De flesta av nedräkningsklockorna har den tydliga och lättlästa LCD-skärmen. De fetstilade siffrorna med den stora displayen gör att du enkelt kan läsa nedräkningstimern var du än försöker lägga blicken över den. Du kan fritt ställa in nedräkningstimern i dessa typer av nedräkningsklockor och du hör det höga och tydliga men inte öronbedövande ljudet. Några av modellerna påminner dig om att hantera din ångade eller kokta mat i rätt tid som gör att du lagar din favoritmat subtilt och snyggt. Den har ett måttligt ljud som kan höras från alla rum i ditt hem och varar ett tag. De enkla nedräkningsklockorna är extremt enkla att använda med den intuitiva knappen som tillhandahålls.

Bästa nedräkningsklockor i Indien:

Här är våra 25 enkla och senaste nedräkningsklockor med bilder. Låt oss ta en titt på dem.

1. Röd LED Digital nedräkningsklocka:

Röd LED Digital nedräkningsklocka

Denna klocka har displayen i formatet DD: HH: MM: SS och har siffrahöjden cirka 1,8 ”. Klockans totala storlek är 510x160x40mm. Det är röd nyans med 3 unika funktioner- Nedräkning, räkna upp och normal klocka 12/24hours. Ljusstyrkan kan justeras med hjälp av en fjärrkontroll tillsammans med den. LED -lampans livslängd är mer än 100 timmar. Det maximala visningsavståndet är 100 meter.

2. Stor skärm nedräkning alarmkran:

Stor skärm nedräkning larmkran

Det är den anmärkningsvärda typen av kökstimer med en påminnelse, stoppur och nedräkning och även med larmfunktion. Detta har en härlig form med en stor skärm. Den levererar ett enormt ljud och mäter 65 mm x 75 mm x 30 mm. Dessa stora nedräkningsklockor använder 1,5V AAAA -batteriversion som är det mest prisvärda alternativet.

3. Digital plast anpassad nedräkningsklocka:

Digital plast anpassad nedräkningsklocka

Detta är en enkel nedräkningsklocka som är av timers typ med digital display. Den är tillverkad av plastmaterial och har CE/EU -certifiering. Den har en lagrad modellklocka som har gjorts enligt de specifika behoven. Detta är en skräddarsydd klocka med powerboxningstimer på 1X AAA. Den utför funktionen för tidtagning och har LCD Digital Kitchen timer.

4. Vitt kök nedräkningsklocka:

Vitt kök nedräkningsklocka

Huvuddragen i denna bästa nedräkningsklocka är att den har en tydlig och lättläst LCD -skärm med stora och djärva siffror. Den har ett högt larmljud som kan höras mycket bra var som helst i huset. Det är inte nödvändigt att du behöver hålla ögonen på klockan när du lagar mat. Den räknar ner från vilken tid som helst upp till 99 minuter och 59 sekunder. Det kan också användas som ett stoppur som kan förvaras från noll. De är idealiska för matlagning, läxor, gympass, sport, spel, kontor och klassrum.

5. Fyrkantiga silver elektroniska nedräkningsklockor:

Fyrkantiga silver elektroniska nedräkningsklockor

Det är lättläst och alarmtimern erbjuder dig de största siffrorna med nedräkningsfunktionen. Denna stora nedräkningsklocka har funktionen hos den justerbara räknaren inställd på 99 minuter, 59 sekunder. Detta kan enkelt hängas på en vägg eller något bordsställ i ditt hem eller kontor. Den har magneten för att hänga upp eller till och med ställas upp med ett utfällbart stativ. Den levereras med aluminium och har även ett stoppur.

6. Bästa bröllopsanpassade nedräkningsklockan:

Bästa bröllop personlig nedräkningsklocka

Ingen gåva skulle vara så överraskande som den som visas i nedräkningsklockan. Detta är vackert anpassat och anpassat efter behoven hos en specifik individ. Detta har nedräkningstimern som har ställts in för att räkna antalet dagar och antal timmar som återstår för äktenskapet. Det skulle vara den perfekta presenten till din älskade fästman som väntar ivrigt på utvärderingen.

7. Rund magnetisk nedräkningstimer väckarklocka:

Rund magnetisk nedräkningstimer väckarklocka

Denna enkla nedräkningsklocka har den digitala väckarklockan med Kitchen Countdown Timer. Stilen som ges till den här modellen är snygg och har en LED -skärm. Denna klocka i antik stil väger cirka 37 gram och har en digital display. Den har en bredd på 63 mm och har en enda yta. Hela uppsättningen är gjord av plastmaterial och cirkulär. Den levereras med en lämplig diameter på endast 63 mm.

8. 60 sekunder animerad nedräkningsklocka:

60 sekunder animerad nedräkningsklocka

Här kommer den moderna och för trendiga uppsättningen av en animerad nedräkningsklocka. Detta har totalt 60 sekunder nedräkningstimer. Det viktigaste inslaget i denna bästa nedräkningsklocka är dess rösteffekt. Den kan prata och svara på det ljud som hörs. Den styr den digitala tiden som visas på dess LCD -skärm och ger dig den extra uppmanade ljudeffekten. Den animerade funktionen hos den här klockan blir dess mest tilltalande egenskaper.

9. Digital LCD -skärm Nyårs nedräkningsklocka:

Digital LCD -skärm Nyårs nedräkningsklocka

Få det senaste utbudet av nyårsserier med coola nedräkningsklockor som har den unika funktionen som medföljer den. Det utför åtgärden att räkna ner antalet timmar som återstår för en nyårsdag. Den färgstarka lysdioden har betyget cirka 100 timmar. Betraktningsvinkeln sträcker sig från H: 85 till V: 85. Strömkällan som krävs för den är AC110-250V 50-60Hz, DC 5V med en USB-kontakt. Det kommer också med funktionen IR -fjärrkontroll. Det maximala visningsavståndet är 100 meter både i dagsljus och på natten.

10. Utomhus jul nedräkningsklocka:

Utomhus jul nedräkningsklocka

Detta är en bländande serie nedräkningsklockor som visar den återstående tiden för en julafton. Hela klockan är tänkt med en julniss med Hammacher Schlemmer. Den är ansluten med en nätsladd som ger sin likspänning med en längd på 2000 mm. Och därför kan du behålla denna inredning var som helst i ditt hem eller till och med som utomhusinredning. Luftfuktigheten varierar från 32 ° till 158 ° F, (0 ° till 70 ° C). Den har ett aluminiumskåp och ett hårdvarumonteringssystem för att rymma önskad plats.

11. Semester nedräkningsklocka med timer:

Holiday Countdown Clock med timer

Detta är en lätt att ställa in semesternedräkningsklocka som visar återstående tid för den kommande semesterresan. När du behöver utföra olika förberedelser inför resan skulle det hjälpa dig att hantera tiden effektivt. Den har timern inbyggd i den som enkelt kan ställas in för det önskade jobbet. Den använder bara ett batteri i AA -storlek för sin funktion och använder en enkel mekanism.

12. Nedräkningsklockor för svart födelsedag:

Svart födelsedag nedräkning klockor

Det är det perfekta sättet att komma ihåg sin födelsedag med denna coola nedräkningsklocka. Den passar utmärkt på alla hyllor i ditt hem. Klockan mäter 4 ″ bred och 2,5 ″ hög i dimensioner. Och det viktiga med denna klocka är att när klockan når milstolpen för den aktuella påminnelsen kan den återställas för att börja räkna igen för en annan händelse.

13. Personlig nedräkningsklocka för evenemang:

Personlig nedräkningsklocka för evenemang

Vi skulle alla vilja räkna ner till vissa evenemang som födelsedagar, bröllop, semestrar och liknande tillfällen. Denna lilla nedräkningsklocka är i princip i en vit nyans som kan visa händelsen och det angivna datumet som behöver påminnas. Allt du behöver göra är att ange händelsens namn och ställa in timern för det förväntade datumet.

14. vigselringar präglade bröllop nedräkningsklocka:

Vigselringar präglade bröllop nedräkning klocka

Här är det perfekta sättet att fördriva dina hektiska dagar i väntan på ditt kommande bröllopsevenemang. Detta är en cool nedräkningsklocka som är präglad med vigselringar och rosetryck. Klockan visar både dagar och återstående tid för ditt favoritevenemang på ett bröllopsevenemang.

15. Handgjorda semesterräkningsklockor:

Handgjorda semesterräkningsklockor

Det är en perfekt rolig tid att minska din favoritresa som ska startas under de närmaste dagarna eller månaderna. Detta är den coola nedräkningsklockan som görs med hjälp av utskurna semesternedräkningar. Det är bara tryckt på ett uttråkat kort som bara liknar ett gratulationskort. Med den bifogade hela den digitala klockan som visar dagar och tid kvar för semestern.

16. Mötesräkningsklocka med musiklarm:

Mötesräkningsklocka med musiklarm

Det är en nedräkningstimer av hård plast med digital LED -display på 5 x 3 cm. Nedräkningsområdet varierar från 1 sekund, 99 minuter 59 sekunder. Den har den unika minnesfunktionen och kan användas för alla officiella ändamål som möten. Den här lilla nedräkningsklockan har funktionen som en strömbrytare och en avstängningsbrytare.

17. Kontorsanvändningspensioneringsklocka:

Kontorsanvändning Pensionering Nedräkningsklocka

Den här enkla att ställa in en nedräkningsklocka visar de sekunder som anger hur lång tid du har tills du går i pension. Gå bara in på den stora dagen och torka av klubbarna utan krångel och vänta på den exakta påminnelsen. Den använder två AA -batterier och är perfekt för skrivbordet på kontoret. De kan återställas för framtida påminnelse sju.

18. Förväntar barnens nedräkningsklocka:

Förväntar barnens nedräkningsklocka

Utforska detta roliga sätt att räkna ner för din stora dag när en ny bebis kommer hem till dig. Den enkla nedräkningsklockan är gjord med ett kort som är präglat med Love Birds with Nest. Designen är utsmyckad på kortet med en nedräkningsklocka som är 3,75 x 3,75 tum stor. Det får dig att se ut och känna dig som ett avancerat gratulationskort. Den är enkel att programmera och innehåller en enorm magnet med batterier.

19. Liten omvänd nedräkningsklocka:

Liten omvänd nedräkningsklocka

Här får du ta en titt på nedräkningsklockan som räknar bakåt för den inställda händelsen. Det kan lätt användas för ändamålet, till exempel spel, träningsövningar och mycket mer. Det är också den universella timern med grundläggande funktioner som en vanlig klocka innehåller. Klockan är enkel att ställa in och samtidigt är den lätt att läsa. Den har också 24 -timmars klockläge, nedräkning och räknar upp anläggningslägen.

20. 60 andra gula nedräkningsklockor:

60 andra gula nedräkningsklockor

Detta är en liten nedräkningsklocka avsedd för att endast räkna 60 sekunder. Klockan är mönstrad i en ljusgul nyans som väcker en fräsch känsla för varje start. Den kan användas för speländamål, officiella erbjudanden och även för inhemska behov. Den använder bara ett AA -batteri och fungerar med en enkel mekanism.

21. Extra liten nedräkningsklocka:

Extra liten nedräkningsklocka

Få det bästa av de helt nya artiklarna i timern som visas i bildlänken. Det är en söt nedräkningsklocka som är en extra liten storlek som gör att du kan bära med lätthet när du är på språng. Den har speciella funktioner som indikation på att använda LED -lampor. Du kan vända åtgärden, återställa timern och ställa in en ny händelse som en timer.

22. Mjuk version av nedräkningsklockor:

Mjuk version av nedräkningsklockor

Om du inte är den som föredrar en idealisk klockvy av det moderna slaget, välj då en sådan mjukvaruversion av nedräkningsklockor. De laddas bara ner i sitt ursprungliga format till din dator, bärbara dator eller till och med i din androids. Dessa är tillgängliga i upplösning 1920 × 1080 och filstorlek 5,3 MB. De laddas ner i bildförhållandet 16: 9, en bildhastighet på 23,97 bps och med en varaktighet på 5 sekunder.

23. 3 ”9Digits stora LED -nedräkningsklockor:

3 '' 9Digits stora LED -nedräkningsklockor

Lär dig mer om funktionerna i dessa 3 tum digitala LED -nedräkningsklockor. Detta är den stora nedräkningsklockan som har tillräckligt med visningsutrymme för att rymma 9 siffror. De kan räkna ner till varje dag, och kan också få dem att räkna upp när den förväntade dagen anges. Den visar också normal tid i båda formaten på 12 och 24 timmar.

24. Borddekor Digital nedräkningsklocka:

Borddekor Digital nedräkningsklocka

Denna klocka är av skrivbordsslags nedräkningsklocka som har ett hopprörelsemönster och storlekslängden på cirka 238 mm. Den är av digital motivtyp med en bredd på 85 mm. Det är i en fyrkantig form med traditionell kinesisk stil. Denna är gjord av plast och fungerar också med motljus. De finns i alla olika färger och nyanser. De väger cirka 600 gram.

25. 100 timmars nedräkningstimer:

100 timmars nedräkningstimer

Denna speciella timer och nedräkningsklocka kan räkna både uppåt och nedåt. De kan prestera upp eller ner i 100 timmar i intervaller om 1 sekund. Den har den unika funktionen som berättar hur mycket tid som har gått efter att larmet gick i nedräkningsläget. Den har det inbyggda stativet, fickfästet och en magnet.

Några av klockorna är utrustade med fjärrkontrolltjänsten vilket gör dig ännu mer bekväm att arbeta med. De flesta av nedräkningsklockans mönster är inbäddade med digital LED -display som skulle ge livslängden mer än andra överlägsna kvalitet på klockor. De gör alltid betraktaren idealisk och bekväm att läsa alla dess siffror med dess LCD- eller LED -displayer. Den kan också användas som vanliga klockor.