Äktenskapet är ofullständigt utan ett stort firande av Mehendifunktionen. Vanligtvis kommer indiska bröllop att vara med mycket dyra planer och deras bröllop i nästan 3 till 4 dagar i det, bara en dag kommer bara att vara för Mehendi -ceremonin. Det har blivit en viktig del av alla bröllop. Det anses vara ceremonin före bröllopet. När du väljer kläderna är det viktigaste att tänka på klädernas färg.

Enastående indiska Mehndi -klänningar med bilder:

1. Gul med rosa Mehndi -klänning för bruden:

Gul med rosa Mehndi -klänning för bruden

Gult är den mest lovande färgen för alla tillfällen. Färgen på Mehandi kommer att förbättras mer genom att bära en gul och rosa färgkombination av klänning med en tung dupatta kommer att ge ett bedårande utseende för bruden. För just denna ceremoni är det en mycket dominerande färg. Färgen är för nykter och ger bruden ett vackert utseende.

2. pakistanska Mehndi -klänningar i grön färg:

Gröna färger pakistanska mehndi klänningar

Detta är en av de berömda färgnyanserna som ger ett fantastiskt utseende för bruden i Mehandi. Den mörkgröna färgen lägger till en speciell attraktion för brudmehndi -klänningarna. Bruden kommer att se kunglig ut i grön Anarkali -klänning med denna eleganta outfit, Mehandi kommer att lägga till mer glädje för bruden.

3. Ganska rosa färgklänning för Mehendi:

Söt rosa färgklänning för Mehendi

Den rosa färgen kommer alltid att finnas på favoritlistan för alla tjejer. Det är en av de vackraste och vanligaste färgerna som varje tjej förtjänar att bära vid speciella tillfällen. Speciellt denna klädfärg för Mehandi kommer att få bruden att se mer charmig ut. Färgen är inte ljus så den har ett nykter och anständigt utseende.

4. Lila Mehandi klänningsdesign:

Lila Mehandi klänningsdesign

Den lila färgen kommer att få bruden att se mer vacker ut och söker attraktion för alla. Själva färgen blir ljus och den reflekteras med ett kungligt utseende. Inga tillbehör krävs för denna typ av tunga Mehandi -klänningar. Om en brud vill klä ut sig med en enkel syn kan hon välja en annan färg.

5. Senapsfärgsklänning för Mehandi -ceremonin:

Senapfärgsklänning för Mehandi -ceremonin

Senapsfärg har sin unika plats jämfört med alla andra färger. Mehendi -ceremonin ger dig möjlighet att stärka det nya modespelet och testa vatten med modeval innan de större evenemangen börjar. Välj denna senapsfärg som skulle bära hela kvällen som en stjärna.

6. Röd färgklänning för Mehendi -mönster:

Röd färgklänning för Mehendi -mönster

Rött är den mest dominerande färgen på Mehandi -ceremonin. Jämför med alla andra färger detta kommer att vara den mest föredragna nyansen av bruden. Utan tvekan är färgen mycket bländande för Mehendi -funktionen. Brudens Mehandi -händer ser vackrare ut med den här klänningsfärgen.

7. Gyllene färg som en klänning för Mehendi:

Gyllene färg som en klänning för Mehendi

Guldfärgad lehenga choli -klänning ger en elegant look för bruden i Mehandi -ceremonin. Denna färg kommer att användas i stor utsträckning vid de flesta tillfällen. Guldfärg ger en reflektion för brudens ansikte och får dem att se vackrare ut. Denna färg kräver seriös bling och glamour för outfitsna.

8. Blå Den mest fantastiska färgen i Mehndi -firandet:

Blå Den mest fantastiska färgen i Mehndi -fester

Blått är den helt speciella färgen, det ger ett drottningslöst utseende för bruden i Mehandi-ceremonin. Den fantastiska Mehandi -designen med en blå färgoutfit kommer att se elegant ut, det kommer att vara en perfekt brudmehndi -klänningsdesign. Detta kan enkelt bäras på din Mehendi utan andra tillbehör.

9. Flerfärgad klänning för Mehndi:

Flerfärgad klänning för Mehndi

Mehendi är en ceremoni före bröllop som ofta är en avslappnad händelse. Den mångfärgade klänningen är den nya trenden som följer i Mehendifunktionerna. De flesta brudar föredrar att vara unika och att prova dessa flerfärgade kläder ger en speciell och unik samling för Mehendi.

Men de sällsynta nyanser av färger och klänningar mönster för Mehandi ceremoni kommer att fylla miljön med massor av lycka. Experimentera mer fashionabla klänningar för att se mer elegant ut tillsammans med mehndi i händerna och göra den speciella livsdagen mer upphetsad och minnesvärd.