Minnesvärda presenter fick vi i form av fler i varianter men personliga klockor ger oss en känslomässig koppling och påminnelse om presentpersonen också. Gravera alla namn, texter eller foton efter behov är alternativet i personliga klockdesigner. Denna typ av presenter kommer att vara ett bra val på jul- eller jubileumsdagen. Prova dessa personliga klockor med bilder för att få ett leende på din kära.

Moderna personliga klockdesigner i Indien:

Här fick vi 15 enkla och senaste personliga klockdesigner med bilder. Låt oss ta en titt på dem.

1. Personlig fotoklocka:

Personlig fotoklocka

De personliga klockorna är de med tryckta eller avbildade bilder. Det kan betraktas som den personliga klockan som är speciellt utformad för någon. Saken med är att det ger en blick som kan hålla människor vakna om sig själva. Man kan anpassa klockan med foton av familjemedlemmar eller en grupp vänner. En sådan bild finns i bildkällan. Dessa kan också ges till någon.

2. Personlig barnklocka:

Personlig barnklocka

Den personliga barnklockan kan vara bilden av deras favorit seriefigurer eller till och med deras eget foto. Dessa typer av klockor ser riktigt bedårande ut när de används som de personliga fotoväggarna. Barn gillar att bli upphetsade när de ser sin favoritgrej runt sig, oavsett om det är affischmässigt eller något annat.

3. Personlig bröllopsklocka:

Personlig bröllopsklocka

Den personliga klockan med bilder är de bästa klockorna som kan designas. Bröllopsklockorna kan vara bilden av par som nyligen har gift sig. Detta kan visa sig vara den bästa gåvan för dem för äktenskap. Skönheten ligger i kreativiteten och dessa personliga klockor är verkligen kreativa inom sig. Personliga bröllopsklockor kan vara den bästa presenten för par.

4. Personlig träklocka:

Personlig träklocka

De personliga träklockorna kan vara de personliga väggklockorna med bilder. Träklockan är i allmänhet när det gäller trämönster som ger det ett unikt utseende och man kan anpassa det på ett kreativt sätt som man kan föreställa citat, bilder, scenerier etc. Dessa skulle verkligen se bedårande ut när de hängdes på väggen. Dessutom ger trädelen det ett elegant utseende att beundras av folket. Det bästa valet kan vara en brunfärgad träklocka.

5. Personlig sovrumsklocka:

Personlig sovrumsklocka

De personliga klockorna för sovrum kan vara den stora personliga klockan där man kan anpassa klockan när det gäller landskap eller citat som håller miljön bra. Ytterligare ett val är att man kan använda bilden av familjemedlemmar i den enda personliga klockan som skulle vara tillräckligt effektiv för att vara bäst. Det bästa valet kan vara en blåfärgad klocka.

6. Personlig väckarklocka:

Personlig väckarklocka

Nu kan dessa vara de vanliga anpassade klockorna där man kan underhålla larmtjänsten i den personliga mantelklockan. Den personliga klockan här kan vara enkel och tillräckligt bra för att märkas. Väckarklockorna hålls i allmänhet vid sidan så att man kan vara medveten om tiden. Dessa kan också anpassas genom att använda flerfärger i stället för scenerier.

7. Personlig årsdagsklocka:

Personlig jubileumsklocka

Jubileumsanpassade klockor är i allmänhet de gåvliga klockorna som kan ges som ett tecken på kärlek till någon. Jubileumsklockorna är bäst lämpade för par som kan få den bästa presenten när det gäller dessa klockor. Dessutom kan barn presentera sina föräldrars personliga klockor vid detta speciella tillfälle. Det bästa valet här kan man göra är rödfärgad personlig jubileumsklocka.

8. Personlig garageklocka:

Personlig garageklocka

De personliga garageklockorna är de enkla klockorna som är avsedda för inga uppvisningsmedel och bara för att visa tiden. Man kan använda enkelt landskap eller till och med bilden av bilar, cyklar, skotrar etc. som passar deras intresseområde. En sådan bild kan ses på bilden som tydligt visar den personliga klockan för garaget. Det bästa valet kan vara en svartfärgad klocka.

9. Personlig pensionsklocka:

Personlig pensionsklocka

Pensionärstiden är både känslomässig och märkbar. Man kan ge sina äldste den personliga klockan som ett tecken på kärlek eller tacksamhet. Dessa personliga klockor kan innehålla bilder av mottagaren eller de tjänster de har gått i pension som minneskälla för dem. Detta kan också sägas vara den bästa gåvan för de äldste. Det bästa valet kan vara den blåfärgade personliga klockan.

10. Personlig glasur:

Personlig glasur

De personliga glasklockorna är bedårande och inte lätta att hantera. Dessa kan hängas i salongen dit gäster i allmänhet kommer. Bilden av familjemedlemmarna kan användas i dessa klockor. Klockan ger en bra bild av familjen som reflekterad. Man måste hantera det ordentligt tillsammans med glaset som måste rengöras.

11. Personlig familjeklocka:

Personlig familjeklocka

Folk älskar att göra ett namnuttalande i form av vilket material som helst; bortsett från denna personliga familjeklocka kommer det alltid att vara en bra idé. Oavsett vilket ord de vill lägga till i klockan kan de anpassa efter deras behov. Crafting kommer att vara bra för denna typ av klockor.

12. Personlig skrivbordsklocka:

Personlig skrivbordsklocka

Personliga skrivbordsklockor kommer att vara bra val vid många tillfällen; detta är det bästa alternativet för att uppskatta de människor som arbetar hårt på kontoret eller på det personliga skrivbordet. Affärsmöjligheter eller på alla pensionärsdagar kan få denna typ av klockor i present.

13. Personlig bordsklocka:

Personlig bordsklocka

Använd ditt personliga foto eller parfoto och linda sedan in i ram med klockan, denna typ av specialgåva eller speciell konst i klockan kommer att vara ett bra val på ditt personliga bord. Du kan använda JPEG -format för bilder för att anpassa bordsklockan.

14. Personlig köksklocka:

Personlig köksklocka

21 tecken långt meddelande kommer att vara trevliga tankar på klockan i köket. Denna typ av personlig klocka är det bästa valet för ditt nya hem och du kan ge en bröllop denna typ av köksklocka för ett nytt gift par också.

15. Personlig mantelklocka:

Personlig mantelklocka

Denna typ av mantelklockor eller hyllklockor levereras med batteri; detta är kurvmanteltyp av klocka vars urtavelfärg är silver. Denna anpassning har gjorts av experters hantverkare. På framsidan kan du anpassa ditt meddelande enligt dina behov eller idéer.

Folk gillar att uttrycka sina känslor genom gåvor och personliga presenter visar påminnelsen om de människor som gav en sådan typ av personliga gåvor. Men brett i samlingen av presenter spelar personliga klockdesigner en mer korrekt roll i presenten, om du gav någon så tänker de säkert på dig när de kommer att leta efter tid på väggen.