En kjøkkenøye er en av de viktigste funksjonene på et kjøkken i dag. Det gir en viss skjønnhet og får det til å se elegant ut også. De kopierer ikke bare skap og benkeplater, men også et behov for kjøkken. Forventningen til kjøkkenøyer på kjøkkenet er vanlig hos huseiere, og det er derfor vi har fått deg 9 vakre kjøkkenøyedesigner du vil vurdere når du designer eller ombygger kjøkkenet ditt.

Beste kjøkkenøyedesigner i India:

Se på våre 9 enkle og moderne kjøkkenøyedesigner med bilder. Her har du en idé om hvordan du kan gjøre kjøkkenet ditt vakrere.

1.L -formet kjøkkenøyedesign:

L -formet kjøkkenøyedesign

Dette er en vakker kjøkkenøyedesign. I et mørkt brunt tre skiller denne kjøkkenøya seg ut med en skinnende brun marmor benkeplate. Det er god plass til å utføre kjøkkenaktiviteter på denne kjøkkenøya. Gulvet i tre og møbler matcher øya.

2. Granittøy kjøkken design:

Granittøy kjøkken design

I kjøkkendesigner for boliger er slike kjøkkenøyede ideer alltid etterspurt, spesielt grå, hvite og gullgranittfarger, det er enkelt for deg å velge ditt valg. Denne vakre kjøkkenøya i mørk grå har en vask, noe som gjør den funksjonell og forbedrer hele kjøkkenets innredning.

3. Natural Wood Kitchen Island Design:

Natural Wood Kitchen Island Design

Elsker du ikke dette kjøkkenøyebordet allerede? Designet gjør det unikt og skiller seg ut på hele kjøkkenet. Det mørke løvtreet står i kontrast til kjøkkenets hvite vegger. Hvis du er litt eksperimentell, kan du velge slike kjøkkenøyer for å fange tilskuernes oppmerksomhet. Ellers kan du velge andre kjøkkenøyer i naturlig tre.

4. On Wheels Kitchen Island Design:

On Wheels Kitchen Island Design

Dette er en annen unik design på kjøkkenøyene. Det er en bærbar kjøkkenøy, som også er funksjonell som spisebord. Dette gir mulighet for flere verktøy. Det finnes koppholdere også. Så alt i alt er dette designet en god investering i Kitchen Island.

5. Svart og hvitt kjøkkenøyedesign:

Svart -hvitt kjøkkenøyedesign

Dette er et stilig og elegant kjøkkenøybord. Med monokrome design som en hit, er designet på denne kjøkkenøya virkelig enestående. Denne kjøkkenøya er også et spisebord i full størrelse.

6. Round Kitchen Island Design:

Round Kitchen Island Design

Den store hvite granittbenken på dette kjøkkenøyebordet er enkel så vel som elegant. Det passer perfekt med hele kjøkkenet. Slike enkle kjøkkenøyer kan brukes til spiseformål. Totalt sett ville det være et smart valg for kjøkkenområdet ditt.

7. Square Kitchen Island Design:

Square Kitchen Island Design

Denne store kjøkkenøyaoppsettet i svart er en vakker og ekstremt klok investering for kjøkkenet ditt. Den svarte benkeplaten på dette kjøkkenøyebordet med sitteplasser trekker oppmerksomhet og skiller kjøkkenkroken totalt ut. Kjøkkenøya matcher skapet på resten av kjøkkenet.

8. Open Design Kitchen Island:

Open Design Kitchen Island

Her finner du et annet elegant kjøkkenøyebord med sitteplasser. Den massive åpne designen gir god plass til spisesteder på kjøkkenet og andre formål også. Den hvite granitt benkeplaten legger til chicness og legger til arbeidsområdet. Du kan velge denne fantastiske kjøkkenøya hvis stil og plass er din bekymring.

9. Rustfritt stål kjøkkenøyne design:

Rustfritt stål kjøkkenøyedesign

Hvis du har et ultramoderne kjøkken, kan denne kjøkkenøyedesignet være ditt førstevalg. I dette luksuriøse kjøkkenet skiller kjøkkenøya i rustfritt stål seg virkelig ut. Med god lagringsplass og innebygd vask, blir dette bordet et flott funksjonelt senter i kjøkkenområdet. Dette er en garantert god investering.

Kjøkkenøydesign er en nødvendighet på kjøkken, for de gir arbeidsplass, lagringsfunksjonalitet, innebygd vask og mye mer. Det avhenger av ditt valg og kjøkken av hvordan du vil ha det. For å kurere dilemmaet ditt, har vi noen av de ideelle valgene du kan investere i for å få en ønsket og funksjonell kjøkkenøy for kjøkkenet ditt.