Veggklokker er ekstremt viktige ur som settes opp på vegger overalt. De viser ikke bare tid, men er også vakre dekorative stykker. Runde klokker er oftest funnet. Hva er annerledes, men er den firkantede? Mønstrene som er tilgjengelige i disse kan være enkle, men de ser veldig stilige ut på grunn av formen. Firkantklokkedesign er ikke så lett å finne og viser dermed hvor mye søking som er gjort for å finne den rette som henger på veggen.

Gitt at disse er et sjeldent syn, antas det dermed at de ikke har mange alternativer. Det er en myte. Hvis du ser på rett sted, er firkantede veggklokker stort sett der overalt.

Moderne firkantklokke i India:

Her vervet vi 15 enkle og nyeste firkantklokke med bilder. La oss se på dem.

1. Square Wood Wall Clock:

Firkantet veggklokke i tre

Den store Square -klokken har blitt veldig populær i disse dager. Disse store firkantede treveggklokkene er laget av blokker som får dem til å se ekstremt tiltalende ut. Treklokker i firkantet form brukes vanligvis i rom som har eksklusiv treinnredning.

2. Square Metal Wall Clock:

Firkantet veggklokke i metall

Klokker i metall ser super trendy ut. De kan være i hvilken som helst farge, si hvit, svart eller metallisk som sølv eller gull. De utfyller enhver form for innredning. Store eller subtile, firkantede slike metallklokker gjør dem enda finere.

3. overdimensjonert firkantet klokke:

Oversized Square Wall Clock

Store veggklokker ser virkelig vakre ut i store rom som banketter eller lobbyer. De brukes vanligvis kommersielt på grunn av deres store størrelse. Kvadratformede overdimensjonerte klokker er mye mer avanserte enn sine runde kolleger. Denne store firkantveggklokken er tilpasset.

4. Enkeltfargede firkantklokker:

Enkeltfargede firkantede klokker

For virkelig fargespesifikke valg er svarte firkantede veggklokker eller hvite firkantede veggklokker eller andre farger for den saks skyld lett tilgjengelig. Fargen ser ekstremt elegant ut, mens de også forbedrer fargetemaet i rommet.

5. Liten firkantet veggklokke:

Liten firkantet klokke

Små klokker brukes vanligvis på skrivebord. De er firkantede og har også en alarmfunksjon i den. De kan brukes på kontorbord eller nattbord eller til og med studiebord der tidssporing er ekstremt viktig. Denne lille firkantklokken er vakkert designet, og du kan velge denne klokken som et alternativ.

6. Digitale firkantklokker:

Digitale firkantklokker

Digitale klokker er nesten alltid firkantede. De har mange funksjoner i seg. De viser dato, klokkeslett, dag i måneden, har en mulighet for 24 timers format og 12 timers format. Det er praktisk for folk som jobber i bransjer som spesifikt bruker 24-timers formater.

7. Kvadratisk kjøkkenklokke:

Firkantet kjøkkenklokke

Klokker som brukes på kjøkkenvegger kan betegnes som kjøkkenklokker. De har vanligvis kjøkkenrelaterte mønstre på dem. Det som er spesielt med disse firkantede kjøkkenveggklokkene, er at de er veldig fancy, for å krydre de ellers triste veggene.

8. Designer firkantklokker:

Designer firkantklokker

Designer klokker er spesialdesignede veggklokker som er spesielt laget på bestilling. De kan ha hvilken som helst form, men er ofte firkantet, ettersom formen i seg selv ikke er så vanlig. Designer klokker har ulikt brukte materialer eller ulikt formede klokkehender. Alt om dem er skreddersydd. De er unike i enhver forstand av ordet.

9. store sølv firkantede klokker:

Store sølv firkantede klokker

Disse er laget av sølv. De har forseggjort graverte rammer. Veldig kongelig å se på, de tilhører rom som er forseggjort og dekorert med kongelig innredning. Disse klokkene er ideelle for steder som er kulturarv, og er en formue i seg selv.

Det er åpenbart at alternativene som er tilgjengelige i firkantklokkedesignene er mange. Vi må lete etter det på riktig sted. Det er viktig at vi ikke lar oss rive med i forutinntatte forestillinger om hva som er vakkert og et sjeldent syn. Hengt på veggen ser en firkantet klokke like vakker ut som den runde motparten.