Leter du etter en lang kjole design? Lange kjoler er alltid favorittvalget for kvinner som fest. Denne kjolen vil forbedre din stil og eleganse. For å få en perfekt rød løper ser lange kjoler et passende valg. Designere prøver nye stiler og design på lange kjoler for å gjøre dem mer trendy. Så, som et populært partivalg, har det sin egen betydning.

Attraktive og vakre lange kjoleutforminger for damer innen mote:

Få din favoritt lange kjole for å fange oppmerksomheten til vennene dine.

1. Western Red Long Dress:

Vestrød lang kjole

Dette er et veldig godt valg som festdrakt. Prøv denne blå og røde kombinasjonen ermeløs lang kjole. Denne kjolen er laget av georgette-materiale av høy kvalitet for å forbedre utseendet ditt. Halsen er en rund halsdesign og et belte for å vise kroppskurven. Prøv dette med perfekt tilbehør for å se stilig ut.

2. Long Bell Sleeve Trumpet Dress:

Trompetkjole med lange ermer

Er du kjent med trompet silhuett kjole design? Her er et utmerket eksempel på det. Sjekk denne marineblå langermede kjolen av blonder. Denne kjolen har en klokkehylse som er en variasjon, og du kan prøve den som fest. Halsdesignet er rund hals og har også en skjult glidelås bak.

3. Svart formell designerkjole:

Svart formell designkjole

Hvis du er ute etter en kjole som viser ditt stilige utseende, kan du prøve denne formelle langkjolen. Dette kommer med et satengmateriale og et blondermateriale i overdelen. Halsen er av skulderen og har en rekke blomstersnitt. Du kan prøve denne A-linjen lang med et flott utseende med perletilbehør eller en sølv for å få et eksklusivt utseende.

4. Designer kjole med grime hals design:

Designer kjole med halterneck design

Ta en titt på denne lange kjolen for kvinner med halterneckdesign. Hele kjolen er designet med perler som gjør den attraktiv. Denne kjolen er en polyester kjole design med perler, full fôr og glidelås bak. Du kan prøve denne ermeløse formelle kjolen som fest.

5. Svart langkjede tankformell kjole:

Svart formkjole med lang skjede

Prøv denne lange svarte kjolen med paljettstykke som fest. Dette er en rekke skinnende design du kan bruke for å være modig og stilig. Dette kommer med en høy rund hals med perlehals. Kjolen er laget av polyestermateriale og er egnet for deg å skinne blant andre.

6. Søt lang festkjole:

Søt lang festkjole

Prøv denne lange festkjolen i gul farge denne gangen. Dette er en lang festkjole laget av nett- og satengmateriale. Den er dekorert med broderi på kroppen og ned i skjørtet. Det er et gult satengbelte for å skoen kroppsformen din. Dette er en ermeløs design og vil gjøre deg pen når den kombineres med vakkert tilbehør.

7. Lang kveldskjole:

Lang kveldskjole

Du kan være overdådig i denne vakre lange kjole. Blomstertrykket på den gir et feminint utseende. Denne har en rund halsdesign og en dypt ryggskåret hals. Denne kommer med meshdetaljer og fullt skjørt som gir volum og form til kjolen. Du kan style deg selv for å få et perfekt utseende.

8. Langermet brudekjole:

Langermet brudekjole

Du vil få lange kjoler til et bryllup fra forskjellige steder. Dette er en av dem. Denne hvite elegante brudekjolen kommer med hvitt blondermateriale og satengfôr. Halsen er av rund hals. Halsen og ermene er laget av rent blondemateriale. Du kan kombinere vakre sølvtilbehør med det for å fullføre utseendet ditt.

9. Ny Long Empire -kjole:

Ny lang imperiumskjole

Dette er en ny lang kjole design som du kan velge som fest. Denne er laget av silkemateriale og kommer som en kjole i to lag. Kjolen er tung broderi som gir dette et imperium utseende. Skjørtet er vanlig med broderi og paljettarbeid nedover skjørtet. Bruk denne tunge, broderte kjolen med stor broderi og forsterk ditt utseende.

10. Flatterende lang silkekjole:

Flatterende lang silkekjole

Dette er en kongeblå maxi dame lang kjole. Dette er en kjole laget av høykvalitets materiale med lås i livet. Den har høy hals, sideslits og 3/4 ermer. Denne elegante kjolen vil vise din holdning, og samtidig får den deg til å se sexy ut. Prøv det med høyhælte sko for å få et flott utseende.

11. Lang hvit kveldskjole:

Lang hvit kjole

Likte du denne kjoledesignen? Hvit er alles favorittfarge. Prøv denne ermeløse hvite lange kjolen som kveldsfestet ditt, og få et stilig utseende. Denne kjolen kommer med en ren blonder med broderi og paljettdesign som forbedrer kjoleutseendet. Hele kjolen er foret og laget av chiffongmateriale. Prøv det med sølvpynt for å være perfekt.

12. Black Swing Plain Embellished Dress:

Black Swing Plain Embellished Dress

Dette er en svart langermet kjole i fløyelsmateriale. Du kan velge den som sporadisk slitasje. Den har hals -paljettdesign og rund høy hals med lange ermer. Silhuetttypen er svingtype med vanlig materiale. Du kan få et elegant utseende ved å bruke denne fantastiske kjoledesignen.

13. Ryggløse Tie up Ruffles:

Ryggløse bindebånd

For å unnslippe den varme, fuktige sommeren, prøv denne lange sommerkjolen for damer. Denne kjolen er en kjole med volanger i A-formet design. Denne kjolen er laget av polyestermateriale og har en sideslit. Bruk denne kjolen med empire midje og åpen rygg for å være modig og vakker om sommeren.

14. Maxi lang cocktailkjole:

Maxi lang cocktailkjole

Sexy og stilig lang cocktailkjole i askefarge får deg til å se nydelig ut. Du kan bruke dette som en kveldskjole. Bodice -designet er pyntet med strasspynt og rene ermer. Hele kjolen vil projisere din svingete kropp vakkert i blondermateriale. Sørg for å bruke passende øredobber for å gi et komplett utseende.

15. En skulder rosa brudepikekjole:

En skulder rosa brudepikekjole

Leter du etter en perfekt brudepikekjole? Her er det. Prøv denne rosa lange kjolen på festen. Det er en skulderdesign med vakkert bodice-arbeid. Denne chiffongkjolen har en del som flyter mot ryggen din som en saree. Den flytende designen får deg til å se sexy og stilig ut.

16. Langermet gul kjole:

Langermet gul kjole

Dette er den gule kjolen i full erme som er laget av stoff av stoff i stoff, dette er et solid mønster av kjole i O-hals som er egnet for vanlig bruk for funksjoner. Stil er helt formell, så dette er best for bryllupsfester eller hvis du planla et bryllup, så er dette et godt valg som en lang kjole.

17. Long Fate Dress:

Lang skjebnekjole

Fiolett lang kjole gir et fantastisk utseende for damer; dette kjolematerialet er polyester og fôret er også polyester. Dette gir et rikt utseende, og det gir også profesjonell ren komfort. Du får glidelås på baksiden av kjoledelen. Kragen er perlet, så du kan prøve dette mønsteret.

18. Festkjole lang kjole:

Pageant ballkjole lang kjole

Denne kjolen er laget av blonder og kantlinjen er gulvlengde, så dette er best for enhver bursdagsfest eller juleferie. Ermelengden er lang og ermet med hylse gir denne kjolen fengende utseende. Denne lange kjolen er det beste alternativet for dåpsdagen for et jentebarn.

19. Svart lang kjole for jente:

Svart lang kjole til jente

Denne kjolen er god til en fest, denne helt ermeløs, og denne er best for andre formelle eller uformelle anledninger også. Halsen er grime og midje er ombukket, du kan prøve denne kjolen i sommer eller vintersesong også. Stoffet er helt chiffon, så du kan også bruke dem om våren eller høsten.

20. Dobbel stropp metallisk lang kjole:

Dobbel stropp metallisk lang kjole

Dette er en kjole med maks lengde hvis halsringning er avrundet, du får dobbel stropp i ermeløse kjoler. Stoffet er av metallisk brokatype med glidelås på baksiden er tilgjengelig på baksiden. Midjen er plissert, så denne kjolen er det beste alternativet for alle dansegulv for jenter.

21. Flerfarget lang kjole:

Flerfarget lang kjole

Hvis du leter etter en trykt lang kjole, kan du prøve denne kjolen til din bruk. Dette er en maxikjole som er laget av georgette -materiale. Denne kjolen er den siste motestilen som kommer i fargene svart, blå og grønn. Dette er helt fritidsklær, så du vil få gode kommentarer om denne typen valg av en lang kjole.

22. Blomstertrykt lang kjole:

Blomstret lang kjole

Få denne maxikjolen for kvinner med nettmote, den er ermeløs og den runde halsen i lang kjole i crepe stoff som passer for damer på enhver kjoledag. Hvis du trenger blomstermønster, prøv denne lange granen og blusskjolen.

23. Svart og rød lang kjole:

Svart og rød lang kjole

Denne typen kjole er en lett kolleksjonskategori, en kombinasjon av svart og rødt gir klassisk utseende til jenter. Dette er flertrykt, så du kan foretrekke for en uformell type utflukter også. Denne kjolen uten ermer og avrundet hals er best egnet for college -jenter.

24. Lilla Crepe -kjole:

Lilla crepe kjole

Prøv denne lyse lilla lange kjolen for kvelden eller på strandsiden, dette er også designertøy, så du kan prøve denne kjolen om morgenen. Dette er en kjole, så du får blonder på den. Prøv et stilig tilbehør for å få et klassisk utseende.

25. Skin Tight Long Dress:

Hudstram lang kjole

De jentene som elsker å utforske sin skjønnhet ved hjelp av fitness, så er denne kjolen fin å lete etter dem, dette er best for slanke jenter. Dette er en liten stram kjole som kommer med forskjellig form, rekkevidde og pris. Dette ser ut som en maxi- eller langkjole. Det gir luksus utseende etter slitasje; dette er for det meste foretrukket av kjendiser også.

Her har du en helt ny modell lang kjole design, hvert design har sine egne spesialiteter, og du kan velge en etter din smak og anledning. Vær vakker i det du har på deg og få ros fra andre. Prøv kravet om lang kjole i henhold til kropp, høyde og form.