Bandageklänningar är en klänning som består av tätt passande som ser ut att ge en tätt kram till kroppen. De består vanligtvis av töjbart tyg som ger kroppen komfort. Det verkar som bandage är lindade runt kroppen och visar många lager på klänningen. Den består av många färger och i många tryck. Bandagemönstret kan också vara på halsen, klänningssidan och över hela klänningen. Dessa bandagemönster kräver en hög nivå av innovativa idéer.

Senaste och trendiga bandage klänningar för damer i trend:

Skaffa denna topp 9 bandageklänning för dina garderobskollektioner.

1. Bandage klänning på baksidan:

Bandage klänning på baksidan

Den här röda bandageklänningen har ett lockande ryggmönster. Ländryggen är dekorerad med Röda korsets spetskant och på toppen finns en horisontell röd rem vid båda sidor av axeln. På underklänningen finns också bandage -design med sin ljusröda nyans. Denna röda klänning kommer att väljas enligt dina behov av tillfällen eller festtid.

2. Axelbandslös bandageklänning:

Axelbandslös bandageklänning

Det är en blank vit bandageklänning utan remmar. Axeln har cirkulärt vitt bandageliknande tyg och på midjan är också ett vitt bandband fäst. Klänningen är uppdelad i fyra steg med en blus och kjol och alla är i vanligt. Om du är positiv till ditt val av klänningar, bör du prova den här.

3. Criss Cross Bandage Dress:

Criss Cross bandage klänning

Det är en knälång svart bandageklänning med iögonfallande bandagemönster på bröstområdet. I mitten av hela klänningen finns tunna remmar i kryss och tvärs. Ovanpå är bandagen transparenta och på den nedre är den ovanför klänningen.

4. Bodycon bandage klänning:

Bodycon bandage klänning

Denna långärmade bandageklänning har ett fullständigt ensidigt bandagearbete. Det finns en djup rund hals med ärmar i full storlek. Detta är en liten tight klänning och på kroppssidan är det en full kurva på korsfältet med en knut i slutet. Klänningen har en kroppskramande stil.

5. Bandage klänning med hög hals:

Bandage klänning med hög hals

Det är en rosa bandageklänning med hög hals. På axeln ansluts bandagepaneler. Bältesdesignen ser också ut som spetsbandage. Denna korta klänning har ärmar som består av bandage som ser önskvärda ut.

6. Choker Neck Bandage Dress:

Choker halsbandage klänning

Det är så sexigt bandage klänning som täcker halsen som choker. Den har en axel täckt med vitt bandage och en annan utan remmar. Å ena sidan till bandage hängs. Klänningen är utformad för att vara sensuell och visa mycket öppet område.

7. Strappy Front Bandage Dress:

Strappy bandage klänning

Det är en midiblå bandageklänning med ett axelbandsmönster. Klänningen har spagettiliknande remmar med djup hals igen möblerade med bandage som går här och där. Det mellersta raka bandaget förbinder annan remdesign.

8. Folie Print Bandage Dress:

Bandageklänning i folietryck

Det är guldförbandsklänning som ser fantastisk ut. Det ser ut som att klänningen är konstruerad av gyllene bandage och dessa bandage har tryck som folie. Fram är det en grimhals med ryggkantmönster på baksidan.

9. Trendig bandage klänning:

Snygg bandageklänning

Den här gröna bandageklänningen är plusstorlek med färgnyanser. Kroppen är täckt med bandage med gröna, lila och gula nyanser som ger stor grön färg. Det är snitt på båda sidor av midjan och på ryggen också.

Det konstnärliga skapandet av bandage klänning måste utvecklas från unika idéer. Dessa bandagearbeten kan vara breda eller tunna beroende på dess krav. Bandageklänningen har kultiverat och värdigt designarbete.