Når du tenker på et kontor, tenker du bare på mange stoler, bord som er satt opp på arbeidsstasjoner, avlukker og resepsjonsområder. Utstyret som brukes endres med hvert kontor, og det er det som gjør en vesentlig forskjell. Materialet i et kontorlokale er tilpasset brukerens smak, design, finish, etc. De beste kontorborddesignene kommer i flere former, størrelser og med en rekke treverk som valnøtt, kastanje, eik, finér, etc. Ta en titt på de beste kontorbordene, og velg deretter.

Moderne kontorborddesigner i India:

Vi har gitt deg de 30 beste og kule kontorborddesignene for et komfortabelt arbeidsområde. Ta en titt.

1. hjemmekontorbord:

Hjemmekontorbord

Mange av oss har muligheten til å jobbe hjemmefra, eller hvis du starter et nytt etablissement, trenger du en kontorplass for deg selv hjemme. Mange nybakte mødre får jobbe hjemmefra etter svangerskapspermisjon. Et hvitt datamaskinbord med forhåndsbestemte steder for datamaskinen, skriveren og en behagelig stol å sette seg ned og jobbe komfortabelt på. Bordet er enkelt uten glorete dekorasjoner, noe som gir deg en rotfri plass med et sidebord for å plassere en skriver.

2. Soveromskontorbord:

Soverom kontorbord

Dette er et kontorbord som er satt opp på soverommet ditt hvis du ikke har plass til å sette opp et eget arbeidsområde. Det er et enkelt og rustikt langt, rektangulært bord som ikke har en bredde som ligner andre brede bord, og dermed ikke tar mye plass. Du kan plassere en bærbar datamaskin på bordet og bruke en komfortabel stol fra ditt eget hjem for å fullføre oppsettet.

3. Designerkontorbord:

Designer kontorbord

Som navnet antyder, er designertabeller laget individuelt i rekkefølge og kan ikke bli funnet tilfeldig. Det er et lavt høydebord i tre med rene og skarpe kanter. En komplimentær stol er også plassert foran bordet, og fullfører oppsettet. Designet på dette bordet er eksepsjonelt og unikt, ettersom det ikke bare er flatt eller at det ikke er åpen plass som andre bord. Treverket i det indre området av bordet en effekt av 3D.

4. Oval kontorbord:

Oval kontorbord

Det ovale kontorbordet har lett mahognyfinish med mange plasser som er lagret. Dette bordet er massivt og har et intrikat design skåret på kantene på bordet. Det er lagringshyller på hver side av bordet for å lagre viktige filer og dokumenter. Dette vil være ideelt å bli plassert i resepsjonsområdet, eller det kan også plasseres i rommet til sjefen som liker et enkelt møbelbarn.

5. U-formet kontorbord:

U -formet kontorbord

Dette er det beste kontordborddesignet som er ideelt på et direktørkontor eller en person som har en veldig høy stilling. Hele blokken er laget av rustfritt stål eller tre med en u-formet topp av tre med mange arbeidsområder. En av fordelene med dette bordet er at folk ikke trenger å se på beina på andre siden bordet dekker nedre del. Det kan også best plasseres på et legekontor siden backend-området har et sted å se opp på røntgenstrålene.

6. Kontorbord i MDF:

Mdf Office Design

Det er mange materialer som brukes i produksjon av kontorbord; et av de fremtredende og trendy materialene er fiberplate av medium tetthet i kort MDF. Denne designen er enkel og har en lys kryssfinerfarge. Det er ekstra plass til et tastatur, et stort og et lite lagringsområde til høyre med håndtak og låsesystemer. Det er åpen plass til venstre for å plassere filer og andre viktige ting.

7. PVC -kontorbord:

Pvc kontorbord

PVC er en sterk plasttype som ivrig brukes til kontorbord og dører som er motstandsdyktige mot skader. Disse bordene er holdbare, lette og kan flyttes veldig raskt; derfor best egnet for resepsjonsområdet. Det er en forenklet design med en blokk, støttet av en plate av hvilken PVC -overflate som gir den et glansfullt utseende. Det er mye plass på bordet selv etter at du har plassert en datamaskin og andre nødvendigheter.

8. Godrej Office Table:

Godrej kontorbord

Dette er et executive -bord av Godrej som passer perfekt inn på kontorlederen. Bordet er laget av rent tre med et unikt design og har en polert finish. Bordet er langt nok til å plassere alt nødvendig og deretter litt ledig plass også. Det er også et lite sidebord på den ene siden for å sette noen dekorasjoner som vaser, slik at det ser livlig ut.

9. Nilkamal kontorbord:

Nilkamal Kontorbord

Dette er et enkelt kontorbord som fungerer perfekt som et bærbart bord. Den er laget av massivt svart tre med en slank finish. Dette bordet har oppbevaringshyller på hver side, en lang til venstre og tre små mellomrom til høyre og en i midten som er sikkert ferdig med sølvhåndtak og låsesystemer. Den er lagt til med en vanlig bordplate for å plassere den bærbare datamaskinen og noen skrivesaker. Midtområdet er åpent for å holde beina komfortable.

10. Damro kontorbord:

Damro kontorbord

Dette er et borddesign som passer for et leder- eller administrerende direktør. Det er en L-formet design som gir god plass til lagring og benområde også. Det meste av bordet holdes tomt, bare en bærbar datamaskin, en bordlampe og en liten vase helt i enden av bordet sammen med en komfortabel stol gir et minimalistisk design.

11. Stilig kontorborddesign:

design av kontorbord

Dette er et elegant bord med en enkel finish som passer best til hytta til sjefen. Valget av farger på dette bordet får rommet til å se stilig ut og har rene linjer som gir det en utførende finish også. Alle på kontoret ser opp til arbeidsstasjonen til sjefen og streber etter å nå den posisjonen. Det er også et sted hvor maksimale diskusjoner skjer. Tabellen har et lagringsområde på en rad for å plassere viktige filer og låse dem.

12. Tradisjonell trebordskonstruksjon:

Tradisjonell design av trebordskontorer

Denne borddesignen er et klassisk oppsett for alle kontorlokaler laget av tre. Den øvre delen er slank og har en myk finish, noe som gjør det til et problemfritt arbeidsområde. Den har også to lange rader med oppbevaringshyller på hver side av bordet med stålhåndtak for å åpne og lukke dem raskt. Disse skapene gir enkel tilgang til alle dine filer, papirer og relevante dokumenter. Det gir deg et langvarig møbel, og ingenting kan gå galt med tremøbler til kontoret ditt.

13. Moderne kontorborddesign:

Moderne kontorborddesign

Dette er et borddesign laget i tre og skinn for en moderne kontorplass. Den banebrytende designen gjør den egnet for et plysj arbeidsområde, noe som løfter den ytterligere. Et annet slående trekk ved dette bordet er at det har en rik finert trekullfinish, i motsetning til den naturlige trefinishen. Bordet har innebygd ledningshåndtering som hjelper deg med å holde arbeidsområdet ditt rotfritt og har lav høyde. Hele rommet utfyller hverandre på en slik måte at de ser laget for hverandre.

14. Glasskontorborddesign:

Glassbordborddesign i glass

Siden det ikke vil være noen barn som kan ødelegge ting på kontoret ditt, trenger du ikke bekymre deg for å bruke et glassbord til arbeidsområdet ditt. Det får kontoret til å se elegant ut, og gir et godt inntrykk av hytta og dermed rommet. Selv om det får kontoret til å se forbløffende ut, er det et bord med høyt vedlikehold som må brukes med største forsiktighet. Hvis det andre interiøret i rommet er minimalt, gir det deg et utmerket inntrykk.

15. Design i sikksakkkontorbord:

Sigksakk Kontorbord

Designet på disse møblene er fascinerende og unikt. Det er et langt bord, men i motsetning til tradisjonelle stativer har dette en sikksakkform. Disse brukes hovedsakelig til konferanser, diskusjoner og idémyldring. En av de viktigste fordelene med denne borddesignen er at den kan krympe og utvides i henhold til dine behov. Det er fordelaktig for oppstart, små kontorer eller til og med for folk som gjør det meste av arbeidet hjemmefra.

16. Kontormaskinbord:

Kontormaskinbord

Dette ville være et drømmebord for enhver ansatt med en valnøttfinérfinish. Det er det beste datamaskinbordet med en egen plass til et tastatur, noe som gjør det enkelt for de ansatte å jobbe. Bordet har en perfekt rektangulær form og har en enkel dørhylle på den ene siden og en gruppe med tre skuffer på den andre siden av bordet. Det er en best egnet arbeidsstasjon for ansatte i alle finans- og bankinstitusjoner.

17. Design av stålbord:

Design av bord i stål

Dette er et av de ivrig brukte kontorbordene på nesten alle offentlige kontorer og banker, ettersom det er lite vedlikehold. Bena på bordet er laget av stål, noe som gir det en subtil glans med en fire-lags skuff på den ene siden og bordplate laget av tre med en svart finish. Disse bordene gir arbeidsområdet ditt et stilig utseende, og de er best for tøff og tøff bruk.

18. Design på bordet på Executive Office:

Executive Office borddesign

Dette er et klassisk eksempel på et executive -bord, spesielt for hytta til en Boss. Finishen på dette trebordet er skinnende. L-formen dannes på grunn av sidebordet festet til hovedkontorbordet. Du kan beholde mange ting som personlige trofeer, fotorammer, telefon, etc. slik at du kan få et problemfritt arbeidsområde. Stolen er også av en eksekutiv stil med perfekt demping og matcher perfekt med temaet i rommet.

19. Moderne resepsjonskontors borddesign:

Moderne resepsjonskontors borddesign

Dette er et bord for resepsjonsområdet i ethvert moderne kontor eller serviceindustri for å ønske folk hjertelig velkommen. Dette er godt egnet på sykehus eller medisinsk relaterte mottaksområder der det er mange mennesker som kommer inn og trenger oppmøte så snart som mulig. Formen på bordet er unik og fungerer som en skillelinje mellom de ansatte og de besøkende. Fargene som brukes er også subtile og gir deg en følelse av å bli invitert.

20. Mitt eget kontorborddesign:

Eget kontorbord

Hvis du er på utkikk etter et bord med personlig valg etter eget valg, er dette enkle bordet det perfekte valget for deg. Ethvert sted et personlig preg gjør det varmt og innbydende. Dette er en av trendene som følges i mange arbeidskulturer for å oppnå maksimal produktivitet for sine ansatte. Bordet og stolen er plassert etter bekvemmeligheten siden kontoret er det andre stedet hvor vi tilbringer mest tid.

21. Viktoriansk kontorborddesign:

Viktoriansk kontorborddesign

Noen selskaper drives av folk med smak av møbler i gammel stil, som viktoriansk stil, spesielt for toppledere. De tror dette er stedene der mange vellykkede ideer blir født, derav møblene. Hvis det er eldste i topposisjonen, foretrekker de antikke viktorianske møbler som er tunge, og rommet er også innredet deretter.

22. Kontorborddesign med hjul:

Kontorborddesigner med hjul

Akkurat som måltider på hjul, har denne typen bord hjul som flytter tilstøtende bord mye mer tilgjengelig. Disse bordtypene er ideelle for små bedrifter og oppstartsbedrifter som har plassproblemer og budsjettmessige begrensninger, der du kan splurge på ekstravagante møbler. Du kan få dem i flere farger eller finne alle tabellene i en farge for å matche hverandre.

23. L -formet kontorborddesign:

L -formet kontorborddesign

Det L-formede bordet gir kontoret en rå følelse da det er laget av gjenvunnet tre. Denne typen borddesign er optimal for magasinkontorer, kreative rom, reklame og markedskontorer. Bordet har tre rektangulære stativer på tre sider med en rustikk L-formet treplate. Dette bordet er passende når arbeidet ditt krever at du jobber tvers over bordet med sjefen din daglig.

24. Design av plastbord:

Design av plastbord

Dette er et bord ideelt for folk som foretrekker lite vedlikehold av plastmøbler i stedet for tunge tremøbler. Denne tabellen er passende der det er nødvendig å jobbe i team daglig. Selv om det er plast, lyser kvaliteten på produktet øyeblikkelig arbeidsområdet ditt, og løfter humøret ditt med det. Det er skuffer på begge sider av bordet, som gir deg et sted å lagre viktige filer og dokumenter.

25. Rundt kontorborddesign:

Rundt kontorborddesign

Hvert kontor trenger et rundt bord. Det er ideelt for raske diskusjoner, hoppemøter, etc., hvor mange av de kritiske gjennomgangene skjer som må skrives ned for å lette utførelsen. Dette bordet har plass til mange mennesker som opptar mindre plass, noe som gjør det til et perfekt valg for ethvert kontor. Dette er helt laget av tre, inkludert stativene. Alt du trenger er fire eller fem trestoler som får kontoret til å se veldig stilig ut.

26. Artist Office Table Design:

Artist Office Borddesign

Denne spesialiteten til dette borddesignet er at det ikke opptar plass på gulvet. Denne typen bord er innarbeidet og festet godt i veggen, noe som gjør det holdbart. Med alt tilbehøret på bordet, for eksempel fargeblyanter og pensler, påpeker du at bordet passer best for en kunstner. Alt vi trenger å gjøre er å bruke utstyr som har flere bruksområder, men som tar mindre plass. Dette er også en kunstnerisk måte å uttrykke friheten til en kunstner der han ikke trenger å være bundet av skrivebordet.

27. Kontor konferanserombord:

Kontor konferanserom bord

Hver skole eller høyskole trenger et auditorium; På samme måte trenger hvert kontor et konferanserom hvor viktige diskusjoner finner sted som fører til fremtredende beslutninger. Dette konferansebordet er langt nok til å romme 10 til 15 medlemmer. Dette rommet har også en LCD -skjerm eller en projektor som hjelper til med å vise en kritisk presentasjon. Bordet er romslig nok til å plassere filer, og stolene er også komfortable, siden møtene kan pågå i flere timer!

28. Moderne kontorborddesign:

Moderne kontorborddesign

Hvis du ser på bildet, kan du ta feil av det som en kafé. Men det er et kontorutseende som snart vil bli en realitet i fremtiden. Arbeidskultur går mot konseptet om ingen hytter eller skillevegger, noe som gjør det til et åpent kontor og gir det et bekymringsfritt utseende. Den består vanligvis av bord med lange ben omgitt av runde avføring med liten støtte for ryggen. Disse har blitt en trend på grunn av det medarbeidervennlige arbeidsområdet.

29. Kontorborddesign med flere verktøy:

Multi Utility Office borddesign

Dette er et annet kontorborddesign med flere bruksområder som gir kontoret ditt en rustikk følelse. Bordet er lite og har to skuffer for oppbevaring av skrivebordsmateriell og nødvendigheter. Den har også en pose som brukes til å lagre filer. Denne typen bord kan brukes i resepsjonen, spesielt for å stable aviser og blader for folk i venteområdet.

30. Go Green Office Table Design:

Go Green Office Table Design

Dette er en av de unike og innovative borddesignene for grønt bevisste kontorlokaler. Dette er et bord med lav høyde laget av tre med kastanjefarge med et eget område i midten gravert for å plassere planter. Planter gir alle en positiv stemning hvitt som kommer inn på kontoret og reduserer stresset også i arbeidstiden. Dette er egnet til å plasseres i inngangspartiet til ethvert kontor.

Beste tips for å kjøpe kontorbord:

Å kjøpe bord til arbeidsområdet ditt er ikke et stykke kake; Det er nødvendig å ta mange faktorer i betraktning før du investerer penger.

  • Du må vurdere den tilgjengelige plassen og hvor mange og hvilken type bord som fullfører kravene dine.
  • Hvis du bestiller bord i bulk, kan du se etter alternativer der du kan få kvalitetsprodukter med gode rabatter.
  • Siden materialet som brukes ved fremstilling av disse bordene varierer fra tre, PVC, marmor, etc., endres også kostnaden for det totale produktet. Så du må velge materialet som passer dine budsjettmessige begrensninger.
  • Andre ting som må tas i betraktning er komfort, estetikk og kvalitet på produktet.
  • Det er lurt å vurdere behovene til dine ansatte, noe som øker arbeidsproduktiviteten.

Et kontor er et sted hvor folk bruker mer enn 6 timer per dag, noe som gjør det til ditt andre hjem. Hva er galt i å utforme arbeidsområdet ditt på en slik måte at du kan være mer produktiv og nyte jobben enda mer. Vi presenterer deg med listen over de 30 beste bordborddesignene du kan velge mellom for å omdefinere kontoret ditt. Gi oss beskjed om hvor nyttig du fant denne artikkelen, og om vi kan hjelpe deg videre.