Tick ​​Tock Tick Tock – detta ljud hörs i varje hem som påminner alla närvarande om att tiden flyger förbi. Klockor väljs på ett sätt så att de kan matcha färgen på väggen, möblerna och klädseln. Det har sett att svarta klockmönster är att föredra mycket på grund av dess mångsidighet att matcha med vilken inredning som helst. Här är några mönster av svarta klockor som är fascinerande såväl som lätta på fickan.

Bästa svarta klockdesignerna i Indien:

Här fick vi 15 enkla och senaste svarta klockdesigner med bilder. Låt oss ta en titt på dem.

1. Svartvitt väggur:

Svart och vit väggklocka

Denna svarta väggklocka har en söt design och är mycket bra för barnrummet på grund av Mickey Mouse -designen. Denna 3D-klocka har superstora siffror i vitt som är lätta att läsa av barn och lär sig berätta tiden snabbare.

2. Svart bandklocka för vardagsrum:

Svart bandklocka för vardagsrum

Detta är en av de mest slående stora svarta väggklockorna. Klockan är tillverkad av rostfritt stål av mycket hög kvalitet. Den är belagd med svart. Stålplåtarna är arrangerade på ett sådant sätt att de visar siffrorna från 1 till 12 som är siffrorna på klockan. Klockvisarna är vita för att göra det enkelt att berätta tiden.

3. Svart silke vägg köksklocka:

Svart silke vägg köksklocka

Denna klocka har en mycket unik och trollbindande design. Denna moderna svarta klocka är distinkt snygg och ser väldigt slående ut i alla rum i huset. Den främsta slående egenskapen är de svarta plaststrängarna som är sammanvävda och skapar en mesh -effekt.

4. Black Forest Clock:

Schwarzwald klocka

Detta är en exceptionellt vacker svartskogsklocka som är värd att ställa ut i ditt vardagsrum. Denna klocka från 1800-talet har mycket utsökta ristningar som visar djurlivet i den mörka skogen. Siffrorna är i romerska tecken som ger ett antikt utseende. Den har tre vikter och en pendel.

5. Black Metal Skull Clock:

Black Metal Skull Clock

Denna black metal -klocka är den perfekta för människor som älskar att ha en som är helt ovanlig. Denna svarta bordsklocka är i form av en skalle och är cirka 8 tum hög. Klockan är gjord av gjutet aluminium och deras ögon visar timmar och minuter. Så titta i dödens ögon för att se din tid!!!

6. Svart marmor klocka:

Svart marmor klocka

Här är en härlig sexkantig formad svart marmorur. Denna marmorklocka är gjord av spansk svart Marquina -marmor. Marmor är polerad väl på ovansidan och har rundade kanter och kommer med metallhänder. Denna klocka har ett sofistikerat utseende och kommer att lägga klass till ditt vardagsrum.

7. Svart träklocka:

Svart träklocka

Denna svarta väggklocka ger ditt hem ett etniskt utseende. Klockan har två vackert snidade påfåglar som är besatta med glänsande vita kristallstenar. De 12 siffrorna i klockan ersätts med vackra runda vita stenar och för händerna har två invecklat ristade metaller använts.

8. Cuckoo Black Clocks:

Gök svarta klockor

Om du älskar ljudet av gökar och är förtjust i färgen svart också, skaffa dig den här vackra svarta gökuret. Klockan är gjord av trä och sedan målad med blank svart färg. Den har fina sniderier på sig. Och en vacker gökfågel kommer ut i timmen och berättar för dig vilken tid.

9. Digitala svarta klockor:

Digitala svarta klockor

Denna härliga moderna svarta klocka har alla funktioner du kan önska dig. Det visar inte bara tid utan också kalendrar med vecka, datum, dag och månad och rumstemperatur tillsammans med luftfuktigheten. Den har extremt användbara alternativ som dubbla USB -laddningsportar, dubbla larm och en tupplurstimer. Det hälsar dig med en härlig “GOD MORGON”.

10. Svart glassklocka:

Svart glasur

Håll den här handgjorda, hisnande svarta glasuret på ditt bord och gör dig redo för oändliga kommentarer och komplimanger från alla som kommer in i din stuga. Denna blanka lilla svarta klocka har en härlig böjd abstrakt design. Den böjda designen gör det möjligt att ställa den på bordet.

11. Svart skrivbordsklocka:

Svart skrivbordsklocka

Denna svarta skrivbordsklocka är monterad på en träbotten och ser ut som bildskärmen på en stationär dator. Den har guldfärgade prickar för de 12 – siffrorna och metallhänderna. Denna utsökta moderna svarta klocka matchar perfekt med dina moderna tankar.

12. Svart fyrkantig klocka:

Svart fyrkantig klocka

Detta är en underbar DIY -hantverksidé för en klocka. Du kan skapa den här kreativa klockan och visa bara för att få ett par komplement från dina gäster och vänner. Denna svarta fyrkantiga klocka består av trådar som är sammanfogade i en fyrkantig form. Det enkla men konstnärliga stycket kommer att lägga till skönhet och kreativitet i ditt rum.

13. Enkel svart bordsklocka:

Enkel svart bordsklocka

Ta en titt på den här oemotståndliga bordsklockan och du kommer säkert att ta tag i den. Denna lilla svarta klocka kommer i en enkel design som ger ditt sängrum ett rent och snyggt utseende. Den fungerar ljudlöst och ger dig en lugn god natts sömn. Den har ett klassiskt mönster

14. Svart väckarklocka:

Svart väckarklocka

Planerar du att köpa en väckarklocka, så här är den rätta att välja. Detta är den senaste av de svarta väckarklockorna som är inbyggda med en projektionsenhet som visar tiden i taket eller väggen bakom. Tillsammans med tiden visar den också inomhustemperaturen. Du kan också justera för att få en kristallklar projektion.

15. Svart vintage klocka:

Svart vintage klocka

Kolla in den här vackra svarta vintageklockan. Denna farfars klocka är gjord av trä från granen. Den är lackerad och har fyra svarta tavlor. Den har också härliga skylthållare och krokar för dig att hänga i nycklar och andra saker. Detta är en härlig bit för ditt vardagsrum att ge i ett vintagelook.

Svarta klockdesigner är de som oftast väljs eftersom de är tydligt synliga och framträdande på alla färgade väggar. Vi har många olika typer och former av svarta klockor som kan väljas enligt din rums lämplighet.