Ett matbord tjänar många fler syften än att bara vara en plats för att tillfredsställa din hunger! Det är ett favoritområde för hela familjen att samlas och komma ikapp några intressanta samtal, förutom att behandla varandra med god mat. När det har så stor betydelse i våra liv är det naturligt att vi lägger ner lite tid och ansträngning på att välja en fantastisk design som får högt utseende och funktionalitet..

Så, nöja dig inte med ett precis vilket annat bord som helst och stolar! Utforska dessa 20 senaste matborddesigner med bilder för att inspireras och imponera på dina gäster.

15 senaste matborddesigner med bilder, 2021:

Kolla in dessa Top 15 trendiga matbordssetdesigner med beskrivningar:

1. Design för små matbord:

Design av litet matbord

Detta lilla matbord har plats för 4 personer utan att ta för mycket plats i huset. Den minimala, estetiska designen som består av trä och tyg ger en elegant touch till din matsal. Den rektangulära bordsskivan erbjuder tillräckligt med utrymme för att placera ditt porslin och några displaybitar också. Du kan också skjuta till ett hörn när den inte används, eftersom stolarna lätt kan glida under bordet, så att du kan utnyttja utrymmet.

2. Design av kungligt matbord:

Design av kungligt matbord

Här är ett matbord med 6 platser som utstrålar kungliga vibbar i varje detalj. Det runda matbordet har en marmorplatta och träben för att få en charmig finish. Den levereras till och med med en roterande topp för bättre bekvämlighet. De estetiskt utformade stolarna är klädda i ett glansigt lädermaterial för att få in den gamla världsliga charmen. Detaljer som quiltade mönster och invecklade ristningar gör detta matbord till ett bra komplement till ditt hem.

3. Design av matbord i trä:

Design av matbord i trä

Kolla in den här 8-sitsiga rektangulära träbordsmotordesignen för stora familjer. Den eleganta och kompakta konstruktionen gör att den sitter bekvämt i ett hörn av rummet utan att tappa bort mycket utrymme. Några av dess nyckelfunktioner inkluderar en unik korsbenad design för optimalt utrymmeutnyttjande och ett uttalande ryggstöd med en panel som ger en modern känsla. Ytbeläggningen kan anpassas i olika träfärger för att passa inredningen i rummet.

4. Italiensk matborddesign:

Design av italiensk matbord

Ta en titt på detta italienska matbordsset som ser ut som ingenting du har sett förut! Den lyxiga konstruktionen av detta bord gör det till ett fint komplement till ditt underbara hem. Bordet har en fantastisk design med en bänkskiva i marmor och länkad metallbas som lyfter utseendet till en helt ny nivå. Deklarationsstolarna är gjorda av premiummaterial och quiltat läder för att förbättra stilfaktorn. Denna fantastiska möbel kombinerar omisskännlig charm och överlägsen funktionalitet, vilket gör det till en värd investering!

5. Design av matbord i glas:

Design av matbord i glas

Om minimalism är din stil, så är detta fantastiska matbord i glas det för dig! Den kantiga designen har ett unikt benarrangemang som ökar bordets styrka och utseende. Den kristallklara bänkskivan av glas sitter ordentligt fast på benen och avslutas med rundade hörn. Denna estetiska design ger ditt rum en modern karaktär och passar bra med nästan alla interiörtema. Stolarna är gjorda i en enkel design med läderkuddar.

6. Vikbar matborddesign:

Vikbar matborddesign

Fällbara matbordssatser är en välsignelse för lägenhetsboende och små husägare. Dessa mångsidiga och mångsidiga bord är gjorda av plywood och kan snyggt vikas eller expanderas beroende på behovet. Du kan snabbt konvertera detta hopfällbara matbord från en enda person till att vara värd för en familjemiddag med minimal drift. Den kommer till och med med en uppsättning 2 till 4 matchande hopfällbara stolar som kan bäras med även i din bil.

7. Design av matbord i stål:

Design av matbord i stål

Om du letar efter ett matbord med låg underhåll, är stål ett mycket bra alternativ jämfört med trä eller glas. Den blanka metallkroppen är ganska lätt att rengöra och robust också. En pulverlackering på ytan säkerställer att det inte finns rost eller korrosion på grund av väderförändringar. Trästolarna kan ersättas med läder och skum för extra komfort. Detta lätta, 4-sitsiga matbord och stolset är idealiskt för små hem med kompakta rum.

8. Designer matbordssats:

Designer matbordssats

Detta designade matbord ger ditt hem exklusivitet och unikhet. Det massiva matbordet är tillverkat med teak och polerad ytpolering som har ljusreflekterande egenskaper. Det 8-sitsiga matbordet med stolar är idealiskt för stora hem eller öppna kök med stort utrymme för att placera detta mästerverk. För att matcha bordets glans och glamour är stolarna tillverkade till perfektion med en elegant och konstnärlig design.

9. Design av harts matbord:

Design av harts matbord

Detta vackra matbord i harts är verkligen unikt! Bordsskivan har en härlig epoxiflod tillverkad med specialmaterial. Kombinationen av trä och en sval blå “frusen flod” ger ett naturligt utseende till rummet och transporterar oss till den lugna miljön på landet. Flodens färger och form kan anpassas enligt kundens behov. Du kan också välja en hel harts bordsskiva som ser ganska färgstark ut, men tyvärr inte är reptät!

10. Väggmonterat hopfällbart matbord:

Väggmonterat hopfällbart matbord

Kolla in detta innovativa fällbara matbord som är utformat för att vara en bra platsbesparare för ditt hem! Det väggmonterade bordet skapar en extra matplats för två personer utan att blockera promenadområdet. Dessa bord är utformade med en lättanvänd mekanism som kräver lite övning för att fälla och expandera. När det inte används kan bordet snyggt “packas” inuti väggmonteringsfacket så att det ser ut som en fuskad trävägg.

11. Design av matbord i MDF:

Design av matbord i MDF

MDF eller Medium Density Fiberwood erbjuder en prisfördel jämfört med traditionellt trä. Många kunder föredrar MDF -matbord för sin snygga design och överkomliga prisklass. Materialets släta yta erbjuder en snygg duk för att måla alla färger eller mönster. Det är inte allt! MDF-trä är resistent mot många vanliga träätande insekter. Här ses ett sådant enkelt matbord designat i MDF -trä!

12. Rustik matborddesign med sidobänk:

Rustik design av matbord med sidobänk

Ge din matsal en rustik touch med detta matbord i trästil. Setet innehåller ett medelstort bord med 2 stolar och en sidobänk. Även om detta är grundmodellen, använder andra avancerade varianter plyschkuddar, bänkskivor i marmor och lyxiga klädsel som ger ett elegant utseende. Den multifunktionella bänken kan användas som en avslappnad sittgrupp för att komma ikapp några samtal.

13. Design i modern stil:

Modern matborddesign

Detta enkla och utsökta matbord har ett modernt utseende i val av material och design som används. Den modernistiska eran inspirerar marmorbänkskivan på ett metalliskt mittställ. Stolarna är designade för att matcha temat med metall och plyschtyg, som ser snygga ut och erbjuder bekväma sittplatser! Kombinationen av vitt, guld och svart gör detta till ett oemotståndligt tillskott till ditt hem!

14. Plastmatbordssats:

Matbordsset i plast

Denna blygsamma matbordssats i plast fungerar bra som utemöbler utomhus. Plast är inte bara ett hållbart material utan också lätt och väderbeständigt. För att säkerställa att dina möbler räcker långt väljer du formgjuten plast som är utformad för att hantera stora vikter. Den relativt låga kostnaden för detta material gör det också till ett populärt alternativ till traditionellt trä eller metall. Det finns många iögonfallande modeller som denna svarta skönhetsshow på bilden!

15. Lyxig matborddesign:

Lyxig matborddesign

Detta underbara matbord förvandlar omedelbart din matsal till ett extremt elegant utrymme. Matbordet med fyra platser har en lyxig bänkskiva i marmor med ett metalliskt stativ. Stolarna är gjorda med plyschkuddar och sammetsklädsel för att lägga till kungliga vibbar. Beroende på rummets arkitektur kan denna modell anpassas som en oval eller fyrkantig matborddesign med olika nyanser av marmor eller granit!

Det är några av de bästa matborddesignerna på marknaden att se upp för! Du kan använda dessa modeller som referens och få dem skräddarsydda efter dina individuella behov och smaker. Så vilken tycker du mest om och varför?