En hjemmeklokke er en viktig del av huset ditt. Dekorer den med noen av de beste stilene. Det er mange hjemmeklokke -design i forskjellige områder. Du kan velge i henhold til budsjettet. De mest populære designene er vintage -typen, og de er også litt dyre. Du kan velge den du liker og gjøre hjemmet ditt vakkert.

Hjem veggklokke design i India:

La oss finne her med de nevnte topp 15 unike veggklokke -designene med bilder. La oss se nærmere på dem.

1. Vakker hjemmeklokke:

Vakker hjemmeklokke

Er du klar til å prøve noe nytt hjemme hos deg? Prøv denne vakkert dekorerte sorte hjemmeklokken med krystalldesign på. Urskiven på klokken er liten, men det ytre designet ser storslått og dyrt ut. Det er en sølvrunde i midten der du kan se nålene og en ytre svart ramme.

2. Analog urskive Vintage hjemmeklokke:

Analog urskive Vintage hjemmeklokke

For vintagedesign -fans er disse veggklokkene i hjemmet den perfekte veggklokken for hjemmeinnredning. Dette er en stilig klokke med analog urskive med romertall, og den kan skape god kontrast mot rustikt elfenbensur. Denne klokken er designet med svart ramme med vintage touch.

3. Yoga Design Home Wall Clock:

Yoga Design hjemmeklokke

Prøv denne veggen klokke design i yoga tema. Du kan prøve dette for å dekorere rommet ditt. I denne klokken kan du se forskjellige yogastillinger som urskiver. Prøv denne moderne gymnastikkklokken på rommet ditt, og den vil alltid minne deg om kondisjon.

4. Little Birds Home Wall Clock:

Little Birds Home Wall Clock

Det er en veggklokke dekorativ hjemmedesign. Vakker liten fugl klokke design er en antikk stil klokke med pastoral stil. Dette er et sett i flere deler, og du kan enkelt sette sammen alle brikkene hjemme. Klokken er laget av plastmateriale med sifre på. Prøv dette i gangen din, trapper osv.

5. Star Wars Décor Clock:

Star Wars dekorasjonsklokke

Dette er de vakre veggklokkene for hjemmet ditt. Den er laget av løvtre og aluminium. Du kan bruke den til å dekorere hjemmet eller kontoret ditt og gi det et moderne utseende. Den naturlige trefargen blander seg med veggfargen, og den matcher med hvilken som helst veggmaling.

6. Tradisjonelle hjemmeklokker:

Tradisjonelle hjemmeklokker

Dette er en stilig tradisjonell hjemmeklokke som du kan velge for hjemmet ditt. Denne klokken har en plastramme og er av en lett type. Det er romertall og minuttspor inne i klokken. Men rammen ser ut som en tre og vil forbedre skjønnheten i veggene dine.

7. Dekorativ veggklokke for varm kaffe:

Dekorativ veggklokke for varm kaffe

Leter du etter et skikkelig design for kjøkkenklokken? Dette er det du leter etter. Denne varme kaffedesignede veggklokken er laget av plastmateriale og med en liten urskive. Klokken er liten med tall på. Du kan få et bedre kjøkkenutseende med denne elegant designet veggklokken.

8. Royal Architectural Wall Clock:

Royal Architectural Wall Clock

Når du vil prøve noe spesielt for hjemmet eller kontoret, kan du prøve denne tradisjonelle arkitektoniske veggklokkedesignen. Den er laget av dekorert tremateriale. Dekorasjonene på klokken er veldig vakre med en hvit urskive med tall. Lag dette som din veggklokke og få ros fra alle. Håndlaget ytterramme er også veldig elegant.

9. unik hjem veggklokke design:

Unikt hjem veggklokke design

Når du vil dekorere veggen din med en fantastisk klokke, er dette det beste valget. Dette er en moderne veggklokke med moderne som. Skivene er åpne og inneholder bare tallene. Den indre designen viser maskineriet med urskiver. Sjekk dette og få det hvis du vil. Dette tar deg tilbake til gamle tider.

10. Moderne veggklokke for hus:

Moderne veggklokke til huset

Dette er en dekorativ veggklokke design for deg. Dette er en treklokke med romertall og vakre svarte urskiver. Klokkebakgrunnen er hvit og loslitt med trekornfinish. Du kan bruke den på alle rom for å få det gamle, slitte, men elegante utseendet. Gi hjemmet ditt det beste utseendet og pryd din utvalgte smak.

11. Smelting Hjem Vegg Klokke Design:

Smeltende hjem veggklokke design

Få denne overdimensjonerte smelteveggklokken for å gi ditt hjem et bedre utseende. En fargerik klokke med mange farger og tall er skrevet med ord. Tidsindikatoren er veldig vakker med treramme. Du kan dekorere hjemmet ditt med denne praktfulle klokken. Det vil gi et antikt utseende for veggene dine.

12. Flower Design veggklokke:

Blomsterdesign klokke

Dette er en vakker veggklokke i blomsterdesign. Du kan bruke denne hjemmeinnredningsklokken til å ønske gjesten din velkommen. Behold det på rommet, så vil alle elske valget ditt. Det er en svart rund urskive med prikker, og blomsterdesignet er utført med hvite krystaller. Det vil få hjemmet ditt til å skinne.

13. Luksuriøs Diamond Peacock – Design for hjemmeklokke:

Luksuriøs Diamond Peacock - design for hjemmeklokke

Få denne antikke klokke design med en påfugl for å gjøre rommet attraktivt. Denne er dekorert med diamanter og krystaller i forskjellige farger som gjør klokken fargerik. Kroppen er laget av akrylkrystall og metall, og det ytre området er gyllent og den indre urskiven er hvit. Det er tall på skiven og nålen er en gylden farge.

14. Glassveggklokke til hjemmet:

Glassveggklokke til hjemmet

Når du vil designe stuen din med en hjemmekorsklokke, kan du velge denne typen. Det er et praktfullt klokkedesign med briller, og det ser ut som en sol. Det ytre området er med glass i øyeform. Den har sorte nåler som matcher den glassbakgrunnen og gir den en god appell. Du kan se skjønnheten i det om natten.

15. Creative House Wall Clock:

Kreativ husveggklokke

Trenger du å prøve noe kreativt for deg selv? Dette er et kreativt klokkedesign som ser enkelt og praktfullt ut. Men designbakgrunnen er fargerik. Nålen er hvit på en fargerik bakgrunn. Den ytre rammen er laget av plastmateriale. Dekorer din stue eller soverom med denne veggklokken og få veggen til å se utmerket ut.

Alle de ovennevnte designene til hjemmeklokke er noen forskjellige typer du kan finne fra denne delen. Her inkluderte vi noen varianter som du kan designe veggen din med. De fleste klokkene er fra hjemmeinnredningen. Men de populære designene er antikke typer.