Vi trenger alle å dekorere hjemmet vårt med vakre ting. Designene endres dag for dag. Nå liker alle å gå tilbake til gamle design. Antikke design er veldig populære blant interiørartikler. Når det gjelder hengende veggklokke -design, er den nåværende trenden å følge noen antikke design. Folk foretrekker å henge store klokker i gangen, som alle kan se. Det er mange stilige hengende veggklokke -design du kan eie når du vil prøve noe nytt.

Siste hengende veggklokke -design i India:

Her fikk vi 15 enkle og moderne hengende veggklokke -design med bilder. La oss se på dem.

1. Rund dobbeltsidig hengende klokke:

Rund dobbeltsidig hengende klokke

Dette er en dobbeltsidig hengende veggklokke med et antikt preg. Dette har et off-white ansikt med romertall og fransk topografi på det. Dette er en stil du kan se på bussterminaler og jernbanestasjoner. Nå kan du ta den med hjem til deg. Heng den opp ved inngangen til døren din, slik at alle kan se tiden de kommer inn eller ut av hjemmet ditt. Denne er lett å henge og laget av støpejernsmateriale.

2. Trehengende veggklokke:

Veggklokke i tre

Dette er en enkel tre liten hengeklokke. Det er en håndlaget design man kan få henge på kjøkkenet eller soverommet. Designet er enkelt med skiver på, og for å henge er det et lærbelte på det. De fleste foretrekker det for kjøkkenet. Dette er en lett klokke og veldig søt også.

3. Antikk stil veggklokke:

Veggklokke i antikk stil

Leter du etter en fantastisk veggklokke? Her er et perfekt valg for deg. Velg denne vakre antikke veggen som henger klokken og dekorér hallen din. Klokken ser ut som en sol og er laget av metall. For å indikere tid er det ringer på den. Det vil gå bra med hvit farge veggmaling.

4. Veggklokke i porselen:

Veggklokke i porselen

Når du vil ha en liten klokkedesign, er dette et godt valg. Det er en dekorert porselensklokke med en liten urskive. Det er en metallkjede som du kan henge den på. Det ytre porselen er dekorert på fire sider og med blomstermalerier. Denne lille urskiven har romertall. Heng den hvor du vil og få veggen til å se vakker ut.

5. Vintage hengeklokke i tre:

Vintage hengeklokke i tre

For de som ser etter en dobbeltsidig hengeklokke, få denne. Dette er en hengende veggklokke i tre som får deg til å reise til en vakker tid som har gått. Den roterer 360 grader på en vakkert designet krok. Du kan åpne og lukke klokken med en krok og sette inn batterier der. Denne er laget av kvalitetsmaskiner og holder også lenge.

6. påfugl dobbeltsidig hengende veggklokke:

Påfugl Dobbeltsidig Hengende Veggklokke

Veggklokke design er mange varianter. Blant dem er dette en tosidig veggklokke med en vakker påfugl på. Det er det mest populære å gjøre veggen din luksuriøs. Dette er en påfuglklokke og en krok på den der klokken gir. Området rundt urskiven er laget av porselen, og alle tall er romerske.

7. Bestefar hengende veggklokke:

Bestefar hengende veggklokke

Hengende bestefarsklokke er et veldig populært design. Du kan enkelt få det i dag, men disse typene er litt dyre. Men designet vil være verdt pengene. Alle vil merke den spesielle klokken på veggen din. Du kan også høre ringer hver time hvis du vil. Den er også laget av tremateriale av god kvalitet.

8. Håndmalt pendelklokke:

Håndmalt pendelklokke

Den håndmalte pendelklokken er et elegant utvalg som du kan dekorere hjemmet ditt med. Denne har en topp og bunn av plast, men designet vil gi ditt hjem et perfekt utseende. Den har rhinestonesinnlegg, hånddetaljer og gyldne hender. Dette er et design som du kan prøve hvis du ikke vil ha en veldig dyr.

9. Vintage stil hengende klokke:

Hengeklokke i vintage stil

Dette er en håndlaget klokke i vintagestil. Dette er et lite, men elegant klokkedesign du kan henge hvor som helst. Passer best for soverom, spisestue etc. det viser også verdenstid. Den ytre rammen er av tre og stål. Skiven er av romerske bokstaver og en hånd i midten. Dekorer hjemmet ditt med den beste designen.

10. Bronse antikk dobbeltsidig klokke:

Bronse Antikk Dobbeltsidig Klokke

Se etter et antikt klokkedesign i bronsemetall. Dette er en hengende veggklokke tosidig med romerske bokstaver på. Du kan montere den på en vegg, og du kan rotere den 360 grader. Monter den foran døren din, slik at du enkelt kan vite en tid. Klokken er en vintage design og forbedrer hjemmet ditt.

11. Zodiac stil hengende veggklokker:

Zodiac stil hengende veggklokker

Dette er en tauhengende veggklokke og kan dekorere hjemmet ditt med det. Dette er en klokke på 1950 -tallet med moderne maskiner på. Det runde ansiktet er montert på et hvitt metallhus og en messingkant. Annet enn ringer, har den stjernetegn på den. Den har et klassisk tau for å holde det som et skipdesign.

12. Buckley Resin Deer Wall Clock:

Buckley resin hjort veggklokke

Hengende klokker er av forskjellige typer. Blant dem, hvis du vil ha et unikt design, så velg denne klokke typen. Veggfeste har design av hjortehorn. Den har et rustikt utseende, og klokken er en liten. Skiven er av tre med tall på. Heng den hvor du vil og få et vintage -utseende.

13. Gullbelagt hengende klokke:

Gullbelagt hengende klokke

Hvis du foretrekker en gylden farge, kan du like dette. Det er en vegghengende klokke med bladdesign på et veggfeste. Den er laget av bronse og belagt med gull. Dial -rammen er også gylden med små tall på den med en tallskive.

14. Antikk tosidig hengeklokke i tre:

Antikk tosidig hengeklokke i tre

Hengeklokker i tre er veldig stilige. Du kan dekorere hjemmet ditt med den treveggklokken som du kan henge. Det ser ut som en skrutrekker; Du kan justere retningen ved å justere skruen. Skivenes størrelse er liten, og designet ser fantastisk ut. Trematerialet er av høy kvalitet.

15. Sykkelveggklokke:

Sykkelveggklokke

Hvis du vil prøve noe nytt, er denne sykkeldesignen stilig. Prøv denne for å dekorere hallen din; og designet kommer med en enkel rammedesign, og det ser ut som en syklus. Klokken er lett og lett å henge hvor du vil.

Klokker er alltid en viktig del av hjemmet vårt. Dette er noen hengende veggklokker av topp kvalitet du kan prøve for hjemmet ditt. Dekorer den med et godt antikt design og vær stolt over valget ditt. Ikke bekymre deg for å bruke for mye penger.