Vi behöver alla inreda vårt hem med vackra saker. Designen förändras dag för dag. Nu gillar alla att gå tillbaka till gamla mönster. Antika mönster är mycket populära bland heminredningsartiklar. När det gäller hängande väggklockor är den nuvarande trenden att följa några antika mönster. Folk föredrar att hänga stora klockor i hallen, som alla kan se. Det finns många snygga hängande väggklockor som du kan äga när du vill prova något nytt.

De senaste hängande väggklockan i Indien:

Här fick vi 15 enkla och moderna hängande väggklockor med bilder. Låt oss titta på dem.

1. Rund dubbelsidig hängande klocka:

Rund dubbelsidig hängande klocka

Detta är en dubbelsidig hängande väggklocka med en antik touch. Detta har ett benvitt ansikte med romerska siffror och fransk topografi på det. Detta är en stil som du kan se på bussterminaler och järnvägsstationer. Nu kan du ta med den hem till dig. Häng upp den vid ingången till din dörr så att vem som helst kan se när de kommer in eller ut ur ditt hem. Denna är lätt att hänga och gjord av gjutjärnsmaterial.

2. Trähängande väggklocka:

Hängande väggklocka i trä

Detta är en enkel trä liten hängande klocka. Det är en handgjord design man kan få hänga i köket eller sovrummet. Designen är vanlig med urtavlor på den, och för upphängning finns det ett läderbälte på den. De flesta föredrar det för köket. Detta är en lättklocka och väldigt söt också.

3. Antik stil vägghängande klocka:

Vägghängande klocka i antik stil

Letar du efter en fantastisk väggklocka? Här är ett perfekt val för dig. Välj denna vackra antika vägg som hänger klockan och dekorera din hall. Klockan ser ut som en sol och är gjord av metall. För att ange tid finns det rattar på den. Det kommer att gå bra med vit färg väggfärg.

4. Hängande väggklocka i porslin:

Väggklocka i porslin

När du vill ha en liten hängande klockdesign är detta ett bra val. Det är en dekorerad porslinsklocka med en liten urtavla. Det finns en metallkedja med vilken du kan hänga den. Det yttre porslinet är dekorerat på fyra sidor och med blomstermålningar. Denna lilla urtavla har romerska siffror på sig. Häng den var du vill och få din vägg att se vacker ut.

5. Vintage trähängande klocka:

Vintage hängande klocka i trä

För dem som letar efter en dubbelsidig hängande klocka, skaffa den här. Detta är en trä dubbelsidig hängande väggklocka som får dig att resa till en vacker era som har gått. Den roterar 360 grader på en vackert utformad krok. Du kan öppna och stänga klockan med en krok och sätta in batterier där. Detta är tillverkat av kvalitetsmaskiner och håller också länge.

6. Påfågel dubbelsidig hängande väggklocka:

Påfågel Dubbelsidig Hängande Väggklocka

Väggklocka mönster är många sorter. Bland dem är detta en dubbelsidig väggklocka med en vacker påfågel på. Det är det mest populära att göra din vägg lyxig. Detta är en påfågelklocka och en krok på den där klockan räcker. Området runt urtavlan är tillverkat av porslin, och alla nummer är romerska.

7. Farfar Hängande väggklocka:

Farfar som hänger väggklocka

Hängande morfar är en mycket populär design. Du kan enkelt få det nuförtiden, men dessa typer är lite dyra. Men designen kommer att vara värd sina pengar. Alla kommer att notera den speciella klockan på din vägg. Du kan också höra ringsignaler varje timme om du vill. Den är också gjord av trämaterial av god kvalitet.

8. Handmålad pendelklocka:

Handmålad pendelklocka

Den handmålade pendelklockan är ett elegant urval som du kan dekorera ditt hem med. Detta har en plast topp och botten, men designen kommer att ge ett perfekt utseende till ditt hem interiör. Den har inlägg av strass, handdetaljer och guldfärgade händer. Detta är en design som du kan prova om du inte vill ha en mycket dyr.

9. Hängande klocka i vintage stil:

Vintage stil klocka

Detta är en handgjord vägg i vintage stil som hänger en klocka. Detta är en liten men elegant klockdesign som du kan hänga var som helst. Bäst lämpad för sovrum, matsal etc. visar också världstid. Ytterramen är av trä och stål. Urtavlan är med romerska bokstäver och ena handen i mitten. Dekorera ditt hem med den bästa designen.

10. Brons antik dubbelsidig klocka:

Brons antik dubbelsidig klocka

Leta efter en antik klockdesign i bronsmetall. Detta är en hängande väggklocka dubbelsidig med romerska bokstäver på. Du kan montera den på en vägg, och du kan rotera den 360 grader. Montera den framför din dörr så att du enkelt kan veta en tid. Klockan är en vintage design och förbättrar ditt hem utseende.

11. Hängande väggklockor i Zodiac -stil:

Zodiac stil hängande väggklockor

Detta är en rephängande väggklocka och kan dekorera ditt hem med det. Detta är en klocka från 1950 -talet med moderna maskiner på den. Dess runda yta är monterad på en vit metallkropp och en mässingsfälg. Förutom rattar har den stjärntecken. Den har ett klassiskt rep för att hålla den som en fartygsdesign.

12. Buckley Resin Deer väggklocka:

Buckley Resin Deer Väggklocka

Hängande klockor är av olika slag. Bland dem, om du vill ha en unik design, välj sedan den här klocktypen. Väggfästet har design av rådjur. Den har ett rustikt utseende och klockan är liten. Urtavlan är av trä med siffror. Häng den var du vill och få en vintage look.

13. Guldpläterad hängande klocka:

Guldpläterad hängande klocka

Om du föredrar en gyllene färg kanske du gillar det här. Det är en vägghängande klocka med bladdesign på ett väggfäste. Den är gjord av bronsmaterial och guldpläterad. Uppringningsramen är också gyllene med små nummer på med en nummerratt.

14. Antik dubbelsidig hängande klocka i trä:

Antik dubbelsidig hängande klocka i trä

Hängklockor i trä är väldigt snygga. Du kan dekorera ditt hem med den träväggklockan som du kan hänga. Det ser ut som en skruvmejsel; Du kan justera dess riktning genom att justera skruven. Urtavlan är liten och designen ser fantastisk ut. Trämaterialet är av hög kvalitet.

15. Cykelvägghängande klocka:

Cykelvägghängande klocka

Om du vill prova något nytt är denna cykeldesign en snygg. Prova den här för att dekorera din hall; och designen kommer med en enkel ramdesign, och det ser ut som en cykel. Klockan är lätt och lätt att hänga var du vill.

Klockor är alltid en viktig del av vårt hem. Det här är några hängande väggklockor av högsta kvalitet som du kan prova för ditt hem. Dekorera den med en bra antik design och var stolt över ditt val. Oroa dig inte för att spendera för mycket pengar.