Kjøkkenet er det viktigste rommet i hele huset. Kjøkkenet og maten det skaper gjør hele forskjellen i et lykkelig hjem. Dekorative stykker på et kjøkken kan inneholde en kjøkkenklokke. Disse kjøkkenklokkedesignene forteller ikke bare tid, men gir også en attraktiv kant til kjøkkenet.

Beste kjøkkenklokke -design i India:

Her fikk vi 15 enkle og nyeste kjøkkenklokkedesigner med bilder. La oss se på dem.

1. Gaffel og skjeur:

Gaffel og skje klokke

Denne unike kjøkkenklokken er spesiell og en samtalestarter helt sikkert. Klokken er innrammet med flere gafler, skjeer og kniver. Dette er plassert hele døgnet. Denne sølv kjøkkenklokken laget av sølvbestikk gir deg utseendet til et sofistikert kjøkken.

2. Kjøkkenveggklokke:

Kjøkken veggklokke design

En flott unik kjøkkenklokke er fokuset på hvert flott kjøkken. Dette dekorative kjøkkenet er laget av messingbeslag. Den har noen av kjøkkenutstyrene på sidene. Senteret er klokken på en stor messingpanne. Denne kontrasten med messing er laget med hvitt og svart.

3. Rustikk kjøkkenklokke design:

Rustikk kjøkkenklokke design

Få denne vintage kjøkkenklokken til ditt rustikke kjøkken, og du vil føle deg velsignet. Denne klokken har flere sjarm og sitater som er morsomme, retrospektive og flotte. Dette vil være flott når du har selskap også. Klokken har grove kanter og maler arbeider som får den til å se ganske sjarmerende ut.

4. Kobber kjøkkenklokke design:

Kobber kjøkkenklokke design

Denne ekstra store kjøkkenklokken er laget av galvanisert kobber. Klokken er stor og likevel veldig delikat. Rammen er bare med tynne kobbertråder, og linjene på klokken er også tynne. Dette får klokken til å se ganske sofistikert ut. De store tallene i romertall er også ganske imponerende.

5. Personlig kjøkkenklokke design:

Personlig kjøkkenklokke design

Her er en flott stor kjøkkenklokke som du kan gi i gave til moren din. Denne personlige klokken er trykt med ordene ‘Moms Kitchen’. Du kan legge til navnet på din mor i det nederste laget av klokken. Den hvite kjøkkenklokken ser veldig imponerende ut, og dette vil være den perfekte gaven.

6. Chrome kjøkkenklokke design:

Chrome kjøkkenklokke design

Dette er en god moderne kjøkkenklokke som fungerer og ser ut som en sjarm. Det beste med utvendig krom er at den har en glans, og den kan også rengjøres enkelt. Kromfinishen får den til å ligne en grå kjøkkenklokke. Denne døgnet rundt passer til de fleste moderne hus.

7. Cup kjøkkenklokke design:

Cup kjøkkenklokke design

Her er en liten kjøkkenklokke som vil se fin ut på et kjøkkenskap. Denne koppformede klokken er veldig pen og attraktiv. Du kan bruke dette som en gave til en oppvarming av huset eller en jubileumsgave. Klokken er et fint tillegg til et sjarmerende hjemmekoselig kjøkken.

8. Stekepanne Kjøkkenur Design:

Stekepanne Kjøkkenur Design

Denne kule kjøkkenklokken er laget av en stekepanne. Pannen er snudd og klokken festet på baksiden. Denne svarte kjøkkenklokken er spektakulær og ser ganske fantastisk ut. Dette kan også være et DIY -prosjekt du kan ta opp. Alt du trenger er en gammel stekepanne som du også kan gi et godt lag med maling.

9. Frukt kjøkkenklokke design:

Frukt kjøkkenklokke design

Få denne søte kjøkkenklokken til ditt lille rustikke kjøkken, og du vil like å tilbringe tid på kjøkkenet ditt. Den epleformede klokken er rød i fargen og er trykt med vintage-trykk i midten. De vakre grønne bladene på toppen gir et snev av klasse til denne røde kjøkkenklokken.

10. Nyhet kjøkkenklokke design:

Nyhet kjøkkenklokke design

Her er en fantastisk klokke du kan ha eller gi til noen du er glad i. Den blå og grønne kjøkkenklokken kommer i mange flere nyanser. Hver time på klokken er en cupcake. Dette får klokken til å se veldig spesiell og søt ut. Dette er også flott for barn som gjerne vil begynne å lære tid og matlaging.

11. Pendel kjøkkenklokke Design:

Pendel kjøkkenklokke design

En liten klokkeklokke på kjøkkenet er den perfekte underholdningen du trenger. Denne sjarmerende pendelklokken er laget av kaffeartikler som en kopp, kaffepose, melkekrukke, etc. De flotte innstillingene døgnet rundt får det til å se veldig attraktivt ut. Pendelen er en kopp kaffe igjen, og dette er den mest interessante delen av denne klokken.

12. Kokkeklokke Design:

Kokkens kjøkkenklokke design

Denne søte og sjarmerende kokkeklokken er den perfekte gaven. Denne kokkeklokken er laget av porselen og ser veldig attraktiv ut. De små ordene ‘Bon Appétit’ skrevet på klokken gir også sjarmen til klokken. Dette er en god gave til en spirende kokk eller en entusiastisk kokk.

13. Fancy kjøkkenklokke design:

Fancy kjøkkenklokke design

Denne fancy firkantede kjøkkenklokken er også en timer. Dette ekstra elementet i klokken gjør det til en veldig viktig del av kjøkkenet. Under tilberedning er det flott å stille inn en tidtaker for visse matlagingsprosedyrer. Denne klokken med den innebygde timeren gjør det enkelt for kokken å gjøre flere gjøremål samtidig.

14. Design av kjøkkenklokke i tre:

Design av kjøkkenklokke i tre

Noen av de gamle kjøkkenene var store i størrelse, og de hadde vintage ting å pryde dem. Denne kjøkkenklokken i tre vil være en av spesialartiklene på kjøkkenet for å hjelpe kokken med å fortelle tid. Trerammen på klokken er veldig utsmykket og delikat. Glaskammeret der klokken er stilt er også dekorert.

15. Magnetisk kjøkkenklokke design:

Magnetisk kjøkkenklokke design

En av de søte tingene du kan legge til på kjøkkenet ditt er magnetklokken. Denne klokken i små størrelser har en magnetisk rygg, og denne kan deretter festes til kjøleskapet. Denne klokken er et hvitt fuglemønster med svart kontrast. Dette vil se veldig søtt ut på kjøkkenet ditt. Så prøv disse magnetklokkene og legg sjarm til ditt søte hjem.

Kjøkkenklokke design har et veldig sjarmerende utseende med kjøkkenutstyr lagt til som dekorative funksjoner i de vanlige klokkene. Du kan ha store eller små klokker med skjeer, panner, osv. Som rammeverk. De magnetiske klokkene kan legges til kjøleskap, de små klokkene kan plasseres på skap.