Babydukkekjoler er separate seksjoner i moteverdenen. De fleste av dem er egnet for temafester. Disse designene er unike, og du kan bruke den hvis du er fan av babydukkekjoler. Du kan finne den ved forskjellige anledninger. Hvis du ikke er kjent med disse designene, presenterer vi noen toppdesigner for babydukker som du kan prøve.

Siste og vakre Babydoll -kjoleutforminger for kvinner og babyjenter:

La oss måtte se på de beste babydollkjolene for voksne og barn.

1. Babydoll -kjole i viktoriansk stil:

Babydoll -kjole i viktoriansk stil

Dette er en viktoriansk babydoll kjole design for kvinne. Det er en vintage design fra 1960 -tallet. Denne kjolen kommer med heklet blondersmekke med en liten knapp. Ermene er puffete med en ren blonderlist på sidene. Dette er en rynket blonder med empire midje og festet belte som knapper i ryggen. Den kommer også med glidelås bak.

2. Elegant kortermet baby dukkekjole:

Elegant kortermet baby dukkekjole

Dette er en baby dukkekjole for en voksen. Du kan velge den som festdrakt. Denne er laget av chiffongmateriale og kommer med en bakkrok og øyelukning. Dette er en kortermet kjole laget av blonder og har en puffet design. Fargen vil se utmerket ut på hvilken som helst farge. Klubb den med en høyhælt sko for å få et elegant utseende.

3. Bohemian Baby Doll Dress:

Bohemian baby dukke kjole

Prøv denne baby dukkekjolen for barn. Det er en vakker ermeløs design opp til knelengden. Det vil gjøre babydukken din vakker. Du kan bruke dem som fritidsklær. Klub det med passende hårbånd og sko for å få det søte utseendet.

4. Rød sexy baby dukkekjole:

Rød sexy baby dukkekjole

Dette er en babydukke nattkjole du kan bruke. Det får deg til å se sexy og stilig ut. Denne kjolen har en justerbar stropp og blonder. Bruk denne kjolen for å være sexy og vise din vakre svingete kropp i denne kjolen. Den er laget av chiffon og blonder. Det er veldig behagelig som nattøy.

5. Sexy silke blonder baby dukke kjole:

Sexy babydukke kjole i silkeblonder

Prøv denne babydoll -nattkjolen i silke for å være mer komfortabel. Den er laget av rent materiale av høy kvalitet og har en spagettirem. Du kan bruke den som nattøy og slappe av. Silkemateriale har også en blondekant for å forbedre dens nåde. Prøv denne kjolen for å være sexigere.

6. Baby Doll Dress i fløyel:

Baby Doll Dress i fløyel

Dette er en rekke babydoll kjole design i fløyel. Prøv denne røde kjolen med blondedekorasjon. Ermene er puffete med blonder på. Du kan være stilig og trendy i denne minikjolen. Dette er ikke en slim fit kjole, men du kan slappe av i denne kjolen. Det er også noen små knapper foran for å forbedre utseendet.

7. Baby Doll Undertøy Kjole:

Baby Doll Undertøy Kjole

Dette er en sexy babydollkjole for kvinner. Det er en sexy, plissert kjole i rødbrun farge. Den har en ren blondedesign i chiffongmateriale. Prøv denne sexy kjolen som nattøy. Det er litt tøyelig og det er viktig å ha på seg en avslappende kjole mens du sover.

8. Satin Short Nighty:

Satin kort nattlig

Vil du være sexy i en baby dukkekjole? Prøv denne sexy baby dukkekjolen som du kan bruke som nattlig. Den er laget av rent satengmateriale som vil være mykt på kroppen din. Den kommer også med slips. Det er en svart blonderkant på V-halsen som ser utmerket ut. Du kan justere nudleremmene som du vil. Prøv det og vær komfortabel.

9. Hvit mesh baby dukkekjole:

Hvit babydukekjole i mesh

Sjekk ut denne hvite baby dukkekjolen. Dette er en baby dukkekjole i hvitt mesh med dyp decollete. Dette er et rent nattøymateriale og er også litt tøyelig. Den har også små, men effektive stropper på hjørner. Prøv dette for å avsløre din vakre kropp og være sexy.

10. Babydukke brudekjole:

Baby dukke brudekjole

Dette er en baby dukkekjole, og den passer som brudekjole. Dette er en rekke kjoledesigner med et stilig utseende. Det er en hvit dukke kjole med blonder. Design med øvre utringning er laget med snøring, og resten av kjolen er i chiffongmateriale. Prøv dette og vær allsidig.

11. Baby Doll Party Dress:

Baby dukke festkjole

Dette er et vakkert design for babykjole til fest. Den har perler og paljettstykke med lav V-halsdesign. Også skjørtet er et masket lagskjørt med en kablet kant. Den har et lavt snitt og en empire -midje. Prøv denne flotte kjolen som får deg til å se sexy ut.

12. Collared Baby Doll Dress:

Baby doll kjole med krage

Prøv denne svarte babydukkekjolen med hvit krage som fritidsklær. Designet er enkelt og stilig. Kjolen er laget av polyestermateriale. Den kommer i en A-line design, og kragen er i blomsterskjæring. Bruk denne korte ermeløse kjolen med plissert design for å skinne.

13. Gothic Black Baby Doll Dress:

Gothic Black Baby Doll Dress

Leter du etter en rekke design i baby dukke kjole? Her er et godt valg for deg. Denne baby dukkekjolen er en i gotisk stil med en bollehals og et plissert design. Denne er laget av polyester og blonder. Du kan se vakkert broderi nedover skjørtet. Prøv denne varianten av kjoledesign.

14. Hippie Style Baby Doll Dress:

Hippie stil baby dukke kjole

Er du fan av gamle design? Sjekk ut denne baby -dukkekjolen i hippiestil. Dette er en oransje kjole med blomstrende design på. Du kan bruke denne micro mini -kjolen med høy hals og sleeve erme som festdrakt. Det vil gi deg et elegant utseende når du kombinerer det med en høyhælt sko.

15. Pink Sheer Baby Doll Dress:

Pink Sheer Baby Doll Dress

Dette er en pen baby dukke kjole design i rosa farge. Denne har en ren, brodert baby dukkekjole med bollehals. Dette er en kortermet kjole med den buede midjen og knappene foran. Du kan prøve denne fantastiske kjolen som festklær med passende tilbehør.

Babydukkekjoler er en egen trend. Alle vil ikke like å bruke slike kjoler. Men dette er de mest populære designene for de som ønsker å prøve noe annet.