Disse høye og lave kjolene er veldig populære blant jentene i moderne visninger. De er tilgjengelige i varianter som cocktailtype med paljett, formell hals, halsringning, modeller med grime osv. Disse kjolene kan brukes på alle uformelle hendelser og også til formelle anledninger. De er også like glamorøse i kveldsselskapene.

Vakre og attraktive kjoler med lav lav for damer innen mote:

Her er noen Topp 9 -modeller av høye og lave kjoler for jenter og kvinner.

1. Blissful Satin High Low Dress:

Blissful Satin High Low Dress

Det er det kongeblå skinnende stoffet som har vanlige applikasjoner på hele kjolens kropp. Denne ermeløse høye lave kjolen er all-time favoritt for motedivaen som foretrekker normal midjesnitt med noen perler på halsområdet.

2. Multiple Flares High Low Dress:

Multiple Flares High Low Dress

Dette er en eksotisk samling av vinrød høy lav kjole med flere bluss. Den er også ermeløs med naturlig midje og med normalt bystmønster med unikt halsdesign. Denne ser tung ut, men dette er det beste valget for seremonifunksjoner.

3. Unik ryggdesign høy lav kjole:

Unik kjole i ryggdesign

Dette er det fantastiske valget av høye lave kjoler med ermer som er blå nyanse med hvitt mønster. Den har halve ermer, og det er et blomstret design på skjørtet under kneet. Dette ser lite sexy ut, og din kjære vil sikkert sette pris på det.

4. Uten hals Type High Low Dress:

Halsløs kjole med høy hals

Sett øynene dine på denne vakre samlingen med høye, lave formelle kjoler. Dette unike mønsteret har en halsløs modell og stoffet som brukes er rent syntetisk med blomstertrykk over hele antrekket. På baksiden berører den gulvet for å gi en modell med lange lengder av kjoler med lav lavhet.

5. full ermer høy lav kjole:

Full -ermer høy lav kjole

Dette er den autentiske samlingen av svart høy lav kjole med fulle ermer. Den har Bardot -halsmønster, og hele antrekket er laget av massivt sort nettmateriale.

6. Brodert høy lav kjole:

Brodert høy lav kjole

Dette er det fantastiske utvalget av hvit høy lav kjole med svart gjenget blomsterbroderi. Det er med nakkeløst mønster som formelt er kjent som kjæreste -hals og har broderidesignet på brystet og på det asymmetriske skjørtet.

7. Pink Beaded High Low Dress:

Pink Beaded High Low Dress

Bruk den søte rosa, skyggelagte chiffongmaterialet med en lav, uformell kjole denne sesongen. Du kan også gi denne unike samlingen med høye lave kjoler til din favoritt elskede søster eller vennen din for å få dem til å se spesielle ut i enhver uformell anledning. Det er fulle ermer og har noen perler på den øvre delen.

8. Blomsterapplikasjoner High Low Dress:

Blomstret applikasjonskjole med høy lav

Oppdag denne høye cocktailkjolen med vakker blomstret sløyfe i midjen. Kjolen er i tiltalende ferskenfarge med skinnende nettmateriale av høy kvalitet med to flotte bluss.

9. Double Piece High Low Dress:

Dobbelt stykke høy lav kjole

Her er den beskjedne av alle varianter av høye og lave kjoler. Det er en todelt kjole med en tettsittende skaterkjole med blomsterapplikasjoner som det indre stykket. Og ytterdelen i chiffongstoffet da Sequin topper høyt og lavt foret over lag med stropper.

Disse er tilgjengelige i alle mulige størrelser og også for kvinner i pluss størrelser. Og vi kan også få i forskjellige typer stoff som chiffon, syntetisk, sateng, polyester og også knust bomull av høy kvalitet. Etter ditt ønske kan du tilpasse kjolen din med ditt favoritt halsmønster, midje og også ryggen.