Led är den ljusemitterande källan som används i lampor och lampor. Klockorna som använder led är också något som används mycket nuförtiden. Industriklockorna leds alltid. Här visar vi dig de olika LED -klockdesignerna som finns på marknaden. De kan användas både för hemmet och för industriella ändamål.

Bästa LED -klockdesigner i Indien:

Här fick vi 15 enkla och moderna LED -klockdesigner med bilder. Låt oss ta en titt på dem.

1. Industriell LED -klocka:

Industriell LED -klocka

Detta är en industriell led -klocka som ser stor och ljus ut. Färgerna på den här klockan är ljusröda och du kan ändra detta efter behov. Industriklockan kan användas i fabriker eller kontor med stora utrymmen. Detta är synligt från ett stort avstånd så det gör bra nytta.

2. LED -väckarklocka:

LED väckarklocka

En av de söta sakerna med den här digitala klockan är ledbelysningen. Den lilla LED -klockan är perfekt för ditt kontorsbord eller hem. LED -väckarklockan ger dig tiden exakt och har ett bra alarmljud för att väcka dig. Denna träram led -klocka är perfekt för unga människor.

3. Triangle LED -klockdesign:

Triangel LED -klockdesign

Att ha en sval LED -klocka i trä är en bra idé. Denna klocka sitter perfekt på en bordsskiva. Klockans triangelform är något som också är unikt och udda. Färgen som används här i den här klockan är blå, men du kan välja de olika färger som är tillgängliga.

4. Minimalistisk LED -klocka:

Minimalistisk LED -klocka

Här är en enkel men fantastisk LED -väggklocka som Indien erbjuder dig. Det minimalistiska tillvägagångssättet för den här klockan är det som skiljer den från. Klockan är precis vad du behöver för att lägga till karaktär eller charm i ett rum. De stora siffrorna på den här klockan kan ses på avstånd.

5. Kompakt LED -klockdesign:

Kompakt LED -design

Prova den här kompakta digitala klockan som ser väldigt imponerande ut. LED -ljusklockan är ett perfekt sätt att lysa upp ett rum. LED -lamporna som används i denna klocka är baserade på temperaturkontroll. Den har ett transparent fodral som visar siffrorna väl.

6. LED -ordklocka:

LED -ordklocka

Förutom de digitala klockorna finns det också ledda ordklockor. Denna klocka ger dig tiden i ett meningsformat. Detta är en LED -ljusklocka som fungerar som en ledd bordsklocka. Orden på klockan är med fet stil och versaler så att du enkelt kan läsa tiden.

7. Rund LED -klockdesign:

Rund LED -klockdesign

Här är en stor ledd blå klocka som du kan ha i ditt hem eller kontor. De runda siffrorna i klockan är djärva och stora i storlek. LED -lamporna som används här är också bra för mörka rum. Du kommer att kunna läsa tiden i mörka rum med denna runda stora LED -väggklocka. Den ledda analoga klockan kan vara en perfekt present till någon.

8. Sport LED -klockdesign:

Sport LED -klockdesign

De flesta idrottsarenor kräver klockor för att visa rätt tid för ett evenemang. Den röda LED -klockan är perfekt för sportområden. Den elektroniska LED -klockan visar tiden i ett digitalt format med timmar, minuter och sekunder. Detta hjälper sportmyndigheterna att fatta rätt beslut för de flesta sportevenemang.

9. Kalender LED -klocka:

Kalender LED -klocka

Det är fantastiskt att ha en komplett kalenderledd klocka som inte bara ger dig tid på dagen utan också dag, månad och år. Denna ledda atomur är perfekt för skolor, kontor och även hem. Den massiva informationen som klockan ger dig är helt perfekt. Du kan använda den för all data du behöver när som helst.

10. Master LED -klockdesign:

Master LED -klockdesign

Skaffa denna master-slave led-klocka som du kan använda i en fabrik eller på ett kontor med många rum. Mästarklockan och slavklockorna fungerar tillsammans för att ge dig den exakta tidpunkten. Klockorna är perfekta för sammanlänkade rum. Displayen fungerar också på GPS och så är informationen korrekt.

11. Nedräkning LED -klocka:

Nedräkning LED -klocka

Skaffa dig den här vita LED -nedräkningsklockan som visar nedräkningstiden för alla händelser. Du kan ställa in nedräkningen till den tid du vill ha och den kommer att starta timingen därefter. Denna klocka är perfekt för sina starka ljus och formuleringar. Du kan också välja de ord du vill ha på klockan.

12. Personliga LED -klockor:

Personliga LED -klockor

Gåva någon du älskar den här batteri -klockan som har ett personligt meddelande på toppen. Glaset är etsat med formuleringar som du skulle vilja säga till din älskade. En bild kan också etsas på glas. Denna klocka är också perfekt med ljuset som visas inte bara på klockan utan också på glasfasaden.

13. Barnens LED -klockdesign:

Barnens LED -klockdesign

De flesta barn älskar färger och ljusa saker som inkluderar tecknade serier. Denna ledda reseklocka är perfekt för barn. Den visar tiden i 7 olika färger. Tecknade bilderna på kubens sidor är också roliga för barnen. Detta kan också ges som returgåvor till ett barns födelsedagsfest.

14. LED -klocka med låg syn:

Low Vision LED -klocka

Detta är en grön led -klocka som har en låg synfördel. Klockan kan användas som väckarklocka och har ett högt larmljud. Klockan är perfekt för äldre eftersom de också kan se tiden bra på natten. Det höga larmljudet är också bra för dem som har svårt att höra bra.

15. Skräddarsydda LED -klockor:

Skräddarsydda LED -klockor

Här är det senaste inom LED -klockor som är skräddarsydda. Klockorna ser ut som träklossar med hål i. Klockorna i analog stil är verkligen ett snyggt föremål som du kan ha hemma. De är ett samlarobjekt som du måste ta i bruk.

Led -klocka Designs är ljusa och färgglada och finns i färger som sträcker sig från rött, blått, grönt till neon. Dessa klockor lyser upp ett rum och kan också användas för natten. Klockorna kan vara små eller stora. De kan anpassas för gåvor eller för barn. Du kan också skräddarsy ledda klockor.