Köket är det viktigaste rummet i hela huset. Köket och maten det skapar gör stor skillnad i ett lyckligt hem. Dekorationsbitarna i ett kök kan innehålla en köksklocka. Dessa köksurdesigner berättar inte bara tid utan ger också en attraktiv kant till köket.

Bästa köksklockor i Indien:

Här fick vi 15 enkla och senaste köksurdesigner med bilder. Låt oss titta på dem.

1. Gaffel- och skedklocka:

Gaffel- och skedklocka

Denna unika köksklocka är speciell och en konversationsstartare helt klart. Klockan är inramad med flera gafflar, skedar och knivar. Detta placeras dygnet runt. Denna silverklocka i kök med silverbestick ger dig utseendet på ett sofistikerat kök.

2. Kök väggklocka design:

Kök väggklocka design

En fantastisk unik köksklocka är i fokus för varje bra kök. Detta dekorativa kök är tillverkat med mässingsbeslag. Det har några av köksredskapen på sidorna. I mitten är klockan på en stor mässingspanna. Denna kontrast med mässing är gjord med vitt och svart.

3. Rustik köksklocka:

Rustik design för köksklocka

Skaffa denna vintage köksklocka till ditt rustika kök och du kommer att känna dig välsignad. Denna klocka har flera charm och citat som är roliga, retrospektiva och fantastiska. Det här kommer att vara bra när du har sällskap också. Klockan har grova kanter och målar verk som får den att se ganska charmig ut.

4. Kopparköksklocka:

Kopparköksklocka Design

Denna extra stora köksur är gjord av galvaniserat koppar. Klockan är stor och ändå mycket känslig. Ramen är bara med tunna koppartrådar och linjerna på klockan är också tunna. Detta gör att klockan ser ganska sofistikerad ut. De stora siffrorna i romerska siffror är också ganska bedövande.

5. Personlig köksklocka:

Personlig design för köksklocka

Här är en fantastisk stor köksklocka som du kan ge i present till din mamma. Denna personliga klocka är tryckt med orden “Moms Kitchen”. Du kan lägga till namnet på din mamma i det nedre lagret av klockan. Den vita köksklockan ser väldigt imponerande ut och detta kommer att vara den perfekta presenten.

6. Design i köksklocka i krom:

Chrome köksklocka design

Detta är en bra modern köksklocka som fungerar och ser ut som en charm. Det bästa med krom -utsidan är att det har en glans och detta kan också rengöras enkelt. Den kromade finishen gör att den ser ut som en grå köksklocka. Denna runda klocka passar de flesta moderna hus.

7. Design för köksklocka:

Cup kök klocka design

Här är en liten köksklocka som kommer att se snygg ut på ett köksskåp. Denna koppformade klocka är väldigt vacker och attraktiv. Du kan använda den som en present till en uppvärmning av huset eller en jubileumsgåva. Klockan är ett bra komplement till ett charmigt hemtrevligt kök.

8. Stekpanna Köksklocka Design:

Stekpanna Design för köksklocka

Denna coola köksklocka är gjord av en stekpanna. Pannan är omvänd och klockan fäst på baksidan. Denna svarta köksklocka är spektakulär och ser ganska fantastisk ut. Detta kan också vara ett DIY -projekt som du kan ta upp. Allt du behöver är en gammal stekpanna som du kan ge ett bra lager färg också.

9. Fruktköksklocka Design:

Frukt köksklocka design

Skaffa den här söta köksklockan till ditt lilla rustika kök och du kommer att njuta av att spendera tid i ditt kök. Den äppelformade klockan är röd i färg och är tryckt med vintage-tryck i mitten. De vackra gröna bladen på toppen ger en touch av klass till denna röda köksklocka.

10. Nyhet köksklocka design:

Nyhet köksklocka design

Här är en fantastisk klocka som du kan ha eller gåva till någon du älskar. Den blå och gröna köksklockan kommer i många fler nyanser. Varje timme på klockan är en muffin. Detta gör att klockan ser riktigt speciell och söt ut. Detta är också bra för barn som skulle vilja börja lära sig tid och matlagning.

11. Pendel köksklocka:

Pendel köksklocka Design

En liten klocka i köket är den perfekta underhållningen du behöver. Denna charmiga pendelklocka är gjord av kaffeartiklar som en kopp, kaffepåse, mjölkburk, etc. De härliga inställningarna dygnet runt gör att den ser väldigt attraktiv ut. Pendeln är en kopp kaffe igen och detta är den mest intressanta delen av den här klockan.

12. Kockens köksklocka:

Kock kök design

Denna söta och charmiga kockklocka är den perfekta presenten. Denna kockfigursklocka är gjord av porslin och ser väldigt attraktiv ut. De små orden ”Bon Appétit” som skrivs på klockan ökar också klockans charm. Detta är en bra present till en spirande kock eller en entusiastisk kock.

13. Fancy Kitchen Clock Design:

Snygg design av köksklocka

Denna fina fyrkantiga köksklocka är också en timer. Detta tillagda föremål i klockan gör det till en mycket viktig del av köket. Under tillagningen är det bra att ställa in en timer för vissa matlagningsprocedurer. Denna klocka med sin inbyggda timer gör det enkelt för kocken att göra flera sysslor samtidigt.

14. Köksklocka i trä:

Köksklocka i trä

Några av de gamla köken var stora i storlek och de hade vintageprylar att pryda dem. Denna köksklocka i trä skulle vara en av de speciella sakerna i köket för att hjälpa kocken att berätta tid. Klockans träram är mycket utsmyckad och känslig. Glaskammaren där klockan är inställd är också dekorerad.

15. Magnetisk köksklocka:

Magnetisk design för köksklocka

En av de söta sakerna som du kan lägga till i ditt kök är magnetklockan. Denna klocka i små storlekar har en magnetisk baksida och kan sedan fästas i kylskåpet. Denna speciella klocka är ett vitt fågelmönster med svart kontrast. Detta kommer att se väldigt sött ut i ditt kök. Så testa dessa magnetklockor och lägg till charm i ditt söta hem.

Köksklockor har ett mycket charmigt utseende med köksartiklar som dekorativa funktioner i de vanliga klockorna. Du kan ha stora eller små klockor med skedar, kokkärl etc som ram. Magnetklockorna kan läggas till kylskåp, de små klockorna kan placeras på skåp.