Det finns många olika typer av klänningar du kan välja. Golvlånga klänningar är en av dem. Det finns många typer och mönster i golvlånga klänningar enligt varje tillfälle. Vi kan också hitta många olika material. Om vi ​​letar efter några golvlånga klänningsdesigner är vi på rätt plats.

Senaste och olika mönster av golvlängdsklänningar för damer:

Vi ger dig den mest moderna golvlånga klänningsdesignen, från vilken du kan välja din favorit.

1. Kunglig blå färg golv beröringsdräkt:

Kunglig blå färg golv touch klänning

Ovanstående design är en golvklänningsdesign i kungsblå färg. Det är en klänning i två delar med broderad topp och lång kjol med tryckt blomma. Denna klänning är gjord av georgetmaterial och kommer att göra ditt utseende elegant. Förutom broderier finns det spetsar, lapparbeten och stenarbeten i den här klänningen.

2. Vit broderad klänning:

Vit broderad klänning

Detta är en vit designer golv touch klänning för en kvinna. Den levereras med röda och gröna blommiga broderier och fulla ärmar. Klänningen i sig ser elegant ut och får dig att se elegant ut. Du kan prova det på fester och tillfällen. Detta är tillverkat av chiffongmaterial och är helt fodrat. Endast ärmarna är av rent vitt chiffongmaterial.

3. Svart festklänning:

Svart festklänning

Letar du efter svart designerkläder? Här är en svart golvlång klänning för dig. Detta är en enkel men snygg design med vackert broderi på. Den har en helärmad klänning med blommigt broderi på den. Den har en rund hals och är gjord av sidenmaterial. Du kan välja det som festkläder.

4. Golvlängd Anarkali -kostym:

Golvlängd Anarkali -kostym

Detta är en långärmad golvlång klänning som du kan bära för fester och funktioner. Det är en krämfärgad klänning med spetsverk, rasham -verk, stenverk och Zari -broderi. Dräkten är som en jacka i klänning och du kan välja den här vackra klänningen med lämpliga tillbehör. Denna klänning är gjord av brokad och nätmaterial.

5. Vit golvlång klänning:

Vit klänning i golvlängd

Denna vita golvlånga klänning med en underbar design är ett lämpligt festkläder. Den har ett vackert blommigt tryck på den och levereras med en hel ärm. Detta är en solid design och är tillverkad av polyestermaterial. Prova detta som ditt festkläder för att sticka ut bland andra.

6. Elegant blommig broderad klänning:

Elegant blommig klänning med broderade blommor

Prova denna eleganta golvlånga formella klänning som ditt festkläder. Det är en vacker klänningsdesign med broderade blommor på. Livstycket är och den övre kjoldelen är också broderad. Broderade ärmar är gjorda av rent polyestermaterial. Du kan prova denna mängd klänningsdesign och vara snygg med lämpliga tillbehör.

7. Röd en-axelklänning:

Röd en-axelklänning

Röd ena axelklänning är ett bra val för dig att prova. Den är tillverkad i polyestermaterial och har en vacker design med en axel. Det förbättrar din stil och rynkad midjedesign skapar en snygg form. Den har en dold dragkedja på baksidan och är helt fodrad. Prova den här röda golvlånga klänningen för din nästa fest och bli uppmärksammad.

8. Peach långärmad aftonklänning:

Peach långärmad aftonklänning

Detta är en mängd olika golvlånga klänningar med ärmdesign som du kan föredra som kvällskläder. Detta är en vacker klänning design med övre ren spets design. Ärmarna är också i genomskinligt spetsmaterial. Hela klänningen är gjord av polyestermaterial med ett foder i hela kroppen. Bär den med silvertillbehör för att få utseendet som du förväntat dig.

9. Svart golvlängd Kurti:

Svart golvlängd Kurti

Letar du efter ett perfekt festkläder? Du kan prova den här helmode svarta broderade festklänningen. Detta är en golvlång klänning gjord av jacquard, nät och faux georgette material. Detta är en kostymdesign och du kan bära detta som festkläder och även lämpligt som traditionellt slitage. Klänningen är dekorerad med vackert broderi på ärmarna och kommer också med en Peter Pan -krage.

10. Elegant klänning med halterneck golvlängd:

Elegant klänning med halterneck golvlängd

Detta är en elegant golvlång klänningsdesign för fester. Denna har en grimma V-ringad golvlång öppen ryggklänning. Detta är tillverkat av silver satin material. Prova den här ärmlösa eleganta klänningen som dina festkläder med lämpliga silver- eller pärltillbehör för att komplettera ditt utseende.

11. Blommig tryckt chiffong golvlängd klänning:

Blommig tryckt klänning i chiffonggolv

Prova denna axelbandslösa golvlängdsklänning som kvällskläder och var snygg. Detta är en A-linje klänning gjord av blommigtryckt chiffongmaterial. Den levereras med ett komplett foder. Bodysmönstren ser helt enkelt fantastiska ut och kombinerar den med pärltillbehör för att få det utseende du förväntat dig. Du kan också prova en pullover med den om du vill.

12. Super-söt aftonklänningsdesign:

Supersöt kvällsklänning

Om du vill lysa på en fest, prova denna blå satin golvlånga klänning. Den här klänningen är en hög rund halsringning och ett mousserande bälte i midjan. Om du vill prova en enkel men snygg klänning är den här ärmlösa kvällsklänningen ett perfekt val. Kombinera den med silvertillbehör för att få en diva -look.

13. Sammetsgolvslängd Anarkali:

Sammets golvlängd Anarkali

Grön sammet Anarkali kostym är en perfekt fest bär val. Detta är ett elegant val för dig att visa dig elegant. Detta är dekorerat med spetsarbete, broderi och reshamarbete. Broderi på det ser vackert ut. Prova denna golvlånga klänning i sammet med lämpliga tillbehör för att skydda dig själv.

14. Gyllene formell aftonklänning:

Gyllene formell aftonklänning

Prova den här gyllene golvlånga klänningen med spagettiband som kvällsklänning. Denna är gjord av satinmaterial och har en slits fram. Det finns en blomsterdesign i midjan. Detta är också dekorerat med paljettdesign. Kombinera den med högklackade skor och silveraccessoarer för att få ett riktigt utseende.

15. Attraktiv röd golvlång klänning:

Attraktiv röd golvlång klänning

Du kan bära denna eleganta röda golvlånga klänning för dina formella tillfällen och fester. Den har en vacker broderi detalj, illusion bateau halsringning och keps ärm. Förutom broderidesign finns det också pärlor som får din klänning att se elegant ut. Detta är tillverkat av polyestermaterial och är helt fodrat med en dold dragkedja bak.

Har du bestämt din favoritdesign? Skaffa din favorit och prova den till ditt nästa tillfälle. Sök inte på många webbplatser för att få en perfekt design. Du kommer att prova några lättgående golvlånga klänningar för att göra din stil perfekt, enligt din budget kan du söka efter lämplig klänning för dina kommande tillfällen.