Pixies är ett av de bästa sätten att styla kort hår. Dessa frisyrer är lätta att styla och underhålla och passar för nästan alla ansikten och hårtyper. De är så lätta att styla att du bara kan tvätta håret innan du går och vagga dem stolt.

korta pixiesnitt

Senaste korta Pixie -frisyrer för tjejer:

Här är några av de bästa korta pixie -hårklippningarna som passar alla kvinnor i Indien.

1. The Man Cut Pixie:

Korta Pixie -frisyrer 1

Dessa korta pixie -frisyrer är lämpliga för kvinnor med tunna ansikten. Bleka kvinnor kommer att vara mest fördelaktiga från dessa frisyrer. Här är håret väldigt enkelt stylat och har en pojkaktig touch fäst vid det. Du kan bära dessa frisyrer nästan var som helst.

2. Kort Edgy Pixie Cut:

Korta Pixie -frisyrer 2

Kvinnor med extremt korta pixies kan ta hårets främre del på pannan. Detta ser väldigt attraktivt ut på tunna ansikten och kan underhållas mycket enkelt. Utseendet har burits av många kändisar och det är din tur nu. Klipp bara håret kort och använd fingrarna för att föra håret längst fram.

3. Shaggy Short Pixie Cut:

Korta Pixie -frisyrer

Den lurviga korta nissen är den perfekta looken för en tonårsfest. Det ser väldigt bedårande ut på avlånga ansikten. Kvinnor med naturligt blont hår kan sporta denna look utan större besvär. Denna frisyr är lämplig för nästan alla evenemang och kan bäras av kvinnor i nästan alla hudtoner. Här ser håret välstrukturerat ut och avslöjar din pojkaktiga och lekfulla natur.

4. The Cute Short Pixie:

korta pixiefrisyrer

Detta är det sötaste utseendet för kvinnor som är villiga att bära en kort nisse. Här förblir håret betydligt kort och åtföljs ofta av en vacker klänning. Frisyren kommer att få bäraren att se felfri och ren ut. Denna frisyr sportades en gång av en berömd kändis som heter Mia Farrow.

5. Mycket kort Pixie för ljus hud:

Korta Pixie -frisyrer 5

Kvinnor med en rättvis hudton kan sporta denna fantastiska korta pixie -frisyr. Som de vanliga, här är håret väldigt kort och sött. Frisyren är lämplig för evenemang som fester, välgörenhetsorganisationer etc. Bortsett från att vara söt ser frisyren också elegant och annorlunda ut än de andra. Det kommer att ramma in ditt ansikte och låta dig genomföra ett ansiktsavtryck.

6. Chic Short Pixie Cut:

Korta Pixie -frisyrer 6

Ska du delta på ett bröllop? Chic Pixie -frisyren blir din bästa följeslagare. Här kommer det korta håret med söta små lugg som delvis täcker pannan. Frisyren är lämplig för nästan alla kvinnor och kan enkelt underhållas. En korrekt färg kommer definitivt att öka skönheten i detta utseende.

7. Blond kort Pixie -frisyr:

Korta Pixie -frisyrer 7

Just den här nissen kräver att du färgar håret blont. Om du har naturligt blont hår behöver du inte färga håret. Den blonda nissen ser väldigt elegant ut och ser helt enkelt ut. Men det kan fortfarande bäras i härliga händelser och funktioner.

8. Curly Short Pixie Haircut för kvinnor:

Korta Pixie -frisyrer 8

Den lockiga korta pixie -frisyren är enbart avsedd för svarta kvinnor. Svarta kvinnor med pixie -frisyrer ser väldigt smickrande ut. Här ser håret lite tungt och tätt ut på toppen jämfört med sidorna. En lämplig klänning och matchande smycken kommer utan tvekan att förbättra hela skönheten.

9. Den mest snygga Pixie:

Korta Pixie -frisyrer 9

Sedan den här frisyren rockades av en modell i en modevisning har det varit i praktiken. Trendiga kvinnor över hela världen har denna look.