Analoga tidtagare kan vara tråkiga ibland, och det är därför du har digitala klockor. Analoga timers visar oftast bara tid, ingen temperatur eller kalender. Men digitala klockdesigner ger dig allt de visar inte bara tid utan också kalender och temperatur. De kan också fungera som timerklockor också ibland. Och det är här skillnaden mellan dem ligger. Så, låt oss kolla in de bästa alternativen för att köpa digitala klockor för att använda larm och hemväggar i Indien.

Bästa digitala klockdesigner i Indien:

Här fick vi 25 enkla och moderna digitala klockdesigner med bilder. Låt oss ta en titt på dem.

1. 12 ”digital väggklocka:

12 ”digital väggklocka

Denna eleganta digitala väggklocka kommer att vara perfekt för alla rum i ditt hus, eller kan fungera som en trevlig present också. Denna klocka har stor, lättläst högupplöst LCD -skärm, tillsammans med kalender- och temperaturavläsningar också. Denna moderna enkla klocka kan också fungera som en väckarklocka, med snooze, så att du kan sova bättre. Denna klocka kommer säkert att göra ditt liv färgglatt.

2. Stor digital klocka med inomhustemperatur:

Stor digital klocka med inomhustemperatur

Om du är ute efter en stor digital klocka, bör detta vara ditt val. Denna stora klocka drivs av en strömadapter på nio fot plus integrerad sladdförvaring och gör det enkelt att se från kontoret, klassrummet eller vardagsrummet. De ljusa 5,5 tums siffrorna på klockan möjliggör en enorm 200+ fot sikt. Har också stöd för kalender- och temperaturavläsningar.

3. Liten digital träväckarklocka:

Liten digital träklocka

Detta är en kompakt, multifunktionell liten digital klocka som visar kalender, temperatur, har LED-ljusstyrning med röst och även en larminställning. Denna minimala, kubiska, innovativa design är mycket vacker och består helt av trä. Kan köras på både batteri och nätström. Klockan håller exakt tid och är perfekt att använda som skrivbordsklocka på kontoret eller hemma. Kan också ges som present till barn.

4. Stor skärm digital väckarklocka:

Stor skärm digital väckarklocka

Denna stora digitala klocka är perfekt för sovrum med sin enorma 8,9 tum supervita LED-display, vilket gör den lättläst för alla åldrar och på avstånd. Det finns en dimmerfunktion för att öka eller minska ljusstyrkan, samt USB -port med två portar – en för att ladda klockan och en för att ladda din telefon, surfplatta eller en MP3 -spelare. Super bekvämt och enkelt att använda. Det finns också ett larm och snooze -funktion.

5. Stor röd LED digital väckarklocka:

Stor röd LED digital väckarklocka

Om du vill ha den bästa digitala klockan bör detta vara din högsta prioritet. Denna klocka är extremt enkel att använda och har inga problem för barn, seniorer eller äldre. Klockan levereras med ett nattljus, tillsammans med jumbo upplysta röda LED -siffror med en reglage för att styra ljusstyrkan. Den har också inbyggt larm och snooze-funktion, och kan köras på nätström förutom att ha batteribackup.

6. Digital väckarklocka med stor 1,4 ″ skärm:

Digital väckarklocka med stor 1.4

Detta är en mycket prisvärd enkel digital klocka med en måttlig mängd funktioner. Den har en 1,4-tums röd LED-skärm för enkel visning och lätt att använda. Den har en larmfunktion och en snooze-knapp i full bredd så att du enkelt kan nå den medan du sover. Den körs på batteri och har också en ljusstyrka för hög eller låg inställning.

7. Sunrise Simulation Digital väckarklocka:

Sunrise Simulation Digital väckarklocka

Det här är väldigt vackert, precis lanserat, en ny digital klocka. Klockan har många funktioner – för det första har den här klockan både en larmfunktion och FM -radio. Klockan har också ett alternativ för att ställa in larmsignalen från sex olika alternativ för havsvågsljud. Inte bara det, men klockan kan också lysa i sju olika färger med tio nivåer av ljusstyrka. En av de mest attraktiva digitala klockorna du kan köpa just nu.

8. Digital väckarklocka med elegant rund design:

Digital väckarklocka med elegant rund design

Denna klocka har en mycket elegant digital klockdesign, med sin söta runda form. Denna skärm på den här klockan har en automatisk bakgrundsbelysningsfunktion som slås på på natten och stängs av under dagen, vilket gör det lätt att läsa i mörker under natten. LED -lamporna kan också justeras för ljusstyrka. Levereras med dubbla larm för två olika väckningstider och har också snooze -funktion. Nu behöver du inte oroa dig för att du kommer sent till jobbet och börjar njuta av din semester.

9. Vit LED digital väckarklocka:

Vit LED digital väckarklocka

Utformningen av denna moderna digitala klocka är utsökt, minst sagt. Den enkla och lilla designen passar i alla miljöer. Klockan har också en väggmonteringsfunktion, förutom att vara en skrivbordsklocka. Levereras med ett larm och snooze -funktion också, vilket är bra. Lysdioden har tre nivåer av ljusstyrka. Verkligen en minst sagt dekorativ modern klocka.

10. Projektion Digital klocka:

Projektion Digital klocka

Denna digitala väckarklocka är verkligen en av de mest innovativa klockorna någonsin. För det första har den en 5-tums ultraklar väckarklocka för projektion, som är justerbar upp till 120 grader, för att projicera på ett tak eller en vägg inom ett område av 1,6 till 10 fot, med justerbar ljusstyrka. Den krökta 4-tums ljusstyrka-justerbara displayen på klockan passar perfekt med möblerna i ditt rum. För det andra kommer det med dubbla larmlägen som ställer in två separata väckningstider, tillsammans med snooze -funktion och FM -radio med sömntimer också. Drivs med nätström och den har en USB -port på baksidan för att ladda dina mobila enheter.

11. 3D LED Digital vägg väckarklocka:

3D LED Digital vägg väckarklocka

Denna digitala väggklocka LED har stora 3D -siffror att börja med. Kan läsas på långa avstånd och ser också elegant ut. LED -lamporna är mycket ljusa med 54 LED -ljuspärlor – så det fungerar inte bara som en klocka utan också som en dekorativ uppsättning. Denna väckarklocka med snooze-funktion och nattlampan är helt väggmonterbar och har också minnesfunktion för att komma ihåg inställd tid. Klockans LED har också 3 ljusstyrkor för att tillgodose dina egna behov och önskemål. Den förbrukar mycket låg effekt och är mycket energieffektiv.

12. Enkel inställning av digital reseväckarklocka:

Lätt att ställa in digital reseväckarklocka

Den här söta lilla klockan är helt gjord som en barns digitala klocka. Med tanke på barns behov och önskemål är den här lätta klockan också perfekt för tonåringar och vuxna. Den har en stor skärm på 3 tum, som visar kalendern samt tid både AM och PM. Klockan fungerar med enkla inställningar och har ett trevligt pipande ljud, det är inte för hårt. Levereras med ett skyddande och stötsäkert silikonskydd som skyddar det mot mindre fall och är perfekt att använda på kontoret, sovrummet eller till och med när du reser.

13. 9 ″ Stor LED digital väckarklocka:

9

Denna elektriska digitala klocka kan fungera både som uttag och batteridriven. Den har en stor 9-tums skärm med stora djärva siffror i vit färg mot en svart bakgrund, vilket gör det lättare att läsa för gamla och äldre. Denna väckarklocka har en snooze -funktion samt lättanvänd dimmerpekskontroll för att styra ljusstyrkan. Larmvolymen är också justerbar till antingen låg eller hög, och larmet ökar gradvis för att väcka dig. Har dubbla USB -portar – en för din laddning av dina mobila enheter och en för själva klockan. Den har också batteribackup vid elavbrott.

14. Digital väggklocka med stor LCD -display:

Digital väggklocka med stor LCD -skärm

Denna digitala LCD -klocka använder mycket innovativa funktioner för att garantera ett måste köpa. Den använder en radiovågssignal i din tidszon för att justera tiden automatiskt. Denna klocka är utrustad med en 7,5-tums skärm där du kan läsa kalendern, temperaturavläsningar förutom den självklara tiden. Klockan har både inomhus och utomhus temperaturmätare, har ett inbyggt larm samt en obegränsad snooze-funktion. Du kan lägga den här klockan på bordet eller till och med hänga den på väggen.

15. Trä digital väckarklocka:

Trä digital väckarklocka

Om du vill köpa en svart digital klocka kan den här passa dina behov. Denna klocka är multifunktionell eftersom den visar både tid och temperatur. Klockan är modern med sin unika form och struktur, som består av trä, och de mjuka LED -lamporna ger en lugn atmosfär på natten när du ser tiden. Klockdisplayen har också viloläge för att spara energi och drivs av antingen elnät eller batteri.

16. Extra stor digital klocka:

Extra stor digital klocka

Vill du ge någon den perfekta presenten? Skaffa denna elektroniska digitala klocka. Detta är en liten extra stor klocka så att du får tydlig tid och pluspunkten är att du också hittar kalenderfunktioner. Det unika med denna klocka är förmågan att ta påminnelser, så om du har någon som är äldre, kan den här klockan hjälpa personen att komma ihåg viktiga saker. Klockan går på ström från elnätet men har också batteribackup för elavbrott. Detta är perfekt för gamla och äldre människor i ditt hem.

17. Stor röd digital väckarklocka:

Stor röd digital väckarklocka

Denna röda digitala klocka är helt stötsäker solid och robust för normala slag och fall. Klockan är välgjord, lätt och bekväm att ta tag i och lätt att ställa in speciellt för barn, tonåringar och vuxna. Denna enkla väckarklocka har en stor digital skärm som är lätt att läsa tillsammans med bra bakgrundsbelysning så att den inte stör din sömn. Har 6 minuters snooze -tid och larmsignalen snabbar upp varannan sekund, så att det inte är ett problem att vakna. Högt rekommenderad.

18. Vit digital LED -väckarklocka:

Vit digital LED -väckarklocka

Den här är det bästa alternativet för studenter och det här är en LED -väckarklocka som visar den exakta tiden och du får också temperatur. När vi planerar att ge bort till våra barn kommer LED -väckarklockan att vara ett bra val, de kommer att få bra larm för regelbunden väckning i tid. Du kommer också att få snooze -funktionen i den.

19. 9,5 ″ Stor digital klocka:

9.5

Iögonfallande klockor finns mer i sorter med en bred samling av olika former och storlekar också. Det här är det bästa alternativet för kontor och klassrum; du kan använda dem för att lägga till extra inredning i ditt vardagsrum också. Denna digitala kontors klockfunktion är att den automatiskt uppdaterar klockan. Om du vill montera får du nyckelhål som tillval också.

20. Wake Up Light Digitala klockor:

Wake Up Light Digitala klockor

Detta är en mycket snygg digital klocka på grund av dess färgglada och glödande LED, som har 7 olika färger. Klockdisplayen visar både temperatur och tid också. Det finns larm- och sovfunktion, och det finns 8 larmsånger, så inte bara en låt att bli uttråkad av. Det här är bra för barn.

21. Mirror Surface Digital väckarklocka:

Mirror Surface Digital väckarklocka

Denna platta digitala klocka har en sminkspegel som framsida och design. Denna väckarklocka har både tids- och temperaturvisningar, tillsammans med snooze -funktion. Det finns två ljusstyrkor som vanligt, och snooze -tidsintervallet är cirka 5 minuter. Den drivs med antingen batter eller USB -kabel. Mycket stilren och modern klocka minst sagt.

22. Digital väckarklocka:

Digital skrivbord väckarklocka

Denna digitala skrivbordsklocka levereras med en skärm av mycket hög kvalitet med förbättrad kontrast för förbättrad syn. Denna klocka har ett dubbelt alarm med snooze -funktion. Den levande blå bakgrundsbelysningen kommer att vara skonsam mot dina ögon och kommer att förbli upplyst i 5 sekunder. Visar tid, temperatur och kalender också. Har också stöd för flera språk, totalt 7 till antalet. Fullt packad med funktioner för ditt skrivbord.

23. Digital väckarklocka med dubbla displayer:

Travel Digital väckarklocka med dubbel display

Denna analoga och digitala klockkombination innehåller båda typerna av klockor. Klockan har analoga händer med kvartsrörelse för att ge exakt tid, och en sekundär digital tid visas under den. Klockan är tillräckligt stor för att användas som en bordsklocka men kan också läggas i en ficka eller handväska. Det finns en 4 -ljudlarmprogression med en snooze -funktion också. Fungerar med bara ett AAA -batteri.

24. Atomisk digital klocka med inomhustemperatur:

Atomisk digital klocka med inomhustemperatur

Denna atomiska digitala klocka är en självuppdaterande klocka. I den här klockan hittar du också snooze och standardlarmfunktioner. Denna klocka uppdaterar normalt automatiskt. Du kan prova detta på ditt arbetsbord eller så kan du också använda dem på väggen som ett hängande alternativ.

25. Digital analog stil väckarklocka:

Digital analog stil väckarklocka

Denna digitala analoga klocka är utformad mycket vackert. Denna klocka har endast automatisk tid och datum som ställts in av sig själv och har en analog design med digital LCD. LCD -skärmen är den analoga som bygger på, och det ser bra ut. Det rymmer också dubbeltidslarm med 5 minuters snoozing. Klockan har en bakgrundsbelysningsfunktion och visar också kalender.

Från den här listan kan vi definitivt dra slutsatsen att det finns så många olika alternativ för att köpa digitala klockor och det är fullspäckat med funktioner till brädden. Vissa har vanliga analoga klockor inbyggda, medan andra enkelt kan ställa in tid själva utan någon mänsklig inblandning.

“>