Planlegger du å legge til litt ekstra teft og pop i stuen, spisestuen eller til og med soverommet ditt? Rundtidsdesign er en perfekt måte å legge til mye stil og modighet i det kjedelige livet ditt. De hjelper deg ikke bare med å holde oversikt over tid, men hjelper deg også med å fange mye oppmerksomhet, spesielt når du ønsker gjester hjemme velkommen.

Siste runde klokke design i India:

Her vervet vi 15 enkle og moderne døgnåpne design med bilder. La oss se på dem.

1. Skandinavisk svart og roségull moderne rund veggklokke:

Skandinavisk svart og roségull moderne rund veggklokke

Dette er en nydelig 12 ”ikke-tikkende rund veggklokke laget av en tøff ramme i rosagull. Designet ser helt fantastisk ut og det er helt stille, ikke-tikkende teknologi vil unngå noen form for distraksjoner. Det er bevegelser av høy kvalitet som garanterer nøyaktig tid, og spikersloten bak gjør det enkelt å henge på vegger.

2. Naturlig bjørk håndlaget moderne rund veggklokke:

Naturlig bjørk håndlaget moderne rund veggklokke

Dette er en ganske liten rund veggklokke som bare måler 10 ″ i diameter. Denne vakre håndlagde klokken består av ekte bjørketre, i USA. Det ser moderne og stilig ut med lasergraverte tall. Det rene utseendet gjør den ideell for stuer.

3. Ambient Weather Modern Round Wall Clock:

Omgivelsesvær Moderne rund veggklokke

Denne 12 ”runde veggklokken er en av de mest teknologisk avanserte veggklokkene du kan finne. Denne runde klokken består av skinnende aluminium og er totalt radiostyrt – dermed synkroniserer den tiden automatisk flere ganger om dagen, trenger aldri tilbakestilling og nøyaktighet til den andre. Den inkluderer også en dobbel temperatur- og fuktighetssensor for å overvåke miljøet ditt.

4. Moderne rundveggklokke:

Moderne design med rund veggklokke

Dette er en ganske stor rund veggklokke som måler 16 ″ i diameter. Den har et stort antall lettleste, frontglassdeksel og rammen består helt av ekte tre. Quartz feiebevegelser i superkvalitet garanterer også nøyaktig tid og totalt stille miljø. En må-ha på kjøkkenet eller soverommet.

5. Klassisk & Moderne rund veggklokke:

Klassisk & amp; Moderne rund veggklokke

Hvis du liker enkel og elegant rund veggklokke, er dette noe for deg. Dette er en veldig enkel, ren, ultramoderne stil med en svart klokke. Den runde metallrammen er svart i fargen, med lettleste hvite aksenter. Den kan enkelt monteres på hvilken som helst vegg og er 12 “i diameter. Sterkt anbefalt for bedriftskontorer.

6. romersk rund klokke design:

Romersk design med rund klokke

Denne ekstra store runde veggklokken er gravert med romertall og vil sikkert fange deg litt oppmerksomhet. Du vil ikke bare holde oversikt over tid, men om stil og mote. Denne kvalitetsinnredningen vil være perfekt for alle rom – det være seg stue, kjøkken eller soverom.

7. Moving Gear Modern Round Wall Clock:

Moving Gear Modern Round Wall Clock

Dette er et unikt stykke rund veggklokke som alle bør eie. Måler på 12 ″ i diameter, er hele fronten montert med rundt plate glass. Fronten på klokken består av vakre bevegelige gir som er uavhengige av tidsbevegelse. Det er også en livlig rød annenhånd.

8. Moderne bånd runde klokker:

Moderne bånd runde klokker

Denne 12 ”runde veggklokken er enestående med sine svarte pulverlakkerte stålbånd som markerer timene til denne moderne klokken. Sølvhendene gjør den lett å lese og kvartsurets bevegelse gjør tiden presis og klokken vedlikeholdsfri.

9. Hvit keramisk moderne veggklokke:

Hvit keramisk moderne veggklokke

Denne 10 ”lille hvite runde veggklokken er et kunstverk. Det er mykt hvitt porselens ansikt og gylne hender som får det til å passe inn i alle rom. Den har også kvartsbevegelse og er helt stille. Et enkelt AA -batteri er nok til å holde det i gang.

10. Svart metall moderne veggklokke:

Svart metall moderne veggklokke

Denne minimalistiske, moderne rundveggklokken er laget av virkelige artister i Cincinnati, Ohio. Fullskåret, malt, forberedt og montert i USA. Klokken består av aluminium med pulverlakkede kanter, og har en stille kontinuerlig bevegelsesbasert klokkemotor. Klokkeoverflaten har en halvblank finish som enkelt kan tørkes av med en myk bomullsklut og den kan enkelt henges på en vegg.

11. Moderne silke klokker til vegg:

Moderne silke runde klokker til vegg

Denne runde veggklokken i silke er virkelig laget i Tyskland. Denne silkeklokken er laget av silke av høy kvalitet, som også kan resirkuleres som solid plast. Klokken inkluderer svarte så vel som hvite hender for den utmerkede fargekoordinasjonen. Dette skaper en intrikat, luftig og iøynefallende design for alle. Perfekt å bli gitt i gave til noen.

12. Luksus moderne stille ikke-tikkende runde klokker:

Luksus moderne stille ikke-tikkende runde klokker

Denne vakre runde veggklokken er ferdig i tøff rosagullfarge, som lyser ut som et veldig attraktivt design. Denne 12-tommers klokken har høy bevegelse for å gi deg den mest presise og mest nøyaktige tiden. Den tause, ikke-tikkende, lydløse teknologien bidrar også til å eliminere noen form for distraksjoner for brukeren. Her kommer den med en spiker på baksiden for enkelt å henge den på veggene.

13. Silent Metal Wall Round Clocks:

Silent Metal Wall Round Clocks

Denne 12-tommers runde metallveggklokken ser virkelig fantastisk ut i den blå fargen og er et flott dekorativt stykke hjemme. Urskiven kommer i store mengder og et antidugg-glass som gjør det enkelt å se tiden. Klokken har kvartsbevegelse for nøyaktig tidtelling og den stille, ingen tikkende operasjonen sikrer en behagelig søvn og bedre arbeidsmiljø, uten forstyrrelser.

14. 3D moderne runde klokke design:

3D moderne runde klokke design

Dette er en veldig flott moderne rund veggklokke. Det som skiller det er at det er minimalistisk og moderne stil med 3D-kapselformede linjer, som fungerer som timemarkører. Den unike matchende grensen, sammen med klokkeviserne og linjene, hjelper klokken med å gi et veldig kreativt tegneseriestil illustrerende utseende. Klokken er ferdig i matt uten glassdeksel.

15. Big Digit Modern Contemporary Wall Clock:

Big Digit Modern Contemporary Veggklokke

Dette er en super stor rund veggklokke med ekstruderende sifre som markerer hver time. Den moderne og fengende designen føles veldig spesiell og unik. Klokken er helt batteridrevet og vil være et flott tillegg til hjemmet ditt. Det kan også tjene som en gave til dine nærmeste.

Hvis du virkelig brenner for stilige og moderne utseende døgnåpne design, vil denne listen sikkert hjelpe deg med å velge den beste for deg selv og din familie. Vær trygg, hver av disse får hodene til å snu og får deg til å sette mer pris på dem.