedrer lyseblå kabinett rommene romslige og luftige følelser. Lavendel- og mørkeblå stolene gir rom og en dimensjon og en farge. En lang, spisekjøkkenøy er multifunksjonell. De edgy, anhengende lysarmaturene konkurrerer om oppmerksomhet like mye som de slanke og moderne kjøkkenapparater.

Ideer til åpent kjøkken:

 • Pass på at dekorasjonen din ikke avviker for mye fra det normale og samler hele rommet som en harmonisk helhet.
 • Unn deg noen morsomme, moderne design som løfter hele kjøkkenets utseende vakkert.
 • Sørg for at dekorasjonen på kjøkkenet er sammenhengende med resten av huset.
 • Møblene som brukes skal også være funksjonelle og plasseffektive.
 • Prøv å trekke blikket til spisestuen på kjøkkenet hvor du underholder gjester i stedet for arbeidsplassen. Løs denne teorien mens du dekorerer.
 • Hold det enkelt, og ikke rot for mye i området. Hold det raffinert og tilgjengelig.

Idéer til åpning av kjøkken:

 • Prioriter dine behov først og lag en liste over det du trenger.
 • Planlegg alt fra sitteplasser og oppbevaring til belysning og innredning.
 • Prøv å oppgradere alle kjøkkenapparater og løfte maskinvaren.
 • Legg til en farge for å holde det elegant og trendy.
 • Velg slitesterke benkeplater og møbler for å spare tid og penger.
 • Velg riktig gulv og tak. De bør utfylle hverandre og resten av stua også.
 • Tilfør din kreativitet og personlighet til konseptet for å legge til et snev av tilpasning.
 • Lag mange lagringsmuligheter og tilstrekkelig sitteplass for å underholde gjestene dine.

Noen sa med rette at kjøkkenet er hjertet i huset. Det er flere måter å designe kjøkkenet på, men en av de beste måtene er å bygge et åpent kjøkken. Vil du gi kjøkkenet ditt en makeover til et åpent kjøkkenoppsett ved hjelp av tipsene nevnt ovenfor? Nevn i kommentarene nedenfor!