Popover -kjoler er vanligvis pakket over kjolen. Toppen av kjolen inneholder wrap -materiale som kan være vanlig eller trykt. Denne kjoledesignen stammer fra amerikanske land for lenge siden. Dette omslagsmønsteret gir ekstra beskyttelse til toppen av kjolen. Popover -kjolene er behagelige å ha på og får deg til å føle deg glad.

Siste og komfortable Popover -kjoler for damer:

Prøv denne nye topp 9 popover -kjolekolleksjonen.

1,2 stykke Popover -kjole:

2 -delt Popover -kjole

Dette er et todelt popover -kjolemønster i topp- og skjørtstil. Toppen er dekket med et flytende strøk med Kaftan -erme, og denne strøk har en blendende kant. Skjørtet har trinnvis lagdesign, og det er enkelt. Hele kjolen er sofistikert. Hvis du har et godt langt hår, vil dette være et godt antrekk for å imponere din kjære.

2. Popover grime kjole:

Popover grime kjole

Det er en popover -maxikjole med design i flere farger. Kjolen er halterneck og ryggløs. Denne kjolen inneholder en rekke design i forskjellige farger. Svart stripet sandal ser fantastisk ut med denne kjolen. Dette er best nyttig i sommersesongen også.

3. Trykt Popover -kjole:

Trykt Popover -kjole

Denne popover -toppkjolen har uvanlige trykk i tre farger. Bunnen av kjolen inneholder trekantsnitt foran og bak. Toppen har rund hals. Det er hvite og grå striper og over er det svart pinne som nyanser.

4. Popover jakke kjole:

Popover jakke kjole

Det er vakker popover brudekjole i hvit farge. Den indre hvite kjolen er helt ren i ermeløs og bred rund halsform. Det øvre gjennomsiktige stoffet har høy hals og hette. Utleggsmaterialet er helt utsmykket med arbeid. Denne typen kjoler gir også et rikt utseende og komfort i festtiden.

5. Floral Popover -kjole:

Blomstret Popover -kjole

Den er en popover -kjole i pluss størrelse som inneholder blomstertrykk. Hele kjolen har fargerikt blomsterdesign. Den har V -hals og halv ermestørrelse. Disse store blomstene gir glamour og innflytelse til kjolen.

6. Flutter Sleeve Popover Dress:

Flutter -ermet popover -kjole

Denne hvite popover -kjolen med blonder er rett og slett fantastisk. Kjolen er pyntet med blomsterheklet arbeid. Denne rent hvite og skinnende kjolen har tett hals og flagrende ermemønster. Kjolen er ganske imponerende.

7. Trim Popover -kjole:

Trim popover -kjole

Denne slanke og fine damen har på seg en svart popover -kjole som er løs og kort. Kjolen inneholder et dypt V -formet nakkemønster som er dekket med svart skinnende kant. Det er en enkel kjole som gir et forbløffende og betagende utseende. Prøv denne kjolen for din spesielle dag med partneren din.

8. I innebygd popover -kjole:

I innebygd popover -kjole

Det er en sexy stroppeløs popover -kjole som har en innebygd pæreformdesign i matchende farge. Den fremre delen under er trekantskåret på innsiden og på baksiden er det et normalt rundt snitt. Kjolen er rett og perfekt tilpasset kroppen.

9. Passform & Flare Popover -kjole:

Passer & amp; Flare Popover -kjole

Denne popover -kjolen med ermer har midje og derfra er det bluss. Den inneholder ermer i halv størrelse og svart belte i livet. Veldig fine paneler er laget på blusspartiet som er lite foran foran sammenlignet med bakpartiet.

Her så vi få eksempler på popover -kjoler, men alle er fantastiske. Å se en slik kjole kan man ikke motstå fra å ha den. Det gir et særegent utseende til damer som etterlater seg et spektakulært og fantastisk bilde i folks sinn. Popover -kjolen vil skape din praktfulle likhet.