Ved å kjøpe et kanalfritt klimaanlegg til rimelig pris, får du klimaanlegg til et hjem, pluss et delt system som tillater kjøpere å kjøle hele huset, ikke for tiden et rom. De delte klimaanleggene installeres ganske enkelt uten et HVAC -system pluss at de ofte kjøler seg ned på 600 kvadratmeter ved en installasjon av en kjølesone. Selv om hovedkostnadene er høye, er nesten alle miljøvennlige, energikyndige og gir lavere energiregninger enn vindusmodeller, som bare kjøler ett rom. Her har vi gitt en liste over de beste klimaanleggene som er tilgjengelige i India med funksjoner og priser for deg.

Beste splittede klimaanleggmerker i India:

1. Klimaanlegg i GREE Terra -serien:

Split klimaanlegg

Den er opp til 27 SEER energieffektivitet, og opptil 60 prosent besparelse i energiforbruk, pluss utstyrt med en lav effektomformer, er GREE Terra perfekt for å spare på oppvarming pluss kjøling. Terra har kjøling, oppvarming, fireveis luftstrøm, pluss et fotokatalytisk luftfilter for å redusere mengden bakterier pluss luftforurensninger som kommer inn i hjemmet.

2. Videocon Split klimaanlegg:

Videokon

Videoklipp til deg det hovedsakelig ønskede utvalget av Split klimaanlegg. Banebrytende teknologi brukes til å tilby deg en perfekt kjølekunnskap. Dens Vita Air -funksjon fyller luften med vitamin C som lindrer huden og har terapeutisk overskudd. Et dedikert aktivt kullfilter hjelper deg med å opprettholde et bakteriefritt miljø. Dessuten er den nyeste WI-FI, klimaanleggene en ideell blanding av innovasjon pluss teknologi.

3. Klimaanlegg Haier Split:

Haier

En av de ledende merkene for delt klimaanlegg i India er det kinesiske merket, Haier, som bringer et omfattende utvalg av forbruksvarer samt vaskemaskiner pluss kjøleskap, i tillegg til klimaanlegg, sammen vindu og splitt. Pålitelighet, rimelig pris og lave strømforbruk er hovedgevinsten ved å kjøpe dette merket.

4. Godrej Split klimaanlegg:

Godrej

Det er en av de eldste merkevarene innen forbrukerelektronikk på det indiske markedet, Godrej, som er anerkjent for sine strålende funksjoner, strømsparing, god service senere enn salg pluss en rimelig prisklasse, som starter på 26990 for 1,5 tonn. Godrej har gjort delt Acs rimelig for fortsatt vanlige mennesker.

5. Blue Star klimaanlegg:

Blå stjerne

Det indiske merket Blue Star kommer neste, og tilbyr hard konkurranse til globale giganter på listen. Det antatte merket ble anerkjent i 1943 pluss og har sine filialer over hele landet, i tillegg til levering pluss servicesentre på noen internasjonale steder som Storbritannia, Malaysia pluss Singapore. Prisklassen faller mellom Rs 22000 og Rs 105000.

6. Electrolux Split klimaanlegg:

Electrolux

Electrolux er en verdensomspennende leder innen husholdningsapparater pluss apparater for dyktig bruk. Selskapet selger mer enn 50 millioner produkter over 150 markeder hvert år. Når det gjelder klimaanlegg, gjør den både klimaanlegg med split -pluss -vindu. Den kommer med en oksygard -det er et eksklusivt tretrinns filter i vindu ac som gir stor avkjøling til rimelige priser pluss dets delte klimaanlegg er forberedt av luftrensingsteknologi.

7. Volta’s 183 CY 1.5 Ton 3 -stjerners delt klimaanlegg:

Voltas 183 CY 1.5 Ton 3 -stjerners Split AC

Volta’s AC’s er også et av de beste merkene i Split AC. Selv om du får en stor LCD -skjerm foran, ser det imidlertid ut til at den ble tvunget til å få montert den. Den nominelle kjøleevnen på 4900 watt garanterer tilstrekkelig kraft til at du føler deg avkjølende på sommerens varmeste dag.

8. Daikin LV -serie klimaanlegg:

Daikin LV -serie

Det innebærer to design for dessuten veggmontering ellers kanalmontering; Daikin LV -serien henvender seg til alle som ønsker å passe mini -split klimaanlegg hvor de er best egnet. Daikin har 24,5 SEER energibesparelser, stille handling etter økonomimodus, pluss oppvarming eller kjøling om natten for smidig luftkomfort.

9. Hitachi klimaanlegg:

Hitachi

Dette er et nytt splittet AC -merke som har tjent seg til status som ledende aktør på det indiske markedet i 2015, den japanske giganten heter Hitachi som bruker banebrytende teknologi for å tilby eksepsjonell kjøling pluss er priset i et rimelig område. Pris på 1,5 tonn delt AC starter på Rs. 33990.